Kasım annesi olabilirim:))

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
slm anneler ve anne adayları..
dün ki kontrolüm de dr.um bana bebeğimin haftasına göre 1 hafta ileri olduğunu söyledi (boy ölçümü olarak).
Kasım 15ten sonra her an hazırlıklı ol bebeğin gelebilir dedi.kasım 15 te 36 haftalık olmam gerekirken 37 haftalığım yani.
bir kızım olucak,adı Deniz olucak inş.
kilosu 2.050 gr boyu ise 45 cm.doktorumuz kilosu normal ama göbeği almş başını gitmiş dedi :9:

yani başlık açmamda ki amaç tanışmak :40:
kısacası doğum hikayemi buraya da yazabilirim,aralık annelerine de :42:

Son düzenleme:
slm anneler ve anne adayları..
dün ki kontrolüm de dr.um bana bebeğimin haftasına göre 1 hafta ileri olduğunu söyledi (boy ölçümü olarak).
Kasım 15ten sonra her an hazırlıklı ol bebeğin gelebilir dedi.kasım 15 te 36 haftalık olmam gerekirken 37 haftalığım yani.
bir kızım olucak,adı ßuse olucak inş.
kilosu 2.050 gr boyu ise 45 cm.doktorumuz kilosu normal ama göbeği almş başını gitmiş dedi :9:

yani başlık açmamda ki amaç tanışmak :40:
kısacası doğum hikayemi buraya da yazabilirim,aralık annelerine de :42:

selam hoşgeldin! benim oğlum da en baştan beri hep 1 hafta 10 gün ileride çıkıyor çünkü ben erken yumurtluyorum bu yüzden erken döllenme olmuş şu an 33+3üm ama ultrasona göre en az 34+3 falanım sezaryen olacağım için dr bana 38+larda yapacağını söyledi ama şimdi neye göre 38? usg'ye göre mi adete göre mi?

selam hoşgeldin! benim oğlum da en baştan beri hep 1 hafta 10 gün ileride çıkıyor çünkü ben erken yumurtluyorum bu yüzden erken döllenme olmuş şu an 33+3üm ama ultrasona göre en az 34+3 falanım sezaryen olacağım için dr bana 38+larda yapacağını söyledi ama şimdi neye göre 38? usg'ye göre mi adete göre mi?

ultrasona göre dedi cnm:40:

su anda bende aynı seylerı gecırıyordum kasım sonunda dogum yapabılırım veya aralık bası dr muayenesı c.tesı gunu olucak ınsallah o zamandan sonra tekrar bılgı verırım.HAYIRLI OLSUN HEPIMIZE ..HEPIMIZE ALLAH KOLAYLIGINI VERSIN INSALLAH

geçen yıl 30 kasımda nikahmz olmuştu,3 aralık da da düğünümüz :12:
acaba bu 2 günden birine denk gelir mi ki :1:

Back