- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.441
Test tarihi ne zaman?Kızlarr bugün 5. Gün vakit geçmiyor sankii
Igne verdigi icin hormonlarini takip ediyo. Ne şekilde reaksiyon vermiş diyeValla kanda almiyo hic anlamadim smdikan alma sebebi ne normalde
Valla nasip bu işler amh ada bakmıyo 38 yasında 1.9 amh olup tutmayanıda duydum bence doktorun cok yanlış yapmış olmıcak diye başlanılcak iş mi bu bi de doktor yapıyo bunu zaten bizler streslıyız yeterınceCanim bahfeci adına ve Berfu hocanın prof.olmasina cok güvendim hala da birdey demiyorum iyi bir dr...ama beni ilk karşısına oturtup ta yasin 38 amh 0.5 deyip olumsuz da konuşması beni kötü etkiledi ama gene de başladık tedaviye iste...olmaz tutmaz.diye diye gidip geldim olmadi da zatenNe olursa olsun pozitif olmalıydı..
Simdiki doktor ise ne varki 35 inde evleniyor insanlar artık onemli olan yumurta olsun diyerek başladı gecnsin daha vs dedi iste
Sağol kuşumGorunuyo canim tuplerin acik kapali oldugu rahimde yapışıklık olup olmadigi rahim sekli hepsi gorunuyo zaten goremedigi birsey isteseydi laparoskopi falan isterdi yani sıkıntı etme
ayy maşallah ne güzel rabbım sağlıkla kucagına almanı nasıp etsın ınsallah :) bende suanlık 15.000 hazırladım bakalım fazla tutarsa borc bulurum artıkBenim ilaçlar,rahim dinlendirme vs dahil yaklaşık 15-16bin tuttu.10 yumurtam toplandı 9'u olgundu.8'i döllendi.6'sı 5. güne geldi.Yani toplamda 6 embriyom donduruldu.
Bu hayat başka türlü çekilmez kiYaaa sen ne kadar espritüel bir insansın beni hep güldürüyorsun yorumlarınla pozitif enerji saçıyorsun maşallah sana
17 kasımda test günü 6 gün var dahaTest tarihi ne zaman?Kaçıncı gün embriyosuydu?
Cok guzel olmuş embrıyoların canım yasın kaç? Sorun ne?Benim ilaçlar,rahim dinlendirme vs dahil yaklaşık 15-16bin tuttu.10 yumurtam toplandı 9'u olgundu.8'i döllendi.6'sı 5. güne geldi.Yani toplamda 6 embriyom donduruldu.
EvetCanım hasimato troidinin tanısı nasıl kondu anti tpo diye bir test var ondan mı?
30 yaşında sana yaş muhabbeti mi yapıyorlarAnnem 43 yasında hamıle kaldı doğal yollardan ama doktorlar yasa takmış kafayı ben 30 yasındayım bi ara psıkolojım bozuldu acaba gectı mı zamanım diye her yerde yaş yazınca
Sorun yokCok guzel olmuş embrıyoların canım yasın kaç? Sorun ne?
Az kalmış çok heyecanlı sahiden17 kasımda test günü 6 gün var daha5. gün emriyosu. Çok heyecanlı
Hadi bakalım inşallah o ayarda tutarayy maşallah ne güzel rabbım sağlıkla kucagına almanı nasıp etsın ınsallah :) bende suanlık 15.000 hazırladım bakalım fazla tutarsa borc bulurum artık
Evet evet bu testı yaptrmıştım
Yasim 38 Amh 0.5 ama 7 yumurta gorundu 6 toplandi bence yaslanmamisim umut var ama neden doktotda yoktu anlamadımValla nasip bu işler amh ada bakmıyo 38 yasında 1.9 amh olup tutmayanıda duydum bence doktorun cok yanlış yapmış olmıcak diye başlanılcak iş mi bu bi de doktor yapıyo bunu zaten bizler streslıyız yeterınce
Doktorum yas ilerlemeden hemen yapalım falan dedı 30 yasında bir tık azalıyo gbi konuştu az da olsa etkıler dedı benımde moralım bozuldu tabı30 yaşında sana yaş muhabbeti mi yapıyorlar
inşallahh rabbım hepımızın emeklerını boşa cıkarmasın ınsallah vıtamın kullanıyormusun ?Hadi bakalım inşallah o ayarda tutar
Benım dedıgım ıkızlere gebe kalanın amh ı 0.38 diYasim 38 Amh 0.5 ama 7 yumurta gorundu 6 toplandi bence yaslanmamisim umut var ama neden doktotda yoktu anlamadım
Kadın doğumcular tsh testi istiyor zaten eğer Bi anormallik varsa endokrine yönlendiriyorlar. Orda testler yapılıyor ultrason çekiliyor. Endokrin doktoru teşhis koyuyor.Canım hasimato troidinin tanısı nasıl kondu anti tpo diye bir test var ondan mı?
Valla mi ya ne guzel bak olan oluyor doktorlar da bir tuhaf olursa onların başarısı olmazsa.bizim kalitesizligimiz misBenım dedıgım ıkızlere gebe kalanın amh ı 0.38 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?