Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

merhaba arkadaslar, bende tüp bebek araştırmasındayım. hangi merkezde yaptırıyorsunuz ve ücret ortalama ne kadar acaba destek olabilirmisiniz
Merhaba,ben istanbul tüp bebek aret beye başladım,3 gün oldu,çok naif,sakin işini bilen bir doktor bence,benim yumurta rezervimde de çok azalma var klomen ile başlattı,bu ay tedavi olurmu onuda tam bilemiyorum,Aret beyin başarılı tedavilerini çok duymuştum,4. Denememde nasip oldu. Bizde erkek faktörü de var, son hakkım olan heyet raporu da çıkardık,artı maliyetleri de olacak tabi,her gidişte kan tahlili yapılıyor artı maliyet,fiyat belirtemiyorum tam olarak,raporsuz tedavi10 bine yakın +ilaçlar+tahliller diyebiliyorum,inşallah hayırlısı olur hepimiz için

İnşlh öyle olur 24 toplandı polikistik varmış bende. 15 i iyi çıktı 7 döllendi 3 kaldı. Spremde sıkıntı vardı. Olsun raporlu daha iyi olmuş

Bende aret beyde tedavi oldum gerçekten çok tatlı senpatik.. benimde klomenle tedavi oldu yumurta rezervim düşük diye. 3yumurta çıktı , 3.gün çift embiryo transferim oldu bugun ikisininde kesesini gördük umarım seninde gönlüne göre olur canım

İnşlh öyle olur 24 toplandı polikistik varmış bende. 15 i iyi çıktı 7 döllendi 3 kaldı. Spremde sıkıntı vardı. Olsun raporlu daha iyi olmuş
Yaa niye böyle olmus 24 ten 15e 7ye 3 e. Kaliteleri nasıldı embriyolarin peki? Bende pkoluyum esimde de sperm sıkıntısı var 12 yumurta toplanip ertesi güne 10 tanesi döllenmedi. 2. Günden blasta kadar iki tane gelişti sadece.. Sende kac doz ile baslandi ilaclara?

Evet bende çok üzüldüm az kaldı diye 3 üde kaliteli dedi ama biri bir tık daha kaliteli dedi işte onu transfer etmişti. Diğerleri çift donduruldu. 3. Güne kadar 7 tanesi devam etti 4. Gün açmadılar 5e gitsin diye beklediler sanırım yoksa 3. Gün dondurulsa 7 tane olacaktı 5. Güne 3 tane gitti. Ben bu yaşıma kadar pko olduğumu bilmiyodum hiç bi doktorda sende pko var demedi taa ki hakan hocaya kadsr hem zayıfım hem adetim saati saatinedir bilemedim ama varmış

Amiin,Hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin bestes,benimde ilk gün adetli gittiğimde 5 yumurtam vardı,bugün gittiğimde 2 adet kalmışamh için kan verdim,klomen de 3. güne devam,çarşamba belli olacak,rezervde yükselme olursa başlanır,olmazsa bir dahaki aya nasip,sabır diyecez artık

merhaba arkadaslar, bende tüp bebek araştırmasındayım. hangi merkezde yaptırıyorsunuz ve ücret ortalama ne kadar acaba destek olabilirmisiniz
Merhaba ben samsun medical park tayfun bey de yaptırdım . Hastaneye 3 embriyo dondurma ücreti de içinde toplam 10 bin tl ödeme yaptık. İlaçlar 4.500-5.000 civarı tuttu toplamda 15 bine yakın tuttu

Zayıfsın diye doktorlar sende pko olcagini düşünüp detaylı bakmamislar demekki.. Adetlerde düzenli olunca.. Peki kac mg doz vuruldun ignelerini?

Ne yapalım kısmette bu kadar varmış kan değerin nasıl
Ilk kan degerim 46 çıktı. Da durup durup gelen bi sancim var o beni korkutuyor. Daha önce kimyasal gecirmistim onda böyle kramp girer gibi sanci gelir başım dönerdi. Sende de olmuşmuydu böyle birsey?

Ilk kan degerim 46 çıktı. Da durup durup gelen bi sancim var o beni korkutuyor. Daha önce kimyasal gecirmistim onda böyle kramp girer gibi sanci gelir başım dönerdi. Sende de olmuşmuydu böyle birsey?
Benim transferin 4. Günü sabah aşırı baş dönmesi olmuştu. Ama 9. Günden itibaren adet ağrısını daha fazla hissettim. Sen öyle düşğnme hemen artar değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…