• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013'de hamile kaldığını öğrenen anne adayları

Kızlar akıntı bende de çok var enfeksiyon olmaması için çok sık değiştiriyorum iç çamaşırımı vede pamuklu günlük pedlerden kullanıyorum , idrar yılları enfeksiyonu olmaması için sıcak tutuyorum kendimi ama süt içermiyorum ,paket sütler bence bir ile yaramıyor , diğer sürüşe kolay bulamıyorum ,2 haftadan fazla oldu ağzıma sürmedim,ona bozuluyor morelim

Kızlar akıntı bende de çok var enfeksiyon olmaması için çok sık değiştiriyorum iç çamaşırımı vede pamuklu günlük pedlerden kullanıyorum , idrar yılları enfeksiyonu olmaması için sıcak tutuyorum kendimi ama süt içermiyorum ,paket sütler bence bir ile yaramıyor , diğer sürüşe kolay bulamıyorum ,2 haftadan fazla oldu ağzıma sürmedim,ona bozuluyor morelim

En sağlıklısı hazır sütmüş hatta pastörize olmayanın içilmedini tavsiye etmiyolar

Benim akıntım sarı 2 hafta sonra gtcem inş bebeğimi görürüm çooook korkuyorum, ya kalbi atmıyorsa bazılarının öyle olmuş şükür ağrım sızım yok kızlar bebeğimin kalbi atmasa bir yerim ağrırmı bnm 3 düşüğümde sancım çok oldu sancı olmadan bebek ölürmü sizce

Bende 30 kasımda öğrendim. 4+5 galiba.tup bebekle hamile kaldim.pazartesi kese görmeye gidicez çok merak ediyorum. Insallah bir aksilik çıkmaz ...

Back