- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
Daha çatlaöamıltır bence o zaman. Niye ki cuma istedinSalı günü gittim en son.iki tane var demişti 15mm civarında bakalım.ne oldu ne diyecekler. Keşke.cuma.gunu yapsalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çatlaöamıltır bence o zaman. Niye ki cuma istedinSalı günü gittim en son.iki tane var demişti 15mm civarında bakalım.ne oldu ne diyecekler. Keşke.cuma.gunu yapsalar
Olabilir canım Pco da amh yüksek benim 6.1 çıktı 27 yaşındayım prolaktin de yüksek oluyor pco daBen geçen sene amh baktırmıştım. Doktor sıkıntı yok demişti. Anlamadığım için pek araştırmadım. Aklıma geldi girdim baktım 4,24 görünüyor. Bu pko göstergesi olabilir mi?
İnşallah olur canım gönülden dua ediyorum Haber verirsin bize deAy insallah vardir ya ama iste duzensiz oldugu icin cok umitlenemiyorum da bakalim biraz daha bekleyip test yaparim tekrar insallah guzel haberler aliriz
Bencede ya , bir an önce olsun diye ya tabi doktor daha iyi bilirse pazartesi de diyebilirlerDaha çatlaöamıltır bence o zaman. Niye ki cuma istedin
Hayır hayır çift doz almayın sakın. Bir fazla doz içiyor gibi yapın onu da yapmazsanız Arada 3 4 saat bırakıp için en azındanKızlar femera demisken ben ilacı 5 gün sabah akşam icmem gerekiyor ama bu akşam 4. Gün akşam içeceğim hapı iş yerinde unuttum sabah iki tane mi içeyim napiyim ya sıkıntı olur mu bı akşam icmesem
Canim bu testin adı neEki Görüntüle 2944629 Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 10.gün çok silik çizgi çıktı hala iğnenin etki geçmemiş midir?
Adetinize kaç gün kaldı?Aynı şey bende de var normalde şişkin be ağrılıydı şimdi o yok
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Yaşlar gençse daha yüksekmişBencede ya , bir an önce olsun diye ya tabi doktor daha iyi bilirse pazartesi de diyebilirler
Cok tesekkurler tabi ki insallah senin de cok guzel bi sekilde ilerler ❤İnşallah olur canım gönülden dua ediyorum Haber verirsin bize de
İnşallah canım hepimiz olumlu sonuç alalım Rabbim daha fazla.bekletmesin.30 yaşındayız eşim ve benİnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Yaşlar gençse daha yüksekmiş
Sahiden mi? Ben de 26 yaşındayım. Daha önce prolaktin baktırmadım hiç. 9 kasıma randevu aldım ilgili değerlere baktırmak istiyorum bakalım ne diyecekOlabilir canım Pco da amh yüksek benim 6.1 çıktı 27 yaşındayım prolaktin de yüksek oluyor pco da
Siz hamile olursanız ben de ümitlenicem belirtilerimiz aynıİnşallah. Kasık ağrım ve beyaz akıntım var. Adet dönemi belirtileriyle aynı. Normalde hep göğüslerim şişer ve ağrı yapardı, hatta adet olacağımı oradan anlardım. Bu sefer sadece o olmadı. Ama bunu da belirtiden sayamıyorum.
Anladim canim mesela yumurtlama ve catlamayi goruyosun ya kac gun sonra adet oluyosun yani benimde duzensiz ya yumurtlamadan sonraki suren standart mi yani merak ettim bende kullanicam bidahaki ayKullandım canım bir 4 ay kadar ben yumurtlama ve çatlamayı görüyorum ama olmadı bu ay femara ye başladım bakalım
Yaa inşallah ama ben pek ümitli değilim. İnsan yine de test yapıyor bakalım.Siz hamile olursanız ben de ümitlenicem belirtilerimiz aynı
10 kasım Bat ama normalde 10 gün önceden başlardı belirtilerAdetinize kaç gün kaldı?
Standart canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunAnladim canim mesela yumurtlama ve catlamayi goruyosun ya kac gun sonra adet oluyosun yani benimde duzensiz ya yumurtlamadan sonraki suren standart mi yani merak ettim bende kullanicam bidahaki ay
Evet evet aynı son bir şey sorcam size. Ovulasyon testlerine başlamayı düşünüyorum. Pkoda çok işe yaramadığını söyleyenler olmuş siz fayda sağladınız mı? Hatta bugün elime ulaşınca öylesine yaptım bu şekilde çıktı.10 kasım Bat ama normalde 10 gün önceden başlardı belirtiler
Henuz denemedim ama bende duydum bidahaki ay hem ovulasyon testini hemde bu yontemi kullanmayi dusunuyorumHanımlar mfk yöntemi deneyen oldumu acaba çok işe yaradığını söylüyorlar bu ay onu denicem hayırlısıyla