Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok kuzum o da tüp bebekti. Kardesi olsun diye istiyorum evet. 31 yasindayim canim yas ilerledikce yumurtalar azaliyor kaliteli düsüyor. Daha bu yasimda 6 yumurtalık cikti onun da 2si Transfer edildi baska da kalmadi. O yüzden daha gece birakmak istemedim. Hayirlisi nasip. Kizim 11 aylikken de ben dogal yolla hamile kaldim sonra onu kaybettim 20 haftalikken

Hain kadın senidaha 31yasndasn birtane kızın var.ben 35yasndaym 36olcam yaknda henz cocugum da yokhaline şükret

Hain kadın senidaha 31yasndasn birtane kızın var.ben 35yasndaym 36olcam yaknda henz cocugum da yokhaline şükret
Ediyoruum etmez miyim hiccc Yatip kalkip aldigim her nefestedua ediyorum.. o dünyaya geldiginde istemem baska olmasa da olur diyordum allah bana bu duyguyu yasatti ya daha ne isterim diyordum ve ayni senin dedigin gibi 2. bebek icin ugrasan kadinlarA icimden senin düsündüklerini düsünüyordum ama o öyle olmuyor canim. Sen nasip olsun al bi cocugunu kucagina sen de isticeksin 2. yi. Evladinin bir kardesinin olmasini.. Ben 10 yillik evliyim 7 yil olmadi bizim cok ugrastik biz de.tedaviye 28imde basladim ama. Daha kücük yaslarda yaparlar da var. Allah icine o istegi bi kere koydum mu anlamiyorsun nasil oldugunu

yok kuzum seni anlıyorum ben suan yok ama şimdiden 2tane istiyorum ama yinede o duyguyu tattıgın için şanslısınben de 28yasnda evlendm isterdim daha önce olsun şimdi okul çağında olurdu.ama herşey nasip keşke daha önce tüp bebek deneseydım dıyrm hep dr larn bişe yok olur olur demeleriyle zamn kaybettim.ilk yıllarda eşim istemedi.snrada sağlk problemleri.herşey nasip işte.inşlh 2evladınada kavuşursun annelik her kadının hakkı

Yaa belki yine dogal nasip olur.. Hem ilk tutmuş cok şükür.. Yumurtanin az veya cok çıkması ilac dozuyla alakalıdır bence yada merkezle.. Olsun bizim tüp şansımız var çok şükür ben hep hic olmayan, 5-10 defa yılmadan deneyenleri düşünüyorum. Rabbim onlara da tez zamanda versin.. Hic karamsar olmayalım.. Bi kesin sonucunu bekliyelim canım inşallahh

Tabi ki canim bence de her kadinin hakki allah kiymetini bilecek isteyen herkese nasipse etsinn Benim de yasitlarim vardir cagiralim doguruyor pes pese 3 cocugu olanlar mi dersin korunarak hamile kalanlar mi cocugunu aldiranlar mi neler var neler.. Ben zaten kendimi sansli görüyorum kizim benim herseyim en büyük mUtlulugum, ne kisa zaman da sizlerde tadin bu duyguyu insallah

Evwt canim olmazsa da dünyanin sonu degil ya zaten elbet vardir bi zamani, allah büyük tevekkül rabbimden.. hic bilmiyorum canim neylealakali ama 3 sene evvel 13 yumurta falandi toplanan. Yari yariya düsüs var 3 senede

Evet kuzum sonunda bende listeye ekleyebildim kendimi iki regl rahim dinlendirme diye bekledik 2.regl olamadım ilaç kullandım 50 gün sonra oldum o yüzden bu zamana kaldı Vardır bir hayır
Hadi hayırlısı güzel haberini alırız inşallah :)

Evwt canim olmazsa da dünyanin sonu degil ya zaten elbet vardir bi zamani, allah büyük tevekkül rabbimden.. hic bilmiyorum canim neylealakali ama 3 sene evvel 13 yumurta falandi toplanan. Yari yariya düsüs var 3 senede
Aslında bakarsan cok yumurta toplatmak asıl erken menepoz a sebep. Az olsun bi tane bile kaliteli çıksa yeterlidir biliyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…