- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.421
Canım kasık ağrın devam ediyomu bende sürekli var com şiddetli değil amasol kazığımda hep ağrı var bakalım yarın ne cıkıcak inşallah sağlıklı devam ediyor dur hamilelikBugun 17. Günüm yine kan geldi kızlar 1 damla var
Normal canım olablirKızlaar bugün transferimin 10. Günü ve çok şiddetli adet sancım var. Doktorumla konuştum gaz sancısıdır, strestendir dedi ama ara ara çok ağrım oluyor. Böyle şeyler yaşayanlar var mı? Tutmayacak diye çok korkuyorum
Ben yedim valla ya 2-3 günAnanas diye duydum ama bilgim yok bu konuda
Benim çok ayakta durunca belime kasıklarıma ağrı vuruyor onun için doktor bana bol su iç dedi cogalttim suyu gerçekten azaldı ağrı sende dikkat et suyaKasıklarında ağrı varmı senin adet olacakmış gibi. Benim bu akşam oldu, hala da öyleyim.
Elhamdülillah iyi şimdi. İki göğsüde alındı en zoru kemoterapi çok yıpratıcı bir süreç. Rabbim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin o günleri. Ameliyat zamanında anneme teyzemler baktı ilk on gün. Tabi beyin ameliyatı nasıl olur bilemem toparlama süreci3 tane teyzem var biri engelli. En büyük teyzemin kızı yeni doğum yaptı, diğeri de anneanneme bakıyor. Anneannem felçli değil ama yürüyemiyor.
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl? Iyidir inşallah.
Ya biz niye böyleyiz hep bir adım sonrasını dert ediyoruzKızlar dayanamayıp test yaptım. 6.günüm erken gebelik testinde silik çıktı. Sevineceğimi sanmıştım ama test yanlıştır belki diye beklemeye devam
Ben de yedim sonra kan sulandırıcı muhabbetini gördüm. Evde ananas da bitmişti yenisini almadım. Zaten markete gitmeye fırsatımız da olmadıBen yedim valla ya 2-3 gün
Ayyy darısı bizlerin basina cok sevindimYa biz niye böyleyiz hep bir adım sonrasını dert ediyoruzBugün kalp atsini gördüm şimdide su ilk 3 ayı atlatayim öyle sevineyim diyorum böyle böyle hamileliğin tadına varamadan gecicek güzel günlerim
Annem tedavi sürecinde bana o kadar dua ettik kızım tedaviyi erteledin benim yüzümden Allah ilk seferde nasip etsin diye bak çok şükür tuttu sevinçten ağladı haberimi alınca benim için dünyalara bebeldi. Başka bir arkadaşında dediği gibi yıpratıcı bir süreç ama bitince iyiki bakan ben olmuşum diye bir iç huzuru oluyor. İnşallah tutarda düşük tehliken olmazsa ağır kaldırmamak şartıyla ilgilenmek sana niye iyi gelirÖnceki ameliyatında 18 yaşındaydım üniversite sınavına hazırlanıyordum. Her seyi bırakıp anneme bakmıştım o zaman simdi yine yaninda ben olmak istiyorum ama benim durumum da malum. Test yaptım bebek var gibi gözüküyor şimdilik.
Ama dün burda o kadar cok mesaj aldim ki Allah hepinizden razi olsun. Icimi cok rahatlattınız. Rabbim iki büyük şeyi ayni anda verdiyse mutlaka kolaylığını ya da mükafatıni da gönderecektir.
Usaga mii kiz allah mi söylettiBen de yedim sonra kan sulandırıcı muhabbetini gördüm. Evde ananas da bitmişti yenisini almadım. Zaten markete gitmeye fırsatımız da olmadı2 3 gün vitaminini almışsındır canım kan sulandırıcıyla da zararı varsa 2 3 günde yediğin ananas maksimum bir tanedir. Bir sey etmez uşağa inşallah
Geçen cuma 5 haftalik gozukmedi kesenin içi bu hafta 6 haftalık olmuş tam kalp atışını dinledim kesenin içinide gördu doktor sıkma canını haftaya görürsün tabi buda yetmicek sevinmek içinArkadaşlar beta hcg 7000 in üzerinde olup boş kese ihtimali hala var mıdır biliyor musunuz? Benim ilk kontrolümde (transfere göre 4+4, ultrasona göre 5+2) keseyi görmüştük ama içi henüz görünmüyordu. Doktorum çok erken daha dedi ama 5. Haftada yolk sacı da görenler olmuş.
Salı günü yeniden kese+ kalp atışı için kontrole gideceğim ama heyecanlıyım, kötü bir şey duymak istemiyorum
Kız bilgim yok ha burda duymuştum birinden soramadım da araya kaynadıUsaga mii kiz allah mi söylettibenim de bitti zaten evde canim almadik yenisini bizde, iyi yemiyim madem tesekkür ederim söyledigin icin. Ben de tutunmasina yardimci diye duymustum ananasi o yüzden özellikle yedim
Aynen canim tadini cikart artik.. zaten öyle veya böyle birsey olcaksa oluyor olmucaksa da olmuyor. Bak ben tüp bebekle hamile kaldigimda saglikli bir gebelik gecirdim Hamd olsun hic bir sorun yasamadim. Sonrasinda dogal yolla hamile kaldim hayatimin en kötü aylarini gecirdim... hayatimda ilk kez kendiligimden gebe kaldim onda da bebegimin ödemle kapli oldugunu ögrendim. Kaybetmemek icin elimden geleni yaptim ama allah melegimi 20. haftada yanina aldi.. demem o ki bosa endiselenme sadece dua et kendine dikkat et iyi beslenmeye bak.. gerisi allahin takdiriYa biz niye böyleyiz hep bir adım sonrasını dert ediyoruzBugün kalp atsini gördüm şimdide su ilk 3 ayı atlatayim öyle sevineyim diyorum böyle böyle hamileliğin tadına varamadan gecicek güzel günlerim
Beta değerine göre hafta hesabı yapilmazmis betaya takılma. Ultrasonda söylüyor doktor 6 hafta civarında daha iyi anlasiliyormus haftasiUmarım öyledir çok teşekkürler. Zaten vajinal baktığında gördü onu da, muhtemelen transfere göre 4+4 te gittiğim için ama burda hep beta 2000-2500 üzerindeyken kese hatta bazen kalp atışı duyuluyor diye okumuştum. Biraz o yüzden korktum açıkçası. Benim betam 7300lerde iken kese çapı 5 mm idi, çok küçük 5 haftaya göre
4. gün canim yani 3,5 gün oldu.. bakalim sali test yapmayi düsünüyorum 7. gündeKız bilgim yok ha burda duymuştum birinden soramadım da araya kaynadıkaçıncı günün bugün?
Belki vurunduğu iğneden progestan vardır doktorun dışında bişi yapmaması en iyisiHemen at 200 mg
Bir normal olan kızım var ondan önce bir dusugum oldu kızımıda hep düşer diye korkarak taşıdım kaç ay ama bu tupbebekte farklı bir korku insan niyeyse sevinemiyor hep bir sonraki süreci düşünmek yoruyor insaniAynen canim tadini cikart artik.. zaten öyle veya böyle birsey olcaksa oluyor olmucaksa da olmuyor. Bak ben tüp bebekle hamile kaldigimda saglikli bir gebelik gecirdim Hamd olsun hic bir sorun yasamadim. Sonrasinda dogal yolla hamile kaldim hayatimin en kötü aylarini gecirdim... hayatimda ilk kez kendiligimden gebe kaldim onda da bebegimin ödemle kapli oldugunu ögrendim. Kaybetmemek icin elimden geleni yaptim ama allah melegimi 20. haftada yanina aldi.. demem o ki bosa endiselenme sadece dua et kendine dikkat et iyi beslenmeye bak.. gerisi allahin takdiri
Senin dogal yolla olan kizin mi var canim?Bir normal olan kızım var ondan önce bir dusugum oldu kızımıda hep düşer diye korkarak taşıdım kaç ay ama bu tupbebekte farklı bir korku insan niyeyse sevinemiyor hep bir sonraki süreci düşünmek yoruyor insani
Ultrasonda 5+2ydi muayene olduğumda, o hesaba göre salı günü gittiğimde 6+5 olacak. İnşallah ben de duyarım pıt pıt atan kalbini de rahatlarımBeta değerine göre hafta hesabı yapilmazmis betaya takılma. Ultrasonda söylüyor doktor 6 hafta civarında daha iyi anlasiliyormus haftasi
Ben henüz pozitif almadığım için bisey olmaz diyerek ıhlamur ictim bi kac yaprak da adacayi attım içine midemi üsütmustm hatta kasik bölgemde sancilaniyordu sanci daha zarar eder diye düşündüm o an inşallah bi şey olmaz bilemedimBitki çayları düşüğe neden olur yeşil çay filan içmeyin transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?