Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla nasip bu işler amh ada bakmıyo 38 yasında 1.9 amh olup tutmayanıda duydum bence doktorun cok yanlış yapmış olmıcak diye başlanılcak iş mi bu bi de doktor yapıyo bunu zaten bizler streslıyız yeterınce

Benim ilaçlar,rahim dinlendirme vs dahil yaklaşık 15-16bin tuttu.10 yumurtam toplandı 9'u olgundu.8'i döllendi.6'sı 5. güne geldi.Yani toplamda 6 embriyom donduruldu.
ayy maşallah ne güzel rabbım sağlıkla kucagına almanı nasıp etsın ınsallah :) bende suanlık 15.000 hazırladım bakalım fazla tutarsa borc bulurum artık

Annem 43 yasında hamıle kaldı doğal yollardan ama doktorlar yasa takmış kafayı ben 30 yasındayım bi ara psıkolojım bozuldu acaba gectı mı zamanım diye her yerde yaş yazınca
30 yaşında sana yaş muhabbeti mi yapıyorlar

Yasim 38 Amh 0.5 ama 7 yumurta gorundu 6 toplandi bence yaslanmamisim umut var ama neden doktotda yoktu anlamadım

Canım hasimato troidinin tanısı nasıl kondu anti tpo diye bir test var ondan mı?
Kadın doğumcular tsh testi istiyor zaten eğer Bi anormallik varsa endokrine yönlendiriyorlar. Orda testler yapılıyor ultrason çekiliyor. Endokrin doktoru teşhis koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…