• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

Kaçıncı denemen cnm benim ikinci denemem ve gerçekten çok merak ediyorum ankaradamısın sende

Yazıyorum soruyorum yanlış anlamıyorsun dur inşallah konuşursak belki birbirimizi destekler zamanı güzel geçiririz diye yazdım lütfen yanlış anlama

Yazıyorum soruyorum yanlış anlamıyorsun dur inşallah konuşursak belki birbirimizi destekler zamanı güzel geçiririz diye yazdım lütfen yanlış anlama
Niye yanlış anlayim canım bende zaman geçsin istiyorum biran önce

Hikayemi anlatırsam; 35 yaşındayım 5 yıldır evliyiz. Yaklaşık 3 senedir çocuk için uğraşıyoruz.yumurta takibi, yumurta çatlama , aşılama, tüp bebek hepsini sırayla denedik sonuç elde var sıfır. Son tedavimde trombosit yani kan pıhtılaşması olduğunu ve histereskopi sonucu rahimde ufak bir yapisiklik oldugunu öğrendik. Çok temkinli gitti yeni doktorum . Şimdi sonucu bekliyoruz.

İnşallah tutar cnm hayırlısıyla tabi kaç tane koydular bende ankaradayım 27 yaşındayım 1 aşılama bir başarısız tüp bebek denemem var bu ikinci inşallah olur bizde belli başlı bi sorun yok diyorlar yani eşimde sayı çok yüksekte biraz çok hafif hareket sıkıntısı war 8 yumurta gelişti 6 si döllendi 5 i yaşadı 4. Transferi oldu ama çok merak ediyorum tutmayacak diye tabiki çok korkuyorum

İnşallah tutar cnm hayırlısıyla tabi kaç tane koydular bende ankaradayım 27 yaşındayım 1 aşılama bir başarısız tüp bebek denemem var bu ikinci inşallah olur bizde belli başlı bi sorun yok diyorlar yani eşimde sayı çok yüksekte biraz çok hafif hareket sıkıntısı war 8 yumurta gelişti 6 si döllendi 5 i yaşadı 4. Transferi oldu ama çok merak ediyorum tutmayacak diye tabiki çok korkuyorum
Bu sefer ikitane koyuldu canım. Senin tekno?

Merhaba bende 25 kasımda transfer oldum. İki embriyo transfer edildi beş aralığı heyecanla bekliyorum

Back