Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

İnşallah hayırlısıyla git gel cnm sende ben 47 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şimdi hayatımın şimdiden en kilolu dönemi 1 saat duramıyorum bir şey yemeden Ama herkes de hayatında birdaha böyle tatlı gelmeyecek yendiğin hiçbir şey diyorlar bende yiyiyorum Bana da bir kaç hediye ciciler geldi, hediye örgüler başladı aile büyükleri bende marka araştırması içindeyim bir kaç gün içinde başlıycam artık. Çok ayrıntı var odası var Doğum sonrası ikramlar var kıyafet, aksesuar bir sürü şey var

Aynen canim ya bunlar tatli telaslar yavas yavas eksiklerinizi almaya baslayalim simdiden oglusuma birseyler aldikca cok mutlu oluyorum :) bende canim suan 67 kiloyum suan :) hamile olmadan evel 58 kiloydum

İyiyiz çok şükür ama bulantılarım var devam ediyor yatmayada devam ediyorum canım sen nasılsın ?
Hastanede mi yatiyorsun csnim yoksa evde mi bulantilarin bu haftadan sonra gecer insallah bende iyiyim çok sukur benim hiç bulantim olmadı artık normal insan psikolojisine geçtim sayılır Evde yatma dönemini atlattım çok sukur Rabbim hepimize evlatlarımızı saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah

Benim de 29 unda randevum ayrıntılı ultrason için. Ben daha hiçbişey almadım ne zaman başlarım bilmiyorum. Daha erken değil mi sizce de. Ama sürekli bakıyorum çok güzel şeyler var İnsanın içi gidiyo

Benim de 29 unda randevum ayrıntılı ultrason için. Ben daha hiçbişey almadım ne zaman başlarım bilmiyorum. Daha erken değil mi sizce de. Ama sürekli bakıyorum çok güzel şeyler var İnsanın içi gidiyo

Aynen canim ya bunlar tatli telaslar yavas yavas eksiklerinizi almaya baslayalim simdiden oglusuma birseyler aldikca cok mutlu oluyorum :) bende canim suan 67 kiloyum suan :) hamile olmadan evel 58 kiloydum
Maşallah ikiniz de çok kilo almissin iz. Ben 63 le hamile kaldım şimdi 67 kiloyum Ben mi az kilo almisim yoksa siz mi çok almissin iz haftalarimiz da ayni

Amin canım inşallah. Evde yatıyorum ama bu sabah yine kanama oldum hastaneye gidip iğne yaptırdım. 1 ay önce yine kanama olmuştum hakkımızda hayırlısı inşallah bu günlerde geçer hepimizde bebeklerimize sağ salim kavuşuruz

Amin canim inşallah sende en yakın zamanda bu kötü günleri de atlatirsin

Kızlar dr kanama alanımın olmadığını söylüyor ama kanama oluyorum bu ikinci kez oldu daha önceden böyle bir durum yaşayan yada duyan varmı? Acaba adet kanamasımı çünkü geçen ay 16 sımda bu ayda 18 de kanama oldum. Yoksa tesadüfmü

Canım benimde kanama olmuştu 7.hafta ve 9.haftada açık renk bende gittiğimde kanama alanı gözükmüyordu yinede progestan iğne kullandım rapor aldım sonra çok şükür bugunlerdeyiz

Maşallah ikiniz de çok kilo almissin iz. Ben 63 le hamile kaldım şimdi 67 kiloyum Ben mi az kilo almisim yoksa siz mi çok almissin iz haftalarimiz da ayni
Sen normal almışsındır, çünkü ilk 3 ay kilo alımı beklenmiyormuş 2. 3 ayda ise 3-4 kilo öneriliyormuş. Ben normalde iştahlı değilim zaten 47 kiloydum kilolu halim. Mide bulantısı istifra yaşamadım iştahta artınca sonuç 10 kilo Eşim, annem yakınlarım çok mutlu her gören daha da güzelleşmişsin diyo eşim bidaha o kadar zayıf olmanı istemiyorum diyo o yüzden bende memnunum her şey çok lezzetli zaten yemeden duramıyorum . Ama doktor yüksek tansiyon riskin olabilir dikkat et sesi o yüzden ekmeğe dikkat ediyorum.

Aşılarınızı yaptırdınız mı kızlar? Ben yaptırdım bir ay sonra 2.si yapılacakmış.

Canım benim çok kanamam oluyor son 20 günde 3 defa oldu hepsi de yoğun , bana plesanta aşağıda dediler o nedenleymiş, inşallah yukarı çıkar bir sorun olmaz , belki senin de öyledir benim 2 dr görmedi şehir değiştirdim buradaki dr gördü sürekli yatar vaziyetteyim ayaklarım yukarıda , sende dinlen oturmak ya Rahime baskı yapıyormuş belki senin de plesanta aşağıdadır o durum kanama yapıyor. Allah hepimiZin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız

Canım ilk iğne 20. Haftada mı ben şehir değiştirdim sürekli yatıyorum aile hekimliğine gitmedim henüz ona göre gideyim

Evet canım, 20. Hafta. Bende hamile olduğumu bildirmemiştim kendileri aradılar beni öyle gittim sağlık ocağına.

Canim erken fln degil korkarak alisveris yapma icinden ne geciyorsa al canim :)korkulcak bisi yok.

Kızlar karın altı yani tam kasıklar da değil arada batma şeklinde ağrı hala oluyor bende sizde de var mı? Ayrıca göğüs ağrım gitti sadece dolgunduk var sizlerin nasıl? Sanırım vücut yavaş yavaş hamileliğe alışıyor

O zaman iyi yapmışsın yine de dikkat et fazla kilo alma bundan sonra iştah fazla olursa çok kilo alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…