Yok canin ikili teste malesef cinsiyet belli olmuyor biz gittik ikili teste daha erken dedi suan bile ben 14. Haftaya gircem doktor 2 hafta sonra anlasilir dedi.Çok iyi canım yaa maşallah bebişlerimize ikili taramaya girince belli olur gibi geliyor cinsiyet daha ayrıntılı ultrason olacağı için.sağlıkla sağ sağlim alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah
Aaa ne bileyim daha net falan görülür diye düşündüm tühh kısmet sağlıklı olsunlarda inşallahhhhhYok canin ikili teste malesef cinsiyet belli olmuyor biz gittik ikili teste daha erken dedi suan bile ben 14. Haftaya gircem doktor 2 hafta sonra anlasilir dedi.
kızlar birşey sorcam biraz önce çok açık pembe az bişey bir lekelenmem oldu sizce hastaneye gitmelimiyim yada napmalıyım[/QUOTE
Merhaba benim de pozitif tüp bebek ve 5+2 haftalık kahverengi siyah gibi lekelenme oldu bendede hemşireyi aradım problem yok eski kandır dedi kırmızı olursa haber ver gel dedi insan çok strese giriyorr inş bişey olmaz allah herkese sağlıklı bir evlat be hamilelik nasip etsin. Benim gibi lekelenme yaşayan arkadaşlar size ne dedi doktorlar
Ateş hiç ölçmedim ama çok üşüyordum. Ayaklarım ısınmıyordu bir türlü.hayırlısı olsun inşallahhhhh.iyi haberlerini bekliyoruzkızlar merhaba
Size bişey danışıcam benim transferimin 6.günü bugün ama ateşin düşük siz taransferden sonra hiç ateş ölçme yöntemini kullandınızmı?
Benin doktorda erkek diyor ama biraz bekleyelim dedi yaniltici olabilir dedi.
Canım hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallahhhhh sağ sağlim bebişlerimizi alcağız kucağımıza..daha konuşacak çok güzel konularımız olacakArkadaşlar merhaba, ben de tüp bebekle 10 haftalık hamileyim inşallah. Bugüne kadar burda yazdıklarınızı okumama rağmen yazmaya cesaret edemedim çünkü ara ara kanamalarım oldu. Alışmaktan ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum. Hala da korkuyorum ama gördüm ki çoğumuz benzer problemleri yaşıyoruz.Allah hepimize sağ salim kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah.
Arkadaşlar merhaba, ben de tüp bebekle 10 haftalık hamileyim inşallah. Bugüne kadar burda yazdıklarınızı okumama rağmen yazmaya cesaret edemedim çünkü ara ara kanamalarım oldu. Alışmaktan ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum. Hala da korkuyorum ama gördüm ki çoğumuz benzer problemleri yaşıyoruz.Allah hepimize sağ salim kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah.
evetcanım ilk bebişimiz olcak nasipse :) aynen canım hayırlısıyla dünyaya gelsinde ne olursa olsun farketmez.Seninde ilk bebiş dimi cnm, kızımızda yok oğlumuzda ne olursa sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
Ne yaptın canım gittin mi doktoraBende bugün gidecem kızlar doktora bakalım bana ne diyecek ben hala ikili tarama yi yatirmadim doktor bugün yaptiracak acaba geç kalmadı mi sizce de
Aminn canim inşallahArkadaşlar merhaba, ben de tüp bebekle 10 haftalık hamileyim inşallah. Bugüne kadar burda yazdıklarınızı okumama rağmen yazmaya cesaret edemedim çünkü ara ara kanamalarım oldu. Alışmaktan ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum. Hala da korkuyorum ama gördüm ki çoğumuz benzer problemleri yaşıyoruz.Allah hepimize sağ salim kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah.
Mikrocip dna arastirmasi yapilan bisey degil.yani sadece iyi ve kötu spermin ayristirildigi bi alet.bize denilen şu;mikroskosla iyi sperm yanilmasi olabilir ama mikrocipin hata orani daha az denmisti.bence testlerini yaptir zaten pahali da degil ikili test ben 50 tl ye yaptirdim.riske atma derim.Kizlar bide bişey soracam biz tup bebekte mikrocip yöntemi uyguladık acaba ikili üçlü tarama yaptirmaya yine de gerek varmi zaten iyi dna ya sahip ebriyo uretmiyorlar mi
Bende o yöntemi kullandım ama yaptırmayı düşünüyorumKizlar bide bişey soracam biz tup bebekte mikrocip yöntemi uyguladık acaba ikili üçlü tarama yaptirmaya yine de gerek varmi zaten iyi dna ya sahip ebriyo uretmiyorlar mi
Elevit kullanırken folik asit içiyormusun. Ben sadece elevit içiyorum hiç ekstra folik asit almadım içinde var diyeBenim ilacımı kesmedi vitaminim vardı elevit onu içiyorum ve Demir hapı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?