Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben transfer sonrasi hic yatmadım doktor bebeyi yolladı kalkabilirsin dedi. Afalladim saf gibi dedim neee yatmycakmyim yani? Gerek yok dediler yaklaşık 10 metrelik koridor sonrası yürüyerek odama geçtim o zaman yarım saat uzandım sonra kalktım yolculuk yaptım araba arkasında uzanarak. Doktor yatmaya hic gerek yok dedi hatta yatmak kan akışını yavaşlatyormus normal hayatına donebilirsin dediler. Normali mi bu yoksa bizim doktor mu cok anormal

Rabbimnasip6103 kız bizim okula resmi yazı gelmiş. Okul öncesi de uzaktan dönecekmiş. Idareden aradılar mi seni?
Valilik karari geldi canim ayin 1 inden itibaren uzaktana gececegiz cok sukur i yarin gidicez cocuklar da gelecek kitap vs odev vermek icin ondan sonra uzaktan olacak inslalah

Valilik karari geldi canim ayin 1 inden itibaren uzaktana gececegiz cok sukur i yarin gidicez cocuklar da gelecek kitap vs odev vermek icin ondan sonra uzaktan olacak inslalah
Düşünüyordun nasıl yaparım diye duyar duymaz aklima sen geldin

Hangi merkez bu tam olarak

Ay evet ya gercekten dusunuyordum calismaktan degilde su vakalar cok artti ondan korkuyorudm bu surecte cok sukur biraz ara vericez bakalim
Çocuklar hafif atlatıyor diyorlar da yine bilmiyorsun ki. Bi velimin 8 yaşındaki oğlunun kalbinde kalıcı hasar bırakmış virüs. Allah'ım sen koru.

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için. 3.gün embriyosu 2 tane transfer edecekler.inşallah mutlu haberi ben de paylaşırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda.
İnşallah senden de duyarız o mutlu haberi ikizlerin olur inşallah

Adana başkent kışla tüp bebek. Siz uzandiniz mi ki bi süre.?
Beni transferden sonra yarım saat hiç kaldırmadılar. Hatta masada biraz doğruldum hemşirelerin hepsi koşarak kafama bastırdılar kalkma kalkma diye. Sonrasında da bilgi vermeye gelen hemşire 2 gün yat dedi.
Ama yatmanın olumlu sonuç almakla ilgisi olduğunu kanıtlayan bilimsel bir sey yok. Sadece hemen kaldırmalarına cok şaşırdım

Yok canım normal muhtemelen benide yayırmazlardı da doktor 10 dk sonra geldi odama sıkıntı yok yani canım hayata nekadar mobilize olursa okadar iyi yatmak iyi değil zaten sadece ağır kaldırma ani hareket yapma yeter ben hep yemeğimi yapıyorum bulaşık makinesi boşaltıp diziyorum evi süpürüp silmiyorum okadar ama ilk zamanlar makina da boşaltmıyordum sadece yemek yapıp çocuğun derslerine bakıyordum

Ay yok hic bende çok özensizler diye düşünmüştm bakalım testten sonra bu özensizligi bi daha düşünecegim

Canım tahminime göre geriye normal giderse allahtan birşey olmazsa 10aralık olur diye düşünüyorum dua edin bana
Ederiz tabi etmez olur muyuz
Estrofem mi kullanıyorsun? Ne zaman başladın hazırlığa?

Yaa benim doktordan bi tane daha varmış bende senin gibi yaptm cok yatmadım ev islerine de baktım yemek de yaptm ama ev süpürp silmedim bulaşık çamaşırlar eşime aitti beni transfer masasından hemen kaldırınca acaba embriyoyu düşürmüşmüyümdr diye cok düşünmüştüm

İnşallah teşekkür ederim 5 bitti yada 6 bilmiyorum salı günü saat 12 de transfer olmuştum
5 olmuş transfer günü sayılmıyor. Iyi iyi yolu yarılamışsın test gününe çok bir sey kalmamış var mı bi kıpırtı, bir seyler hissediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…