Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Canim tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin degerlerinde guzel artmis

Kızlar selam 3,4 karı artışlara rağmen bebişim tekmiş üzüldüm biraz ama geçti. Allah ona sağlık sıhhat versin inşallah

Kızlar selam 3,4 karı artışlara rağmen bebişim tekmiş üzüldüm biraz ama geçti. Allah ona sağlık sıhhat versin inşallah
canım kandan çoğul gebelik ço yanıltıcı oluyor zaten. olsun Allah bebisini kucağına almayı nasip etsin.

Bende ikiz olur diye beklemiştim ama benimki de tekmiş. ama hakkımızda hayırlısı rabbim bize bağıslasın inşallah

Bende ikiz olur diye beklemiştim ama benimki de tekmiş. ama hakkımızda hayırlısı rabbim bize bağıslasın inşallah

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun dediğin gibi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar selam tüp bebek ilaçlarınızdan hangilerine devam ediyorsunuz? günde kaç tane alıyorsunuz?
Ben hepsine devam ediyorum estrofem günde 3 crione jel günde 2 hibor günde 1 folibol günde 1 corapsiz günde 1 bide Prolutan iğne 3 günde 1 yaptiriyorum

T ts2003 cnm hayırlı olsun o kadar çok negatif sonuç alan var ki şükredelim o tek kese 9 ay sonra hayatımız olacak inşallah
Ben sabah 1 crinone jel gece 1 progestan 1 de vitamin kullanıyorum. Hocanın istediği testlerde iyi çıktı. İzmir'de doktor önerisi istedim önemli aşamalarda gitmek işin 12. Hafta da Süleyman hocadan randevu al 2 li taramanı yapalım dedi. 2 li tarama içinde oraya gidebilirim.

Haklısın canim benim de bu 3. Denememde istanbulda yaptirdim daha yeni olduğu için pazartesi testleri yaptiracak insallah benim de iyi çıkar Rabbim emegimizi boşa cikarmasin insallah senin kaç haftalik oldu ki ikili tarama istediler

kızlar selam tüp bebek ilaçlarınızdan hangilerine devam ediyorsunuz? günde kaç tane alıyorsunuz?
ben sabah 2 progestan akşam 2 progestan günde 1 progestan iğne, haftada 1 proluton depot oksapar iğne, günde 3 tane estrafem kullanıyorum. progestan çok mu fazla alıyorm diye hep kafamda soru işareti var da onun için sizlerin ne kullandığını merak ettim.

Ben 10 güm boyunca progestan igne günde 1 kes iki ampul kullandım çok kötü olunca doktorum crione jel günde iki Prolutan depot 3 günde bir e çevirdi sen o kadar Prolutan iğne yi nasıl yaptiriyosun ben sakat olmuştum resmen igneleri yaparken

İnşallah benim daha 7. Hafta cnm ama farklı bir şehirden İzmir e gideceğimiz için doktor önerisi aldım daha 2li tarama dediğim gibi 12.haftada.

İnşallah benim daha 7. Hafta cnm ama farklı bir şehirden İzmir e gideceğimiz için doktor önerisi aldım daha 2li tarama dediğim gibi 12.haftada.
Aynı haftadayiz benim de 7. Hafta insallah kucagimiza da almak nasip olsun. sen kalp atışını duydun mu canim ben perşembe gidecem kontrol icin

Aynı haftadayiz benim de 7. Hafta insallah kucagimiza da almak nasip olsun. sen kalp atışını duydun mu canim ben perşembe gidecem kontrol icin

1 Hafta önceydi cnm kontorlümüz duyduk kalp atışını seni neden geç çağırdılar, ilk muayenen mi olacak?

Bir de kızlar ben aslında sadece 1 progestan 1 crinone jel kullanıyorum. Ama hem kaşıntı beni delirticek hem de altıma kaçırmışım gibi ıslaklık oluyor akıntı değil ama sadece çamaşırım ıslanıyor anlayamadım sizin rahatsızlığınız var mı bu konuda?

hemşirem çok iyi canım Allah ondan razı olsun. iğneyi çok yavaş yapıyor böylece beze oluşmuyor. Hemşirem çok iyi olmasına rağmen benim de tek tük bezelerim oluştu ve hassasiyetim arttı iğnelerden dolayı. 3 gün ara verdim tüm bezeler kayboldu çok şükür iyileştim şimdi tekrar başlayacağım iğnelere.

gece koyup yattığımda ıslaklık bende de oluyor canım. progesteron vajinayı hassaslaştırdığı için kaşıntı oluyormuş. Ben de ilk başladığımda çok kötüydüm sonradan vücut alıştıkça düzeldim.

merhabalar, bende tüp bebekle hamile kaldım ikinci denememde pozitifi gördüm. estrofem 3 kere, progestan iğne günde 1 kere, bebek aspirini günde bir kere, prednol 4 mg hala devam(önceden başarısız bir denemem olunca hala kullandırıyorlar günde 1 kere, crinone jel günde 2 kere, folbiol kullanıyorum, iğneler mahvetti beni inşaallah bu cuma kalp atışı görünürse iğneyi proluton depot 3 gunde bire duşurecekler. oxapar kan sulandırıcı günde 1 kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…