Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Koyuluk artmamis ama normaldir herhalde değer iki günde bir ikiye katlarmisya katlanmadi galiba değer. Yarın test günüm inşallah sağlıklı bir gebeliktir hiç hamile gibi hissedemiyorum

İnşallah cnm benim çok teşekkürler

Aynı ben kuzum ya gece de rahat uyuyamıyorum iki akşamdır, aynen duphalac gazı arttırıyor ben de o yüzden kullanmıyorum sen ilaç olarak ne kullanıyorsun şuan
Ben şuan oksapar,progestan iğne sabah akşam,progestan fitil vajinal sbh akşam,coraspirin,dekortt,estrofem,folikasit,birde prograf dye bı ilaç daha sen neler kullanıyorsun canm

Canım sende lucrin vurulmuştun adetın 21. Gunu di mi? O yuzden benzer tedavı sanırım.. adetının kaçıncı gunu estrofeme başlattı? benım 5. Gun başlatmıştı
Cnm bugün 2.günüm bugün başlattı bana ilaçları aynn 21.gün lucrin vuruldum bide cyclo die ni ilaç içtiydm iğneyi vuruldum gun de o hap bittiydi

Senin kaçıncı günün canım

Transferi sayarsak 4.gunum gece kasıklarımda aşırı gerginlik vardı..devamlı su tüketme isteği var..ayağa kalkınca bacaklarımda ağrı..ara ara belimde yoğun ağrı..sol bacagim bazen yatakende ağrıyor..ama bunların sebepleri transfer olan 2 tane bebişim mi onu bilemiyorum tabi

Birde idrarimda çok yoğun koku var ya ilaçlardan olabilir..

Teşekkür ederim ☺ ilk 3gün çok yattım. Sonraki 3 gece uyuyamadım. Bilmiyorum belkide çok yatmaktan. Uykularım kaçtı ayak yanmalarım oldu ayağımın altına buz aküsü koydum uyumak için. Bel ağrısı yaşamadım ama ara da kasık ağrım oldu çok eğilip kalkınca. Hiç lekelenmem olmadı.çabuk acıkıyorum. Acıkınca resmen karnım ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…