Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....
- Konu Sahibi Zelgc
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kasım tüp bebek 2017
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba ben bekliyorum ve meraktan ölmek üzereyim gerçekten 23.de transfer yapıldı nasıl geçeçcek günler bilmiyorumKimler heyecanla bekliyor?
- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Hayırlı haberler canım. Insallah Allah gönlüne göre versin.Merhaba ben bekliyorum ve meraktan ölmek üzereyim gerçekten 23.de transfer yapıldı nasıl geçeçcek günler bilmiyorum
- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Aynen 25 kasım benimkideAminnnn inşallah cnm seninde mi yeni bekliyorsun
- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Niye yanlış anlayim canım bende zaman geçsin istiyorum biran önceYazıyorum soruyorum yanlış anlamıyorsun dur inşallah konuşursak belki birbirimizi destekler zamanı güzel geçiririz diye yazdım lütfen yanlış anlama
- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Benim 3. Denemem canım. Izmirdeyim ben.Kaçıncı denemen cnm benim ikinci denemem ve gerçekten çok merak ediyorum ankaradamısın sende
- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Hikayemi anlatırsam; 35 yaşındayım 5 yıldır evliyiz. Yaklaşık 3 senedir çocuk için uğraşıyoruz.yumurta takibi, yumurta çatlama , aşılama, tüp bebek hepsini sırayla denedik sonuç elde var sıfır. Son tedavimde trombosit yani kan pıhtılaşması olduğunu ve histereskopi sonucu rahimde ufak bir yapisiklik oldugunu öğrendik. Çok temkinli gitti yeni doktorum . Şimdi sonucu bekliyoruz.
İnşallah tutar cnm hayırlısıyla tabi kaç tane koydular bende ankaradayım 27 yaşındayım 1 aşılama bir başarısız tüp bebek denemem var bu ikinci inşallah olur bizde belli başlı bi sorun yok diyorlar yani eşimde sayı çok yüksekte biraz çok hafif hareket sıkıntısı war 8 yumurta gelişti 6 si döllendi 5 i yaşadı 4. Transferi oldu ama çok merak ediyorum tutmayacak diye tabiki çok korkuyorum
- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Bu sefer ikitane koyuldu canım. Senin tekno?İnşallah tutar cnm hayırlısıyla tabi kaç tane koydular bende ankaradayım 27 yaşındayım 1 aşılama bir başarısız tüp bebek denemem var bu ikinci inşallah olur bizde belli başlı bi sorun yok diyorlar yani eşimde sayı çok yüksekte biraz çok hafif hareket sıkıntısı war 8 yumurta gelişti 6 si döllendi 5 i yaşadı 4. Transferi oldu ama çok merak ediyorum tutmayacak diye tabiki çok korkuyorum
- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Ohh massallah Allah gönlüne göre versin canım.Yok cnm 3 tane
- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Aynı gün transferimiz canım. Ama sanirim senin 5. Gün embriyosu.Merhaba bende 25 kasımda transfer oldum. İki embriyo transfer edildi beş aralığı heyecanla bekliyorum