- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.921
Canim sen beklemede misin suan, transferin olmus muydumasallah barekallah kutlarimmmsenin sayinin yarisi ciksa bana yeter senin birden fazla tutmus gibi, hadi hayirlisi...
Yapma boşver canım bende en son salı verdım daha gerek yok dediBen 8. Günde yaptırdım 227 çıktı doktor bir daha istemedi cuma çağırdı bende yaptırmadım canım merak ediyorum ama bu sefer doktoru dinlicem acele etmicem
Inşallah. Dr bugün 2 ay ara verelim. Biraz zaman geçsin oturup konuşalım başka ne yapabiliriz diye dedi. 5.gün 3 embriyom daha var çok şükür. Hiç ümidimi kaybetmedim. Evet üzüldüm ama takdir-i ilahi. Yapacak bişe yok. Ol dediği zaman olacak inaniyorumAllahım bizlerde verecek sabredin kızlar dua edin sağlık olsun yine denersin
benim 3. gecen ay negatif oldu, dondurulmuslari da tsh dusmeden yapmiyorlar. kisaca ben araftayim :)Canim sen beklemede misin suan, transferin olmus muydu
Benim de 18 kasımda yumurta toplama işlemim vardı. 7 çıkmıstı aynı 2 si olgunlaşmamıştı. 5 i döllendi. 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 3 ünü dondurduk biri de şimdi benimle. Perşembe günü kan testi yaptıracagım. Ve transfer edilen kaliteliydi. Tabi burdan sonrası Allah’ın takdiri. Demem o kii bence 5 az değilArkadaşlar opudan çıktım. Doktorla görüştüm,7 yumurta varmış 2 su boş çıkmış. Kaldı 5 yumurta,inşallah kalitelidirde sıkıntı olmaz. 5 yumurta az çünkü.
aynen bende agri, batma derken negatifi gormustum :) ben bunlar ilactandir dedikce esim arastirdim tutma belirtisi oluyormus diyordu. maalesef ben hakli ciktimInşallah. Dr bugün 2 ay ara verelim. Biraz zaman geçsin oturup konuşalım başka ne yapabiliriz diye dedi. 5.gün 3 embriyom daha var çok şükür. Hiç ümidimi kaybetmedim. Evet üzüldüm ama takdir-i ilahi. Yapacak bişe yok. Ol dediği zaman olacak inaniyorumFakat gebeliğe dair, yerleşme kanamasi dâhil bütün belirtileri de yaşamıştım. Negatifi görünce çok şaşırdım Demekki aldığımız hormonlar bütün belirtileri yaşatıyor
Bidahakine asla belirti aramayacağımaynen bende agri, batma derken negatifi gormustum :) ben bunlar ilactandir dedikce esim arastirdim tutma belirtisi oluyormus diyordu. maalesef ben hakli ciktim
Amin canım inşallah sağlıklı ilerler devamı nasip olur. Rabbim bu uğurda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasınWowwwww 3 üz mü desem inanamıyorum ne güzel haber bugün herkes harika haber verdi maşallah canım allah tamamına erdirsin
Ikizden bi gözüm korktu sonra cengaver ruhum açığa çıktı dedim ki millet yaptıysa ben de yaparımYok canım tek koyuyorlar yüzde 99 tek oluyor yüzde bir Lil bir ihtimal bölünüyormuş ikizde de öle 3üz olacağını sanmıyorum
Sabah söyledim çok sevindiTebrik ederim Allah gönlünüzce göre verdiAnneniz de çok mutlu olacak moral olacak ona
Çıkar canım şimdi abdest alıp şükür namazı kılasım var. Sana da dua edicemmasallah barekallah kutlarimmmsenin sayinin yarisi ciksa bana yeter senin birden fazla tutmus gibi, hadi hayirlisi...
aynen bendeBidahakine asla belirti aramayacağımSizin kaçıncı denemeniz olacak
Ay evet ben 5.gün silik görmüştüm. Ama ne bileyim bugün de koyuydu ama yine pembe çıkmıştı kıpkırmızı değildi. 700lü değeri görünce resmen şok oldumCanim sen 5. günden beri yapiyordun demi test. Belki de bu kadar yüksek oldugu icin cikti erkenden ne dersinannen de havalara ucucak cok güzel moral olucak bu hepinize
Öyle düşünme herkesin aynı olmaz ki yarında yap bakalım ya da 8. Gün dene bazıları hiç idrarda belli etmiyorBenimle ayni gün olan arkadas gördü pozitif canim. 6 gün bitti artik
Evet canim izmiirimbenim 3. gecen ay negatif oldu, dondurulmuslari da tsh dusmeden yapmiyorlar. kisaca ben araftayim :)
35 izmir mi?
Allah razi olsunÇıkar canım şimdi abdest alıp şükür namazı kılasım var. Sana da dua edicem
Masallah canim cok güzell cok sevindim allahim tamamina erdirsin de saglikla kucagina al insallah bebeleriiiAy evet ben 5.gün silik görmüştüm. Ama ne bileyim bugün de koyuydu ama yine pembe çıkmıştı kıpkırmızı değildi. 700lü değeri görünce resmen şok oldum
Yaaa sen ne diyorsun 700 mü ay ben şok kız bu ikiz o zamannnnnnn ayyy nasıl sevindim YaaaaaAy evet ben 5.gün silik görmüştüm. Ama ne bileyim bugün de koyuydu ama yine pembe çıkmıştı kıpkırmızı değildi. 700lü değeri görünce resmen şok oldum
Kaç çıkmıştı değerin? Valla heyecan, korku, mutluluk, tedirginlik hepsini bir arada yaşıyorum. Iki kese görürsem mutlaka paylaşırım zatenBenimde betam yüksekti bugün çift kese gördük sanırım sizinde öyle
Bi umut denicem canim carsamba günü. Zaten persembe de Test günün. Nasipten öte köy yokmus hayirlisi canim artikÖyle düşünme herkesin aynı olmaz ki yarında yap bakalım ya da 8. Gün dene bazıları hiç idrarda belli etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?