- 15 Ocak 2020
- 41
- 36
- 36
-
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.441
Merhaba tavsiye ederim benim bu üçüncü denemem ilkinden 1 oğlum var ikincisi 8haftalikken kalbi durdu baştan kalbi yavaş atıyordu şimdi 3. Ye hamileyim doktorum doc.sezcan Memuşoğlu ordan başka yerde yaptırmayı asla düşünmedim çünkü tüp bebekte inanılmaz başarılılar embriyolaglarda çok önemli tabi ekip olarak on numara Hacettepe iyiki hep oraya gitmişimMErhaba Hacettepe de tedavi görmüşsünüz, doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı acaba. Ben 1. Denememi özelde yaptırdım olmadı ikinci için Hacettepeyi düşünüyorum
Bu arada anatoliaya gitmissiniz hakan yaralı ile çalışıyorlar Hacettepe deki doktorlar zaten hakan hoca yıllar önce Hacettepede kadin dogum anabilim dalı başkanı idiMErhaba Hacettepe de tedavi görmüşsünüz, doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı acaba. Ben 1. Denememi özelde yaptırdım olmadı ikinci için Hacettepeyi düşünüyorum
Merhabalar, oncelikle gecmis olsun. Ben. de 14 ocakta transfer oldum ama negatif cikti ilaclari birakali 4 gun oldu hala adet olamadim hatta akintim var hic adet olacak gibi degilim. Sizin ilaclari biraktiktan kac gun sonra adetiniz geldi acaba?Hanmlar yaa bn 3. Gn embryosu transferi oldm 31 aralıkta 12 ocakta test yaptm nehatf cıktı smdi bn ne zaman adet olurum ve olan bu kanama regl kanaması mı yoksa ilaçalrdn dolayı olan bi kanama mı
su an ayni durumdayim canim 4 gun oldu regl bekliyorum negatiften sonra. Sen acaba ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet oldun ?Kızlar ben pazar günü ilaçları bırakmıştım. Bugün 4. Gün ama regl olamadım hala heryerim ağrıyo. Pazartesi de normalde regl günümdü. Siz negatif gördükten kaç gün sonra regl oldunuz? Sanki bu reglim çok sancılı gelecekmiş gibi. Nasıl olmuştu regliniz?
2 gün snra geldiMerhabalar, oncelikle gecmis olsun. Ben. de 14 ocakta transfer oldum ama negatif cikti ilaclari birakali 4 gun oldu hala adet olamadim hatta akintim var hic adet olacak gibi degilim. Sizin ilaclari biraktiktan kac gun sonra adetiniz geldi acaba?
Merhaba anlattığınız, aynı işlemler bana yapıldı. Şuan, 2 embriyo transfer edildi. Hafta sonra test yapacağım. Sizin sonuç belli oldu muEşim azospermi canim onun için bizde rosi tekniğini uyguladık normal tüp bebeğe göre şansı biraz daha az mis doktor 3 tane embriyo transfer etti kan testi ayın 31 de
Merhaba sonucunu belli oldu mu lütfen yazar mısınız banada aynı işlemler yapıldı 5 gün sonra test bakıcam çok korkuyorumMerhaba kızlar benimki de rosi transferi bugün 7.gün idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım çok korkuyorum
sagol canim bakalim benimki ne zaman lutfedip gelicek.2 gün snra geldi
Çok güzel kaliteleri için rahat olsunKızlar tecrübeli olanlar yazabilir mi? 5ab ,4ab embriyoların kalitesi nasıl sizce?
İnşallah canım,çok sağ olÇok güzel kaliteleri için rahat olsun
Cok sevndm hayrlı sağlıklı evlat olsn insallahKızlar burası ilk başladığım topikti bazı arkadaşları tanıyorum ilk transferimden o yüzden buraya da yazmak istedim. Çok şükür pozitif sonucumu aldım 12. Günüm betam 730 çıktı şükürler olsun Allah herkesi güldürsün
Allah razı olsun inşallahCok sevndm hayrlı sağlıklı evlat olsn insallah
Bnde dün cift embryo transferi oldm baklm allahn iznyle bnmle kalırlar insallahAllah razı olsun inşallah
Yaa harika hadi hayırlı olsun güzel haberler ver inşallah bizeBnde dün cift embryo transferi oldm baklm allahn iznyle bnmle kalırlar insallah
İnsallhYaa harika hadi hayırlı olsun güzel haberler ver inşallah bize
Merhaba canım benimde embriyo kalitem 4aa sonucunuz ne oldu merak ettim haftaya benimde transferim var doktorum kalite olarak cok iyi dedi gerçekten de öylemi sormak istedimMerhaba bisey sormak istemiyorum benimde embriyom 4aa fakat hiç belirtim yok 7 günüm sizde hiç böyle bisey oldu mu
Cok şükür canim 4.5 haftalık dedi doktor bugun keseyi gördük Allah sana da nasip etsin❤ ben 7.gun dayanamayıp idraririmi 2 veya 3 saat tuttum idrar testi yaptım cikti idrarda.Merhaba canım benimde embriyo kalitem 4aa sonucunuz ne oldu merak ettim haftaya benimde transferim var doktorum kalite olarak cok iyi dedi gerçekten de öylemi sormak istedim
Cok şükür canim darısı bana ve tüm isteyenlere ınslhCok şükür canim 4.5 haftalık dedi doktor bugun keseyi gördük Allah sana da nasip etsin❤ ben 7.gun dayanamayıp idraririmi 2 veya 3 saat tuttum idrar testi yaptım cikti idrarda.
Hic bir belirtim yoktu çıldırdım resmen tutmadı diye olumsuz cok düşündüm idrarda görünce çok şükür dedik
Ne zmn transferin?Cok şükür canim darısı bana ve tüm isteyenlere ınslh