- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.101
Kanda görmeden söylemek istemiyorum ya. Değer düşük çıkar, artış olmaz daha çok üzülür sonra.Rabbim tüm hastalarımıza annene sifa versin keske sölesen çünkü bide ona üzülüyor demekki o haliyle ben sölerdim
Buda mı ilaçlardan oluyor acaba canımBenim yüzüm pastırmaya döndü resmen. Bir de canımı yakıyor ki sorma gitsin. Beslenmeye bağlamıştım ama yok geçmiyor.
Kan vermesem de idrarda pozitif gördüm.
Yine erken de frenler boşalmış seninTamamdır pazartesi veya salı kan vercem artık. Rüyamda idrar testi veriyormuşm hastahanede. Idrardan kan a da bakiyorlarms sonucum 27 çıkıyormuş diyorum. Bende sizlerle paylaşyorm bana kızıyosunz erken daha vs diye
Valla o digeri ne oluyor güzel soruKizlar bisey sorcam bana cift embriyo transfer edildi biri gorundu digeri yok o digeri ne oluyor bende kanama veya herhangi birsey olmadi daha gorunmezmi yoksa ilerde gorunurmu
Olabilir. Gebelikten de olabilir. Bence bunu anlamanın bir yolu yokBuda mı ilaçlardan oluyor acaba canım
Canım benım oluyor ama fıtık tan dolayı ağrıyor. Onun hamilelikle ilgisi yok ben en belirgin sıkıntım kasık ağrısı ateş basmasıOlabilir. Gebelikten de olabilir. Bence bunu anlamanın bir yolu yok
Bel ağrın oldu mu canım senin?
Keseyi ne zaman göreceksin?Canım benım oluyor ama fıtık tan dolayı ağrıyor. Onun hamilelikle ilgisi yok ben en belirgin sıkıntım kasık ağrısı ateş basması
Saol canım çok teşekkür ederim. İnş hepiniz için dua ediyorum sizlerdede nasip etsin inşallahCanım bebişin tutmuş gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benzer skntilarimz var bana dua et olur mu bide transferde falan dua okudun mu bana da söyler mısın
Haftaya çarşamba canım inşallah görebilirimKeseyi ne zaman göreceksin?
Canım seni kese için nezaman çağırdılarBuda mı ilaçlardan oluyor acaba canım
Şimdi gördüm yazdığını bende dün öğrendim haftaya cuma ya çağırdı erken mi acaba sen nezaman öğrenmiştinHaftaya çarşamba canım inşallah görebilirim
Görürsün görürsün. Senin değerin güzel artmıştıHaftaya çarşamba canım inşallah görebilirim
Haftaya çarşamba canım sanırım 2 AralıkCanım seni kese için nezaman çağırdılar
Canım bilmiyorum ki erken mi benim adet tarihimden hesaplarsak çarşamba günü tam 5 hafta olcak. En son kanı ben geçen hafta salı vermiştimŞimdi gördüm yazdığını bende dün öğrendim haftaya cuma ya çağırdı erken mi acaba sen nezaman öğrenmiştin
Canım en son 28 ekimde adet oldum. 5 haftalık olacak kese günü sanırımGörürsün görürsün. Senin değerin güzel artmıştısata göre kaç haftalık şu an?
Anladım cuma gidince belli olur normal gebelikte öğrendikten 1 hafta sonra kese 1 hafta sonra kalp atışını duymuştum iç tüp bebekte farkımı acaba dieCanım bilmiyorum ki erken mi benim adet tarihimden hesaplarsak çarşamba günü tam 5 hafta olcak. En son kanı ben geçen hafta salı vermiştim
Canım ben her gece bi defa wc ye kalkarım. Jel kullaniyormusun acaba ondanmidir? Bende de adet olacak sancisi var resmen sende oluyor mu?Canim Ben 3 gecedir cise kalkiyorum, sen de öyle misin? Normalde hic kalkmam Ben uykumdan. Bi de böyle dünden beri su gibi islak oluyor külotum akinti midir nedir anlamadim
Bence bundada öyle olur canım görürsün büyük ihtimalle sen ne zman olmuştun transfer en son adet tarihin nedirAnladım cuma gidince belli olur normal gebelikte öğrendikten 1 hafta sonra kese 1 hafta sonra kalp atışını duymuştum iç tüp bebekte farkımı acaba die
Mutlaka haber bekliyorumCanım en son 28 ekimde adet oldum. 5 haftalık olacak kese günü sanırım
Canım sende adet olcakms gibi sanci bel ağrısı oldu mu acaba? Benim 3. Günün gecesinden beri bel ağrısı ve adet sancisi var yaSaol canım çok teşekkür ederim. İnş hepiniz için dua ediyorum sizlerdede nasip etsin inşallahvalla transferde hiç bişi okuyamadım dondum kaldım hatta ultrasondan transfer yaparken ekran vardı oraya bile bakmamışım çok kısa sürdü zaten ama merak etme sorun yoksa olur canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?