Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar anlayan varsa yorumlayabilir mi şimdiden Allah razı olsun

Eklentiler

• 9923CBD7-FECA-48F3-80F9-19FA9058E576.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 5E983523-EDAA-4EA5-B500-0F732DE47083.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 63
Kan sulandirici ben de kullanmadim canim bizim de sebepsizdi. Her kisiyi ayni tedavi uygulancak diye bir kaide yok zaten kisiye özel hepsi icin rahat olsun

Adetın 21. Gunu vuruldum sonra 10 gun sonra adet oldum normalde dongum 28 gun fakat lucrin vurulunca 4 gun gec oldum adetımlede transfer için tedavıye başladım. Ama uzun oldu baya sürec bende
Anladım kişiye göre değişiyor yine demekki. Benim doktorum yaptırmadı bahsetmedide böyle birşey den

Merhaba arkadaşlar anlayan varsa yorumlayabilir mi şimdiden Allah razı olsun
Morfoloji(şekil) iyi. ileri hareketli ve hareketli çok çok az bi farkla eksik çıkmış. Ama gebeliğe engel değil. Yalniz toplam sayi 15'in üstünde çıkması gerekirken 8 çıkmış canım. Sayı düşük ama büyük bir problem mi bilemiyorum. Bizde hareket ve morfoloji sorunu vardı. Onlar hakkında fikir verebilirim sadece

Canım bizde de morfoloji de ileri hareketli 0 dı sayımız 46milyondu sayı düşmüş bunlsr artmış

Pozitif olan arkdslra hayrlı olsun negatiflernde vardr bi hayır üzülmesnler ben 2 tüp bebek negatif yemiş biri olarak onları çok iyi anlyrm. Pozitif olan arkdslar 3. tüp bebeğe başlicam hangi yöntem denendi acaba sizde bide hangi hastanede yaptrdnz.

Yarın sabah kalktığında başın ağrıyabilir canım bir de uyku verir ilk zamanlar sonra vücudun alışınca hiçbir etki yapmaz merak etme

Adet ağrısı adet olacağının göstergesi olmayabilir kuzum ya, bozmayalım moralimizi. Sen ne zaman test yapçaksın
Çok alemsin yaa
mahvoldum o idrari tutarken cahillikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…