Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

hmm pardon canım ücret ne kadar tuttu bu zamana kadar ya valla tedavı surecı her yonden ınsanı yoruyor maddı manevıııı
Herkese aynı tedavi uygulanmiyor ki canm. Bizim 25 bin küsür tuttu. Ama esim de operasyon geçirdi. Bide dondurma parasi, rahim dinlendirme de içinde bu paranın.

Allah allah değişikmis doktorun

Takdir ettim gerçekten. Sallamasyon iş yapmıyor demek ki.

Valla kanda almiyo hic anlamadim smdi kan alma sebebi ne normalde

Gorunuyo canim tuplerin acik kapali oldugu rahimde yapışıklık olup olmadigi rahim sekli hepsi gorunuyo zaten goremedigi birsey isteseydi laparoskopi falan isterdi yani sıkıntı etme
Bana önce rahim küçük gibi bir hsg çektirelim demişti hoca hsg sonucu normal çıktı hatta transfer sürecinde de hsg normal diye başlıyorum ilaçlara dedi.Şekil vs hepsi çıkıyor gerçekten.

Benim de adet günüm geldi, ondan olduğunu tahmin ettim canım. Herkeste olmuyormuş o batma filan. Doktorlar özellikle bir belirti aramayın diyorlar. Normal hamile kalsak 2-3 haftalıkken anlaşılmıyor ki çoğu zaman. Ama insan her işareti bir şeye yoruyor haklısın.

rahim dinlendirme nasil bir surec? onun icinde mi para odeniyor
Rahim dinlendirmede hemen transfer yapılmıyor.Şöyle örnek vereyim ben opuyu 28 Ekim'de oldum.Embriyolar hemen donduruldu.Bu zaman kadar regl beklendi regl ile muayene oldum ve şimdi transfer için hazırlıklar başladı.Hemen transfer olmadım yani.En az 1 regl bekleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…