Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar bugün 6. gunum. Sabah test yaptım negatifti. Hayalet cizgi bile yok. İki tane blastokist transferi. Moralimi bozayim mi ne yapayim acaba simdi bilemedim. Ne dersiniz?
Bozma moralini daha çok erken. 8. Güne kadar idrara geçebiliyor, herkesde farklı oluyor. Test hangi markaydı? Erken gebelik testlerinden miydi?

İnşallah gerek kalmaz. Ama olurda bir aksilik çıkarsa degerlendirebilirsin. Ben de Mehmet agarla telefonda görüştüm öyle söyledi. Burdaki doktorlar anteple anlaştıkları yerlere gönderiyorlar. Doktorumdan memnunum,çok tecrübeli ama laboratuvar çok çok daha önemli. İyi olduklarını söylüyorlar. Sonuçta Timur Gürgan adını vermiş,laboratuvarını da ona göre kurmuştur heralde. Hatta çok sıkıntılı vakaları falan ankaraya da gönderiyorlar mis herlade, oradaki görevli konuşurken duydum, sizinki Ankara'ya gidecek diye

Bence de şekerim. Kısmet olur da bebeklenirsek başak burcu olur. Başaklar iyi uyumlu sakin insanlar
Ay ne kadar isterdim başak olsun. Eylülde doğum iznine ayrılıp aralıkta da heyet raporuyla yarıyıl tatilinden sonra basacan 6 ay ucretsizi. Bebek yaşına gelecek işe başlayana kadar

Bendede batmalar var ama gogus agrisi yok ben arastirdim kuzum bunlar cok normalmis ilaclarin etkisiyle boyle etkiler olabiliyormus. Sen kac embriyo koydurdun birde kacinci gun embriyosu

İnşAllah gerek kalmaz ama Bi aksilik çıkarsa urfada devam ederim gibime geliyor. Timur Gürkan olması zaten cezbetti yoksa Urfa düşünmüyodum ama sonuçta adam ismini verdiyse labaratuvarı ekibinde sağlamdır İstanbul'daki şubesi de istinye de. Doktorunuzun ismi neydi bu arada. Bende kan tahlilllerimi hep lotus ta veriyorum buradan telefonla doktora ulaştırıyorum

Yok canim hiç yapmadim.
Evde boşta test var ona rağmen yapmadim.
Çünkü çok stres yapıyorum.
Bugün kanda baktiracagim inşaallah

Mehmet Serdar Gülşen doktorumun adı. Bir de uzman doktor Burak Caner var ama o laboratuvarda calisiyir, embriyolog olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…