- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.121
19unda transfer oldum 8. Gün yani dün adet tarihim di kan tahlili yaptım 227 çıktı doktor 2. Teste gerek yok dedi cuma gidicem işte inşallah hayırlısı olurBence bundada öyle olur canım görürsün büyük ihtimalle sen ne zman olmuştun transfer en son adet tarihin nedir
Haber ederim canım zaman geçmiyor zaten bazen diyorum ya göremezsen böyle mi iyi acaba diyorumMutlaka haber bekliyorum
Evet canım oldu heran adet olacakmış gibi belim karnım ağrıdı normal yani bel ağrısından belirtidirCanım sende adet olcakms gibi sanci bel ağrısı oldu mu acaba? Benim 3. Günün gecesinden beri bel ağrısı ve adet sancisi var ya
Görürsün canım büyük ihtimalle sende bende göbekten görmesede vajinal görürler diye düşünüyorum inşallah görürüz19unda transfer oldum 8. Gün yani dün adet tarihim di kan tahlili yaptım 227 çıktı doktor 2. Teste gerek yok dedi cuma gidicem işte inşallah hayırlısı olur
Amin canım inşallahGörürsün canım büyük ihtimalle sende bende göbekten görmesede vajinal görürler diye düşünüyorum inşallah görürüz
Bu aşamaları geçmeden de kucağımıza alamayız ama korkunun ecele faydası yokHaber ederim canım zaman geçmiyor zaten bazen diyorum ya göremezsen böyle mi iyi acaba diyorum
Beni kalp atışı için haftaya çağırdı ama gidemicem inşallah duyarsın kuzumBende 8 kasımda transfer oldum ama sanki bebek yok bende hiç bi belirti yok kalp atışını inşallah bu gittiğimde duyarımda inanmaya başlarım yarın gidicem bende peş peşe oldugumuza göre belki bende duyarım demi
Aynen öyle canım hayrlısı olsun inşallah şeyi merak ediyorm 5. Hafta da kesin görünür mü acaba görünmesede sorun mu oldugunu düşünmemiz gerekir ben hiç gebe kalmadım bilmiyorum o yüzdenBu aşamaları geçmeden de kucağımıza alamayız ama korkunun ecele faydası yok
Oh icim rahatladı ya. Düşünmeyeyim diyorum her sanci girdiğinde aklıma geliyorEvet canım oldu heran adet olacakmış gibi belim karnım ağrıdı normal yani bel ağrısından belirtidir
Bence transferden sonra polen propolis arı sütünü bırakman lazım. Hamilelik de önerilmiyor onlar diye biliyorumKızlar transferden önce ve sonra neyle beslediniz?
Ben şuan transferden önce avakoda polen propolis ari sütü karışımı dut kurusu yiyorum . Transfer sonrası öneriniz var mı şunu ye bunu ye diye
Yok yok sıkıntı yapma doktor demişti bana zaten her ay yumurtalar o havuza düşer ama büyüyüp dökülmez gebelikte o yüzden ağrı yapması normal hatta benim ilk gebeliğimde 3. Ayıma kadar adet zamanı ağrı olmuştuOh icim rahatladı ya. Düşünmeyeyim diyorum her sanci girdiğinde aklıma geliyor
Ben de sana o yüzden sordum aslında. Sata göre yarından sonra 5 haftalık oluyor benimki . Kese görünür mu onu merak etmiştimAynen öyle canım hayrlısı olsun inşallah şeyi merak ediyorm 5. Hafta da kesin görünür mü acaba görünmesede sorun mu oldugunu düşünmemiz gerekir ben hiç gebe kalmadım bilmiyorum o yüzden
Valla canım bilmiyordum. Araştırınım bunu dikkate alayim :)Bence transferden sonra polen propolis arı sütünü bırakman lazım. Hamilelik de önerilmiyor onlar diye biliyorum
Ben ananas ve ceviz yemiştim öncesinde. Şimdi hala yiyorum. Transferin 1. Günü daha benimKızlar transferden önce ve sonra neyle beslediniz?
Ben şuan transferden önce avakoda polen propolis ari sütü karışımı dut kurusu yiyorum . Transfer sonrası öneriniz var mı şunu ye bunu ye diye
Aklım da deli sorular canım evet o zaman seninde görmen lazımBen de sana o yüzden sordum aslında. Sata göre yarından sonra 5 haftalık oluyor benimki . Kese görünür mu onu merak etmiştim
Ayy cok teşekkür ederim yaa inşallah bende kandaki pozitifi görürüm ne ümit bağlıyorum ne de kesebiliyorum öyle bir araftaym.. Artık belirti vs aramycam günümü beklycemYok yok sıkıntı yapma doktor demişti bana zaten her ay yumurtalar o havuza düşer ama büyüyüp dökülmez gebelikte o yüzden ağrı yapması normal hatta benim ilk gebeliğimde 3. Ayıma kadar adet zamanı ağrı olmuştu
Ben göremem ama haftaya zaten daha kan vermedim. Tranfer tarihi çok geç ben transfer olduğumda sen pozitif görmüştün.Aklım da deli sorular canım evet o zaman seninde görmen lazım
Ben bir de nar suyu içiyorum. Transfer öncesi? Aranası çok duydum ama emin olamıyorum ona da herkes bisi diyorBen ananas ve ceviz yemiştim öncesinde. Şimdi hala yiyorum. Transferin 1. Günü daha benim
Canım hafta kadar kan değeri de önemli hayrlısı bakalım sen bi kan ver bakalım kaç çıkıyor tahminen 130 üstünde çıkacak gibime geliyor inşallahBen göremem ama haftaya zaten daha kan vermedim. Tranfer tarihi çok geç ben transfer olduğumda sen pozitif görmüştün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?