- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.401
Herkese aynı tedavi uygulanmiyor ki canm. Bizim 25 bin küsür tuttu. Ama esim de operasyon geçirdi. Bide dondurma parasi, rahim dinlendirme de içinde bu paranın.hmm pardon canım ücret ne kadar tuttu bu zamana kadar ya valla tedavı surecı her yonden ınsanı yoruyor maddı manevıııı
Allah allahbenim de rahim girisi darmis. gecen yillarda Infertility doktoruna gittigimde hic bukadar darini gormedim dedisonra gittigim doktorlara soyleyince cok sasirdilar gayet normal dediler..
wc sıkışikligi feciiiibu sene cok guzel talimat verip, icilecek suyun olcusunu verdiler de elh rahat gecti.
birde dr alt muayenede acirsa soyle canim diyor, eger acirsa aciyor diyorum. bacagimi oksayip `ooo canim ozur dilerim` diyo. oksayinca acim gecmiyor ki soylemenin ne faydasi oluyor ozaman
Transfer aşamasındayım ben.Transferi bekliyorum.bende selen hocadan randevu aldım bırbırlerıne danısıyorlarmıs zaten insallah hayırlısı senın tedavı surecın ne acaba ?
Ben 3. Denememde bahçeciye gittim. Türkiyenin en iyi laboratuvarına sahip. Gönül rahatligiyla tavsiye ederimCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İstanbul’dayım
hımm anladım canıMHerkese aynı tedavi uygulanmiyor ki canm. Bizim 25 bin küsür tuttu. Ama esim de operasyon geçirdi. Bide dondurma parasi, rahim dinlendirme de içinde bu paranın.
Takdir ettim gerçekten. Sallamasyon iş yapmıyor demek ki.Ben şubat ayında gittim kendisine muayene oldum odasına geçtik sonra bana kilomdan başlayarak bir sürü şey sıraladı.Ama başta kilo dedi.Ki evet kiloluydum ve acil kilo vermem gerekirdi.Ondan önce 2 tüp bebek uzmanı ve 2 kadın doğum uzmanına gitmiştim hiçbiri kilo ver demeden direkt tedaviye başladı.Oysa Berfu hoca şu an sana asla başlamam en az 8 kilo ver gel dedi sağlıklı olmalı bu süreç dedi.İyi ki de dedi diyorum beni kendime getirdi belki bilmiyorum 6 embriyoyu asla elde edemeyecektim.Femaradan vs benim 1 yumurtam zor oldu çünkü.Çok net olumlu olumsuz ne varsa kendine göre sıralıyor açıkçası.
Her gittiğinde kan alınması lazım. Hormonlara bakıyolar. Vardır onun da bir bildiğibana da multivitamin verdi . Icinde folik asit de var . Ama tek folik asit gibi degildir herhalde. Gebelikten sonra veriyolar artık herhalde. Bi ara da 3 ay önce baslatiyolardi. Bana da o sacma geliyordu. Ben de eksik olmayan bi vitamini niye fazladan alayim ki
Senın ne kadar tuttu ücret birde kaç yumurta toplandı olustu ?Transfer aşamasındayım ben.Transferi bekliyorum.
Kan hormonlara bakmak için alınıyor.İlaçların hormonlar üzerindeki etkisinin kontrolü yapılıyor.Çok yüksek vs olursa müdahale edilsin diye.Valla kanda almiyo hic anlamadim smdikan alma sebebi ne normalde
Gorunuyo canim tuplerin acik kapali oldugu rahimde yapışıklık olup olmadigi rahim sekli hepsi gorunuyo zaten goremedigi birsey isteseydi laparoskopi falan isterdi yani sıkıntı etmeBen orda göründüğünü bilmiyordum. Içimi rahatlattın arkadaşım çok sağol
Benim ilaçlar,rahim dinlendirme vs dahil yaklaşık 15-16bin tuttu.10 yumurtam toplandı 9'u olgundu.8'i döllendi.6'sı 5. güne geldi.Yani toplamda 6 embriyom donduruldu.Senın ne kadar tuttu ücret birde kaç yumurta toplandı olustu ?
Bana önce rahim küçük gibi bir hsg çektirelim demişti hoca hsg sonucu normal çıktı hatta transfer sürecinde de hsg normal diye başlıyorum ilaçlara dedi.Şekil vs hepsi çıkıyor gerçekten.Gorunuyo canim tuplerin acik kapali oldugu rahimde yapışıklık olup olmadigi rahim sekli hepsi gorunuyo zaten goremedigi birsey isteseydi laparoskopi falan isterdi yani sıkıntı etme
Aynı benÇektirdim canım hem de en iyi görüntüleme merkezinde. Güzel çıkmıştı. Ben çok duyarlıyım malesef. Işlemi görmüyoruz ama benim gözüm sanki o an rahmimde
rahim dinlendirme nasil bir surec? onun icinde mi para odeniyorBenim ilaçlar,rahim dinlendirme vs dahil yaklaşık 15-16bin tuttu.10 yumurtam toplandı 9'u olgundu.8'i döllendi.6'sı 5. güne geldi.Yani toplamda 6 embriyom donduruldu.
Bana boylesi denk gelir zatenFazla dobra sanırımbenim dr.um hiç öyle bişey demedi. Hatta pgt için bile daha gençsin 40 yaşından sonra daha gerekli oluyor dedi. Yaş 35
1600 tl canim yanlis hatirlqmiyorsam...iste bekliyorsun 1 ay dinleniyor o arada embriyolari dondurmuş oluyorlar o kadar.rahim dinlendirme nasil bir surec? onun icinde mi para odeniyor
Ben de oyla saniyordum daaaa Berfu hoca bozdu benihemde hicc yasli degilben daha gencecikim
ozaman para sadece embriyolari dondurmak icin!!1600 tl canim yanlis hatirlqmiyorsam...iste bekliyorsun 1 ay dinleniyor o arada embriyolari dondurmuş oluyorlar o kadar.
Benim de adet günüm geldi, ondan olduğunu tahmin ettim canım. Herkeste olmuyormuş o batma filan. Doktorlar özellikle bir belirti aramayın diyorlar. Normal hamile kalsak 2-3 haftalıkken anlaşılmıyor ki çoğu zaman. Ama insan her işareti bir şeye yoruyor haklısın.İlk 4 gün ciddi agrılar cektim geceleri uyuyamadım canım bu ikinci transferim adet agrısı adet günüm yaklaşınca onda da olmusru o negatif oldu olup da geçince bir de batma falan hiç bir şey yok bende bu şekilde de olan var tabiiş ama işte insan ister istemez belirti arıyor
Rahim dinlendirmede hemen transfer yapılmıyor.Şöyle örnek vereyim ben opuyu 28 Ekim'de oldum.Embriyolar hemen donduruldu.Bu zaman kadar regl beklendi regl ile muayene oldum ve şimdi transfer için hazırlıklar başladı.Hemen transfer olmadım yani.En az 1 regl bekleniyor.rahim dinlendirme nasil bir surec? onun icinde mi para odeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?