Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim bahfeci adına ve Berfu hocanın prof.olmasina cok güvendim hala da birdey demiyorum iyi bir dr...ama beni ilk karşısına oturtup ta yasin 38 amh 0.5 deyip olumsuz da konuşması beni kötü etkiledi ama gene de başladık tedaviye iste...olmaz tutmaz.diye diye gidip geldim olmadi da zaten Ne olursa olsun pozitif olmalıydı..
Simdiki doktor ise ne varki 35 inde evleniyor insanlar artık onemli olan yumurta olsun diyerek başladı gecnsin daha vs dedi iste

evet 2. tedavim pozitifken birkac hafta sonra kanamam oldu. serum u sizden ogrendim Aro yarin dr uma onuda sorucam ins :)

Adetimi bekliyorum. Senin de 3. Ya canım, bu sefer senin de olur inşaallah. Benim 3.'de oldu. Bahçeci gerçekten iyi bir klinik.
sen hangı doktora gıdıyorsun ankarada ayy ınsallah olur canım bıde hep taze transferdı benım

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İstanbul’dayım

dr luguna diyecek sozum yok, diyemem de.. sadece bazi dr yaklasimlari cok yanlis geliyor
birkac sene once infertility dr una gittim adam pur dikkat dinliyor, her sorumu cok guzel acikliyordu hatta ugurlarken hersey cok guzel olacak deyip sirtimi sivazlamisti :) cikinca esime `iste bu yaaa bisey yapmasada moral verdi` demistim.. ben hamile kalma umidiyle kapilarini caldigim dr lardan ilk once empati bekliyorum
umarim bu doktorun sana ugurlu gelir ve guzel sonuclarinla beraber bebegine kavusursun

İlk 4 gün ciddi agrılar cektim geceleri uyuyamadım canım bu ikinci transferim adet agrısı adet günüm yaklaşınca onda da olmusru o negatif oldu olup da geçince bir de batma falan hiç bir şey yok bende bu şekilde de olan var tabiiş ama işte insan ister istemez belirti arıyor

Fazla dobra sanırım benim dr.um hiç öyle bişey demedi. Hatta pgt için bile daha gençsin 40 yaşından sonra daha gerekli oluyor dedi. Yaş 35
Ben şubat ayında gittim kendisine muayene oldum odasına geçtik sonra bana kilomdan başlayarak bir sürü şey sıraladı.Ama başta kilo dedi.Ki evet kiloluydum ve acil kilo vermem gerekirdi.Ondan önce 2 tüp bebek uzmanı ve 2 kadın doğum uzmanına gitmiştim hiçbiri kilo ver demeden direkt tedaviye başladı.Oysa Berfu hoca şu an sana asla başlamam en az 8 kilo ver gel dedi sağlıklı olmalı bu süreç dedi.İyi ki de dedi diyorum beni kendime getirdi belki bilmiyorum 6 embriyoyu asla elde edemeyecektim.Femaradan vs benim 1 yumurtam zor oldu çünkü.Çok net olumlu olumsuz ne varsa kendine göre sıralıyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…