Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Canım bugün yaptırdın sonuçta bugün çıktı mı? Bize bahşedilen test 2 hafta da sonucu açıklanan fiyatı 2 bin lira olan bir test. Aynısından mı bahsediyoruz?
Bana da doktor öyle bir testten bahsetti adı sanırım selfree DNA testİ ama tam emin değilim. Sadece başkasından duyma diye söylüyorum yaptırmana gerek Yok ama istersen yaptırabilirsin demişti

Benim de plasenta aşağıdaymış tam kapatmamış rahim ağzını, kenarda duruyor dedi. Ama yukarı çıkar %90 dedi doktor. Ben de lekelenme şeklinde kanamayla gittim doktora, öyle dedi.
Benim son zamanlar çok olmaya başladı kanama, %90 bana da dedi yukarı çıkar diye ama riskleri beni korkuttu, senin lekelenme şeklinde mi oluyor? Benim özellikle wc de çok gidiyor , bir hafta önce oldu geçti yine dün gece oldu bebeğim iyiydi gittik ama çok korkuyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz sürekli yatar vaziyette ol dedi dr, oturunca Rahime baskı oluyormuş ilişki zaten yasak , sende uzan canım ayakların biraz yularda olsun

Bende 1 aydan fazladır olmuyordu geçen çarşamba rapor bitti işe başladım akşama lekelenme şeklinde geldi ertesi gün de daha az lekelenme oldu şimdi yok. Doktor ağır iş yapma spor yapma ayakta çok durma ama günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Ben de işe başladım, yakın da değil işyerim ama arabayla gidiyorum diye teselli ediyorum kendimi. Tekrar olursa rapor alıcam napayım

Burdaki dr coraspini ve crinon jeli bırakıp diğer ilaçlara devam etmemi söyledi kendi dr um yurtdışında kendisine ulaşamadım çok kararsız kaldım ve tedirgin oluyorum
Korkma bende 13. Haftada bıraktım cogunu ama benim doktorum coraspini 30. Haftaya kadar kullanacaksın dedi gerçi her doktor aynı zamanda biraktirmiyor.

Ayy canim yaaa çok üzüldüm. Rabbim sabır versin tekrar evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin insallah

Ayy canim yaaa çok üzüldüm. Rabbim sabır versin tekrar evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin insallah

Canım üzülme Rabbim nasıl dilerse öyle yapar. Hic belli olmaz doktorların özürlü dediği ve sapasağlam doğan o kadar çocuk var ki sen allaha Sığın ondan iste

Benim yavrum melek oldu. Kalbi durmuş. Rabbim dayanma gücü versin ((((((
Canım canım benim. Ne denir bilmiyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Acın çok taze ne desek teselli olmaz ama önüne bak daima. Tekrar hamile kalacağım diye kendini hazırla. İnşallah güzel yazılar yazacak Yaradan sana.

Canım bilmiyorum sizin doktor iyiymiş demekki benimki sıradan bir şeymiş gibi ne yapacaksın doğunca öğrenirsin diyor uyuz şey

Kızlar başka doktora da gittim ama bu evime yakın ben evet asabi ve patavatsız buluyorum ama herkes çok iyi deyip duruyor bende biraz şans vermeye karar verdim önyargılı davranmıyayim dedim biraz daha gideyim diyorum gidişata bakayım Allah izin verirse o günleri görürsek doğumunda o hastanede yapayım diyorum iki doktora da gittim ama uzak ve ben yolda harap oluyorum

Merhabalar arkadaşlar Allah hepimize yavrularımızı sağlık ile kucağımıza almayı kısmet etsin. Benim transferimde 8 martta yapildi iki embrio olarak ikiside tuttu. 8. Haftamda bebeklerin birinin kalp atisi durdu. Şu an 16. Haftamizdayiz ve cok fazla enfeksiyonum var crp 27 cikmis. Ve bu enfeksiyon sürekli tekrarliyor, öncesinde abdominal serklaj olmustum dr onu ve sonlanan bebegin enfeksiyon odagi oldugunu soyluyor antibyotik tedavisine başliyorum cok korkuyorum yavruma kötü bir sey olacak diye. Çünki daha önce üc cogul gebeligim var hep erken dogum veya dusuk hic yasayan yok. Benim gibi enfeksiyon tedavisi goren varmi aranizda?

Çok geçmiş olsun yaa rabbim uzun ömürler versin bebeğine bebeklerimize inşallah,

Çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifa versin ve bebeğini sana bağışlasın

kızlar mrb ben dr gittim içerde kanama var dedi ama bende lekelenme falan olmdı düşük tehlikesi var dedi ilaç falan verdi varmı böyle yaşayan gebeliğin başından beri hiç kanama lekelenme olmadı anlamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…