• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

kose4545 kose4545 ya cnm bu arada benim yumurtalar gelişmeye devam ediyormuş, ultrasonda sadece kese var dedi sonra hep yumurtalıklarla ilgili konuştu. Sonradan Ohss başlangıcı olabilirsin dedi hiç böyle bir şey duydunuz mu? Pazartesi Ahmet hoca göreceği için üzerine gitmedim. Bu yumurtalarda normalde gelişmez şimdi gelişeceği tutmuş :bicak:

merhaba canım Allah kucağına almayı nasip etsin ikiz olup olmayacağını en iyi ultrasyonda görebilirsin. kan değerinde ikiz demek yanıltıcı olabilir. benimde ultrasyonda 2 kese göründü ama biri cok küçüktü 14 marta tekrar bakılcak bakalım gelişmişmi :)

Canım bir de de hamilelik takvimini nasıl işaretledin normalde senin benden bir gün sonra göstermesi lazım. Senin 1 i benim 7 si hangimizin yanlış acaba?

Bir de kan pıhtılaşması için farklı bir test mi yapıyolar ?
Sana da hayırlı olsun canım sizlerin yazdıklarını okuyunca Pazartesi başka bir doktora gidip keseyi görmeye karar verdim tabi randevu alabilirsem :) canım benim 2. Tüp bebek denemesi öncesi kan pıhtılaşması için tahlillerim yapıldı orda çıktı. Aman bu çok önemli birşey doktorunla konuş . Brnher gün göbekten kan sulandırıcı iğne oluyorum ve sanırım Doğuma kadar devam edecek.

merhaba canım Allah kucağına almayı nasip etsin ikiz olup olmayacağını en iyi ultrasyonda görebilirsin. kan değerinde ikiz demek yanıltıcı olabilir. benimde ultrasyonda 2 kese göründü ama biri cok küçüktü 14 marta tekrar bakılcak bakalım gelişmişmi :)
Haklısın canım ama değerlerim 3.5 katı katlamış olunca acaba öyle mi ki diyorum Zaten 2 embriyo transfer edildi. Hayırlısı bakalım :) öyle olursa ikimizde ikiz annesi olacağız :) senin transferin ne zaman yapıldı?

Haklısın canım ama değerlerim 3.5 katı katlamış olunca acaba öyle mi ki diyorum Zaten 2 embriyo transfer edildi. Hayırlısı bakalım :) öyle olursa ikimizde ikiz annesi olacağız :) senin transferin ne zaman yapıldı?
Insallah canim Allahin izniyle benim tranfer 15 subatta yapilmisti..

kose4545 kose4545 ya cnm bu arada benim yumurtalar gelişmeye devam ediyormuş, ultrasonda sadece kese var dedi sonra hep yumurtalıklarla ilgili konuştu. Sonradan Ohss başlangıcı olabilirsin dedi hiç böyle bir şey duydunuz mu? Pazartesi Ahmet hoca göreceği için üzerine gitmedim. Bu yumurtalarda normalde gelişmez şimdi gelişeceği tutmuş :bicak:
Canim bendede ayni sikinti var karnin yumurta dolu halimi gorsen gobek sisliginden sanirsin 6 aylik hamile gibiyim :) sanirim hamilelik boyunca duracak bu sislik bakalim ahmet hoca nedicek

Canim bendede ayni sikinti var karnin yumurta dolu halimi gorsen gobek sisliginden sanirsin 6 aylik hamile gibiyim :) sanirim hamilelik boyunca duracak bu sislik bakalim ahmet hoca nedicek

Bastırdığım doktor şimdilik bi zararı YOk ama ağrın olursa hemen gel dedi. Hayırlısı inşallah.

Canim ben de manisada yaşıyorum. Şu an transferimin 3. Günündeyim. Hayılı olsun sen hamilesin sanırım. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hangi dr a gidiyorsun
Merhaba canim tesekkur ederim Allah kucagimiza almayi nasip etsin evet canim hamileyim 15 subatta 2 embriyo transferim gerceklesti. izmir medikal park hastanesine gittik pro.dr ahmet zeki isik yapti islemi. Sen nerde yaptirdin islemleri ?

Merhaba canim tesekkur ederim Allah kucagimiza almayi nasip etsin evet canim hamileyim 15 subatta 2 embriyo transferim gerceklesti. izmir medikal park hastanesine gittik pro.dr ahmet zeki isik yapti islemi. Sen nerde yaptirdin islemleri ?
Ben kent hastanesi dr dilek aslan ile tup bebek tedavisi gordum. Şu an transferimin 3. Günündeyim. İnşallah tutunur. Eğer ki Allah nasip eder de hamile olursam manisa da bir dr ile devam etmek istiyorum. Izmir çok ters geliyor ya. Eski doktorum faik m.koyuncu idi. Ama 2 dis gebelikten sonra kendisi çok harika br dr olmasına rağmen devam edemicem sanırım.. Özgür atli Aylin Coşkun fln var aklımda ama bakalım. Tabi inşallah kısmet olursa

Canim bizimde 2.denememiz 1. Denemede dis gebelik oldu 2. Cok sukur iyi gidiyor simdilik. Ozgur atliyi cok methediyorlar cok iyi bir doktormus bizde su riskli 3 ayi atlatana kadar izmire gidip gelicez daha sonra manisada devam edicem nasipse..

Canim bizimde 2.denememiz 1. Denemede dis gebelik oldu 2. Cok sukur iyi gidiyor simdilik. Ozgur atliyi cok methediyorlar cok iyi bir doktormus bizde su riskli 3 ayi atlatana kadar izmire gidip gelicez daha sonra manisada devam edicem nasipse..
Tüp bebekte denasil dis gebelik oluyor allahim. 2 kere ölümden döndüm zaten allah gostermesin

sagolasın canım bnde aynı öyleyim daha cok kücük ama karnımı tutuyorum aman allahım bnm içimde bi canlı var bu bnm evladım diyorum eşim gülüyor bana:KK48: ,yapmaya calıştım o takvimden ama beceremedim galiba

Gözünüz aydın Allah hayırlı evlat etsin inş. Hala inanasım gelmiyo ama içimizde büyüyorlar :anneadayı: Şu hamilelik takvimini sizde işaretlesinize aşağıdaki gelişimi yazıyor ordan bakınca inanıyorum biraz :halay:
sagolasın canım bnde aynı öyleyim daha cok kücük ama karnımı tutuyorum aman allahım bnm içimde bi canlı var bu bnm evladım diyorum eşim gülüyor bana:KK48: ,yapmaya calıştım o takvimden ama beceremedim galiba

Hayırlı olsun çok sevindim, Allah kucağımıza almayı nasip etsin inş. Bende düne kadar ya hamileysem belki hamileyimdir gibi cümleler kuruyodum. Dün ilaç yazdırmaya kadın Doğuma gidince ultrasonla da baktı keseyi gördük ☺ tek kese var bebeklerimin biri tutunamamış. Allahım öbürüne Can kan versin inşallah.
canım bugün gittinmi doktora durumlar nasıl...

canım bugün gittinmi doktora durumlar nasıl...

Gittik canım, gayet iyi dedi tek kese gördük kalp atışlarını duyduk miniğin :anneadayı: Hatta bundsn sonra Memleketinde devam edebilirsin dedi. Şükürler olsun :dua::nazar: darısı başına isteyen herkesin.

Back