Kasım Annesiyim

bende varım kızlar sizin kasımın kaçına doğumlar benim normal doğum 11 kasım son günüm

bende varım kızlar sizin kasımın kaçına doğumlar benim normal doğum 11 kasım son günüm

aa öylemi canancım aramızda bir gün görünüyor ama bana söyledikleri tarihte 21 veya 25 kasım arası bende normal doğum düşünüyorum

canım benimde normalde 21 kasım da günüm bitiyodu ama bebişimin kemik ölçümleri ve gelişimi 10 gün ileride bu yüzden 11 kasım diyor doktor

hımm anladım bende on gün sonra gideceğim aylık kontrolüm için bakalım benim ki ne durumda en son ne zaman gittin doktora kilosu falan nasıldı?

kuzeycim en son 28 haftalıkken gittim boyu 28 santim kilosuda 1,5 a yakın çıkmıştı haftasına göre fazla demişti doktor bu ölçümler normalde 30 haftalık bebişlerde olur demişti bi dahaki kontrolüm bu ay sonu bakalım benim tosuncuk ne kadar olmuş sen hangi hastaneye gidiyosun

maaşallah bebişine .... bende 27 haftalıkken gitmiştim kilosu 1.50 idi bende bir hafta sonra gideceğimdoktora .... özel ada hastanesine gidiyorum ben ya sen?

bende gataya gidiyorum ilk doğumuda orda yapmıştım çok sakin oluyor o yüzden çok ilgileniyolar..senin oğluşunada maaşallah oda az tosuncuk deilmiş..

asker eşisin demek :)
doktorum normal olduğunu söylüyor ama bilmiyorum beni yavaş yavaş normal doğum korkuları sardı önceden yoktu yaklaştıkça ürkmeye başladım sanırım sen tecrübelisin ikinci hamileliğinmiş nasıl olmuştu ilk doğumun kolaymıydı? birde toplam kaç kilo aldın

çok soru sordum sanırım ama ne yapayım hamilelik haftası bana yakın olanlarla duygularımı gelişimi paylaşmak mutlu ediyor beni :)

şu ana kadar 7 ile 8 arası kilo aldım tabii bunun 3 den fazlası son bi ay içinde oldu ilk doğumumda normaldi elbetteki zor oldu neticede canından can ayrılıyor herşey 3 saatte oldu bitti ben şanslıydım çünkü suyum geldi öle gittim hastaneye direk suni sancı verdiler 3 saate kalmaz doğdu kızım insanın canı çok yanıyor ama korkma bebişini görünce o bütün acılar bitiyo inan hiç bi şeyin kalmıyor..ben ölücem zannettim dedim burdan çıkamam ben ama allah sabrını veriyo zaman nasıl geçiyo anlamıyosun..

kilo konusunda sen çok iyisin aldıklarında bebişine gitmiş zaten maaşallah ben 12 kilo falan aldım şu ana kadar ...

evet herkes senin gibi kucağına aldığın anda tüm çektiklerini unutuyorsun diyor rabbim bizlerede nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde meleklerimize kavuşmayı

aminn canım allah herkese nasip etsin o duyguyu kilo konusunu fazla kafana takma ben ilk hamişliğimde 13 14 kilo almıştım doğumda 10 kilo birden verdim kalanlarda zamanla gitti zaten..normal doğum hakikaten çok kilo verdiriyor 60 ile başladım şu an 67 civarındayım tahminimce 73 e kadar çıkarım diyorum bu aylarda yemesende kilo alıyosun ama olsun dimi onlar sağlıcakla doğsunda tek biz kilolu olalım :))

yok takmıyorum zaten hatta kimse inanmıyor 31 haftalık hamile olduğuma göstermiyorum 55 kilo ile hamile kaldım şu an 67 kiloyum :) ama karnım o kadar fazla şişmedi ufak görünüyor hem dediğin gibi doğumdan sonra veririz o koşturmaca içerisinde :)

sorma kuzeycim benimde karnım çok büyümedi ama basenlerim ve popom aşırı genişledi kız çocuk yana doğru genişler derlerdi ben buna gerçekten inanır oldum ilk hamişliğimde böyle olmuştu..ama haklısın o koşturmacada alınan bütün yağlar gider:))

milletin önde sadece karnı çıkar böyle bi top koymuşsun gibi maaşallah..bende yana doğru gittikçe gidiyorum göbek daha kolay gidiyo da şu yandaki yağları naparım onu bilemiyorum..

evet aynen bende yana doğru genişledim o nedenle herkes haftama göre karnımın küçük olduğunu söylüyor halbu ki alan geniş :)))

Kizlar Bende Kasim Annesi Olucam Işallah 16 Kasim Itibariyle Beklioruz Dedi Doktorumuz Hayirlisiyla Inşallah.çok Az Kaldi çokkk

X