Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

3 tane teyzem var biri engelli. En büyük teyzemin kızı yeni doğum yaptı, diğeri de anneanneme bakıyor. Anneannem felçli değil ama yürüyemiyor.
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl? Iyidir inşallah.
Elhamdülillah iyi şimdi. İki göğsüde alındı en zoru kemoterapi çok yıpratıcı bir süreç. Rabbim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin o günleri. Ameliyat zamanında anneme teyzemler baktı ilk on gün. Tabi beyin ameliyatı nasıl olur bilemem toparlama süreci

Kızlar dayanamayıp test yaptım. 6.günüm erken gebelik testinde silik çıktı. Sevineceğimi sanmıştım ama test yanlıştır belki diye beklemeye devam
Ya biz niye böyleyiz hep bir adım sonrasını dert ediyoruz Bugün kalp atsini gördüm şimdide su ilk 3 ayı atlatayim öyle sevineyim diyorum böyle böyle hamileliğin tadına varamadan gecicek güzel günlerim

Ben yedim valla ya 2-3 gün
Ben de yedim sonra kan sulandırıcı muhabbetini gördüm. Evde ananas da bitmişti yenisini almadım. Zaten markete gitmeye fırsatımız da olmadı 2 3 gün vitaminini almışsındır canım kan sulandırıcıyla da zararı varsa 2 3 günde yediğin ananas maksimum bir tanedir. Bir sey etmez uşağa inşallah

Ya biz niye böyleyiz hep bir adım sonrasını dert ediyoruz Bugün kalp atsini gördüm şimdide su ilk 3 ayı atlatayim öyle sevineyim diyorum böyle böyle hamileliğin tadına varamadan gecicek güzel günlerim
Ayyy darısı bizlerin basina cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip edecek inşallah

Annem tedavi sürecinde bana o kadar dua ettik kızım tedaviyi erteledin benim yüzümden Allah ilk seferde nasip etsin diye bak çok şükür tuttu sevinçten ağladı haberimi alınca benim için dünyalara bebeldi. Başka bir arkadaşında dediği gibi yıpratıcı bir süreç ama bitince iyiki bakan ben olmuşum diye bir iç huzuru oluyor. İnşallah tutarda düşük tehliken olmazsa ağır kaldırmamak şartıyla ilgilenmek sana niye iyi gelir

Usaga mii kiz allah mi söyletti benim de bitti zaten evde canim almadik yenisini bizde, iyi yemiyim madem tesekkür ederim söyledigin icin. Ben de tutunmasina yardimci diye duymustum ananasi o yüzden özellikle yedim

Geçen cuma 5 haftalik gozukmedi kesenin içi bu hafta 6 haftalık olmuş tam kalp atışını dinledim kesenin içinide gördu doktor sıkma canını haftaya görürsün tabi buda yetmicek sevinmek için daha ne lazım bilmiyorumki bize

Usaga mii kiz allah mi söyletti benim de bitti zaten evde canim almadik yenisini bizde, iyi yemiyim madem tesekkür ederim söyledigin icin. Ben de tutunmasina yardimci diye duymustum ananasi o yüzden özellikle yedim
Kız bilgim yok ha burda duymuştum birinden soramadım da araya kaynadı kaçıncı günün bugün?

Aynen canim tadini cikart artik.. zaten öyle veya böyle birsey olcaksa oluyor olmucaksa da olmuyor. Bak ben tüp bebekle hamile kaldigimda saglikli bir gebelik gecirdim Hamd olsun hic bir sorun yasamadim. Sonrasinda dogal yolla hamile kaldim hayatimin en kötü aylarini gecirdim... hayatimda ilk kez kendiligimden gebe kaldim onda da bebegimin ödemle kapli oldugunu ögrendim. Kaybetmemek icin elimden geleni yaptim ama allah melegimi 20. haftada yanina aldi.. demem o ki bosa endiselenme sadece dua et kendine dikkat et iyi beslenmeye bak.. gerisi allahin takdiri

Beta değerine göre hafta hesabı yapilmazmis betaya takılma. Ultrasonda söylüyor doktor 6 hafta civarında daha iyi anlasiliyormus haftasi

Bir normal olan kızım var ondan önce bir dusugum oldu kızımıda hep düşer diye korkarak taşıdım kaç ay ama bu tupbebekte farklı bir korku insan niyeyse sevinemiyor hep bir sonraki süreci düşünmek yoruyor insani

Senin dogal yolla olan kizin mi var canim?

Bitki çayları düşüğe neden olur yeşil çay filan içmeyin transferden sonra
Ben henüz pozitif almadığım için bisey olmaz diyerek ıhlamur ictim bi kac yaprak da adacayi attım içine midemi üsütmustm hatta kasik bölgemde sancilaniyordu sanci daha zarar eder diye düşündüm o an inşallah bi şey olmaz bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…