Bana da doktor öyle bir testten bahsetti adı sanırım selfree DNA testİ ama tam emin değilim. Sadece başkasından duyma diye söylüyorum yaptırmana gerek Yok ama istersen yaptırabilirsin demiştiCanım bugün yaptırdın sonuçta bugün çıktı mı? Bize bahşedilen test 2 hafta da sonucu açıklanan fiyatı 2 bin lira olan bir test. Aynısından mı bahsediyoruz?
Allah sabır versin sana çok üzüldümBenim yavrum melek oldu. Kalbi durmuş. Rabbim dayanma gücü versin((((((
Benim son zamanlar çok olmaya başladı kanama, %90 bana da dedi yukarı çıkar diye ama riskleri beni korkuttu, senin lekelenme şeklinde mi oluyor? Benim özellikle wc de çok gidiyor , bir hafta önce oldu geçti yine dün gece oldu bebeğim iyiydi gittik ama çok korkuyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz sürekli yatar vaziyette ol dedi dr, oturunca Rahime baskı oluyormuş ilişki zaten yasak , sende uzan canım ayakların biraz yularda olsunBenim de plasenta aşağıdaymış tam kapatmamış rahim ağzını, kenarda duruyor dedi. Ama yukarı çıkar %90 dedi doktor. Ben de lekelenme şeklinde kanamayla gittim doktora, öyle dedi.
Benim son zamanlar çok olmaya başladı kanama, %90 bana da dedi yukarı çıkar diye ama riskleri beni korkuttu, senin lekelenme şeklinde mi oluyor? Benim özellikle wc de çok gidiyor , bir hafta önce oldu geçti yine dün gece oldu bebeğim iyiydi gittik ama çok korkuyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz sürekli yatar vaziyette ol dedi dr, oturunca Rahime baskı oluyormuş ilişki zaten yasak , sende uzan canım ayakların biraz yularda olsun
Korkma bende 13. Haftada bıraktım cogunu ama benim doktorum coraspini 30. Haftaya kadar kullanacaksın dedi gerçi her doktor aynı zamanda biraktirmiyor.Burdaki dr coraspini ve crinon jeli bırakıp diğer ilaçlara devam etmemi söyledi kendi dr um yurtdışında kendisine ulaşamadım çok kararsız kaldım ve tedirgin oluyorum
Canım üzülme Rabbim nasıl dilerse öyle yapar. Hic belli olmaz doktorların özürlü dediği ve sapasağlam doğan o kadar çocuk var ki sen allaha Sığın ondan isteBende bu topikteydim başta, ne duygular heyecanlar yasadim simdi artik ara sira bakiyorum. Hersey insanin istedigi gibi olmuyor malesef fakat bundada bir hikmet, bu sıkıntılarımızında bir değeri vardır Allah katında, yeterki Allaha siginip isyan etmeyelim.
Canım Rabbim sabır versinBenim yavrum melek oldu. Kalbi durmuş. Rabbim dayanma gücü versin((((((
Canım canım benim. Ne denir bilmiyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Acın çok taze ne desek teselli olmaz ama önüne bak daima. Tekrar hamile kalacağım diye kendini hazırla. İnşallah güzel yazılar yazacak Yaradan sana.Benim yavrum melek oldu. Kalbi durmuş. Rabbim dayanma gücü versin((((((
Canım bilmiyorum sizin doktor iyiymiş demekki benimki sıradan bir şeymiş gibi ne yapacaksın doğunca öğrenirsin diyor uyuz şeyBenim 13. Haftada belli oldu , seninki nasıl göstermedi yasürprizleri sevecek minnak rabbim sağlık verdin hiç fark etmez ama Allah var hep içimden kız geçiyordu çok istiyordum sağlıklı olsun kuzularımız
O nasıl saçma bi şeymiş öyle doğumda öğreneceksem sen neden varsın ki Rabbim iyi doktorlara denk getirsinCanım bilmiyorum sizin doktor iyiymiş demekki benimki sıradan bir şeymiş gibi ne yapacaksın doğunca öğrenirsin diyor uyuz şey
Çok ilginç, şaka gibi kaç dr gittiysem gördü söyledi. Ne münasebet bir de ne yapacaksın demek haddi değil, başka dr git benceCanım bilmiyorum sizin doktor iyiymiş demekki benimki sıradan bir şeymiş gibi ne yapacaksın doğunca öğrenirsin diyor uyuz şey
Selamlar bende aralık annesiyimbenim bugün ikinci kez ense ölçümü vardı cumartesi 3.5 çıktı yine bugun 3.5 çıktı yaşım 36 doktor yaştanda ödemdende olabilecegini söyledi down ve kalpte olabilir dedi zaten bebegim tüp bebekle oldu ve cinsiyeti erkek çok tatlı oynuyordu allahım kimseye evlat acısı göstermesin kan tahlili yaptırmayacagım allaha emanet inşallah saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız
Çok geçmiş olsun yaa rabbim uzun ömürler versin bebeğine bebeklerimize inşallah,Merhabalar arkadaşlar Allah hepimize yavrularımızı sağlık ile kucağımıza almayı kısmet etsin. Benim transferimde 8 martta yapildi iki embrio olarak ikiside tuttu. 8. Haftamda bebeklerin birinin kalp atisi durdu. Şu an 16. Haftamizdayiz ve cok fazla enfeksiyonum var crp 27 cikmis. Ve bu enfeksiyon sürekli tekrarliyor, öncesinde abdominal serklaj olmustum dr onu ve sonlanan bebegin enfeksiyon odagi oldugunu soyluyor antibyotik tedavisine başliyorum cok korkuyorum yavruma kötü bir sey olacak diye. Çünki daha önce üc cogul gebeligim var hep erken dogum veya dusuk hic yasayan yok. Benim gibi enfeksiyon tedavisi goren varmi aranizda?
Çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifa versin ve bebeğini sana bağışlasınMerhabalar arkadaşlar Allah hepimize yavrularımızı sağlık ile kucağımıza almayı kısmet etsin. Benim transferimde 8 martta yapildi iki embrio olarak ikiside tuttu. 8. Haftamda bebeklerin birinin kalp atisi durdu. Şu an 16. Haftamizdayiz ve cok fazla enfeksiyonum var crp 27 cikmis. Ve bu enfeksiyon sürekli tekrarliyor, öncesinde abdominal serklaj olmustum dr onu ve sonlanan bebegin enfeksiyon odagi oldugunu soyluyor antibyotik tedavisine başliyorum cok korkuyorum yavruma kötü bir sey olacak diye. Çünki daha önce üc cogul gebeligim var hep erken dogum veya dusuk hic yasayan yok. Benim gibi enfeksiyon tedavisi goren varmi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?