Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hasimato troidi nasil oluyo nerde anlasiliyor benimde tsh im 2 ile 3 arasi bazen 3 den az yuksek çıkabiliyo ama bu hasimato baska birseymi

Ben de oyla saniyordum daaaa Berfu hoca bozdu beni
bosveeer kim ne derse desin biz 2021 anneleri olacagiz Allah in izniyle
arkadasim Ankara da bir dr a gitti ve dr senin su sorunun var asla cocuk sahibi olamazsin diyor. arkadasim birkac sene sonra tedavisiz hamile kaldi. konu acildiginda hep `oglumu goturup gozune sokucam bi gun` der kismetse bende ellerini opmeye goturcem

Son düzenleme:
Hayırlı olsun transferiniz inşallah bu sefer sağlıkla ilerler benim haşimatom yok ama riskin var demişti endokrin doktorum, hamile kalmak isteyince 0.25lik vermişti. Tedavide de hiç ölçülmedi. Siz böyle deyince tedirgin oldum değerleriniz kaçtı sizin kaçlık kullanıyosunuz. Bugün 5. Günüm yarın proluton vurdurmaya gideceğim olmazsa ona da baktırayım diyorum

ozaman extra parayi embriyolari dondurma icin odediniz? ben gecen ay taze transfer oldum negatif olunca da dondurulmuslar ile birkac ay sonra yaptirma karari aldik ama dondurulmuslar icin ucret almadilar.

Çok iyi tutmuş senin ya. Benim suana kadar 25 bin oldu ve hala ilaçlara gidiyor paraciklar
İlaçlar çok tutmadı benim sanırım.Diğer ücretler zaten sabit ama ilaçlardan fark ediyor en çok.Daha iğneler fitiller aşamasına gelmedim biraz onlar da tutsa 17bini bulur.25binlere göre iyi tuttu evet.Sizin ameliyat vs var mı?

ozaman extra parayi embriyolari dondurma icin odediniz? ben gecen ay taze transfer oldum negatif olunca da dondurulmuslar ile birkac ay sonra yaptirma karari aldik ama dondurulmuslar icin ucret almadilar.
Evet evet rahim dinlendirmede aslında embriyo dondurma için para veriyorsunuz.Diğer merkezlerde böyle bir şey yok sanırım,Bahçeci'de bu şekilde yapılıyor.

Kızlar dün öğlen çok yoğun adet agrısı yaşadım 4.günümde bugün 5.günüm hiç agrı sızı bir şey yok olmadı benim sanırım
Canım bugün benim de 5. günüm bugün ağrım yok ama dün 4. günümde benim de adet olacakmışım gibi ağrılarım çoktu. Sadece dün akşam göğüslerim de ince ince sızlamaya başladı

1600 tl canim yanlis hatirlqmiyorsam...iste bekliyorsun 1 ay dinleniyor o arada embriyolari dondurmuş oluyorlar o kadar.
Benim olumsuz transferimden ve daha önceki aşılama vs... sonra kendim bir ay bekledim dinlendirdim. Ben hiç rahim dinlendirme parası ödemedim.

Kesinlikle katılıyorum. Ben de 39 oldum, ne yapayım yani Niye moral bozuyorlar zor vaka diye

Yaş onemli bir faktör evet ama konuştugum bir kadının 3 yumurtası vardı 38 yasında 3 ude dollendi 3 unudr transfer ettıler 3. Gun emb olarak ikizlere hamıle kaldı bir kız bir erkek.. birazda nasip kısmet

Canım hasimato troidinin tanısı nasıl kondu anti tpo diye bir test var ondan mı?

Yaş onemli bir faktör evet ama konuştugum bir kadının 3 yumurtası vardı 38 yasında 3 ude dollendi 3 unudr transfer ettıler 3. Gun emb olarak ikizlere hamıle kaldı bir kız bir erkek.. birazda nasip kısmet
tabii tamamen nasip isi.. benim 24 yumurtadan 13 u dollendi ve sona kalanlarin hepsi 5AA kalitede. 37 yasindayim, esim ve bende olmamasi icin bir neden yok. gecen ay transferi yapan dr um bunlar cok guzel tutar diye bizi yolcu etti ama yine negatif oldu... kisaca zamani gelmediyse ne yaparsak yapalim olmuyor, gerisi hep bahane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…