Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Allahım bizlerde verecek sabredin kızlar dua edin sağlık olsun yine denersin
Inşallah. Dr bugün 2 ay ara verelim. Biraz zaman geçsin oturup konuşalım başka ne yapabiliriz diye dedi. 5.gün 3 embriyom daha var çok şükür. Hiç ümidimi kaybetmedim. Evet üzüldüm ama takdir-i ilahi. Yapacak bişe yok. Ol dediği zaman olacak inaniyorum Fakat gebeliğe dair, yerleşme kanamasi dâhil bütün belirtileri de yaşamıştım. Negatifi görünce çok şaşırdım Demekki aldığımız hormonlar bütün belirtileri yaşatıyor

Arkadaşlar opudan çıktım. Doktorla görüştüm,7 yumurta varmış 2 su boş çıkmış. Kaldı 5 yumurta,inşallah kalitelidirde sıkıntı olmaz. 5 yumurta az çünkü.
Benim de 18 kasımda yumurta toplama işlemim vardı. 7 çıkmıstı aynı 2 si olgunlaşmamıştı. 5 i döllendi. 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 3 ünü dondurduk biri de şimdi benimle. Perşembe günü kan testi yaptıracagım. Ve transfer edilen kaliteliydi. Tabi burdan sonrası Allah’ın takdiri. Demem o kii bence 5 az değil

aynen bende agri, batma derken negatifi gormustum :) ben bunlar ilactandir dedikce esim arastirdim tutma belirtisi oluyormus diyordu. maalesef ben hakli ciktim

Wowwwww 3 üz mü desem inanamıyorum ne güzel haber bugün herkes harika haber verdi maşallah canım allah tamamına erdirsin
Amin canım inşallah sağlıklı ilerler devamı nasip olur. Rabbim bu uğurda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın

Yok canım tek koyuyorlar yüzde 99 tek oluyor yüzde bir Lil bir ihtimal bölünüyormuş ikizde de öle 3üz olacağını sanmıyorum
Ikizden bi gözüm korktu sonra cengaver ruhum açığa çıktı dedim ki millet yaptıysa ben de yaparım

Canim sen 5. günden beri yapiyordun demi test. Belki de bu kadar yüksek oldugu icin cikti erkenden ne dersin annen de havalara ucucak cok güzel moral olucak bu hepinize
Ay evet ben 5.gün silik görmüştüm. Ama ne bileyim bugün de koyuydu ama yine pembe çıkmıştı kıpkırmızı değildi. 700lü değeri görünce resmen şok oldum

Ay evet ben 5.gün silik görmüştüm. Ama ne bileyim bugün de koyuydu ama yine pembe çıkmıştı kıpkırmızı değildi. 700lü değeri görünce resmen şok oldum
Masallah canim cok güzell cok sevindim allahim tamamina erdirsin de saglikla kucagina al insallah bebeleriii

Yaaa sen ne diyorsun 700 mü ay ben şok kız bu ikiz o zamannnnnnn ayyy nasıl sevindim Yaaaaa muhteşem gerçekten bin kere maşallah sağlıcakla da al kucağına

Benimde betam yüksekti bugün çift kese gördük sanırım sizinde öyle
Kaç çıkmıştı değerin? Valla heyecan, korku, mutluluk, tedirginlik hepsini bir arada yaşıyorum. Iki kese görürsem mutlaka paylaşırım zaten senin de Allah tamamına erdirsin canım kucağında görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…