• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013'de hamile kaldığını öğrenen anne adayları

Aynı korku feci şekilde bende de var bol bol uzanıyorum,işinde acayip stresli,daha önce 3kez düştü allahım bu kez kucağımı boş bırakmasın,kalp atışı için doktorlar vajinal diyor sizce yapılmalı mı ?

Ben vajinal ultrasonun zararli olabilecegini dusunmuyorum.yani en azindan butun jinekolog sitelerinde hicbir sakincasi olmadigi yaziyor.korkma bence...umarim saglikli bir gebelik gecirir ve saglikli bir bebek alirsin kucagina...

hayatınızda değişiklik oldu mu?adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor neredeyse hergün sizde de oluyormu?nasıl besleniyorsunuz,spor yapıyormsuznuz,

hayatınızda değişiklik oldu mu?adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor neredeyse hergün sizde de oluyormu?nasıl besleniyorsunuz,spor yapıyormsuznuz,

spor yapmıyorum dr randevusundan sonra sorucam bazen riskli olabiliyor ya ama bugün 15dk lık yürüyüşe başladım, süt ve ayran içmeye başladım

Aynı korku feci şekilde bende de var bol bol uzanıyorum,işinde acayip stresli,daha önce 3kez düştü allahım bu kez kucağımı boş bırakmasın,kalp atışı için doktorlar vajinal diyor sizce yapılmalı mı ?

Canım hayırlı olsun bebişin Rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Kaç haftalık oldu ben 9. haftada duydum benım doktorum vajinal istemedi ve etrafımda birçok insan alttan bakmaya ıyı degıl dıyor.

meraba arkadaslar aranızda yeniyim hamiş arkadaslarımızı tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi ben 29 kasımda idrar testinde öğrendim sonra 3 kere daha tekrarladım testi hala inanamıyorum :)) yarın kan vercem ancak öyle inancam hamiş olduğuma :D

meraba arkadaslar aranızda yeniyim hamiş arkadaslarımızı tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi ben 29 kasımda idrar testinde öğrendim sonra 3 kere daha tekrarladım testi hala inanamıyorum :)) yarın kan vercem ancak öyle inancam hamiş olduğuma :D

Kan testinde görünce inanamıyodun ultrasonu bekliyorum ben 1 saate kadar giricem onu görğnce de kalp atışını bekletim o zaman inanıcsm galiba hala tuhaf geliyor ;)
Hayırlı olsun bu arada

Kan testinde görünce inanamıyodun ultrasonu bekliyorum ben 1 saate kadar giricem onu görğnce de kalp atışını bekletim o zaman inanıcsm galiba hala tuhaf geliyor ;)
Hayırlı olsun bu arada

doğru sölüyosun :) ben kan testine fazla odaklandım Bat a daha var belki o yüzden kan testide onaylarsa sevinebilcem :)) her bekleyiş ayrı bi heycan

KıLar ben hala bebeğimi göremedim hala sadece kese var 6+2 dik sizce bebek kesede yok mu/(
canım inş. bebeğin kesesne gelir.... bişey sorabilirmiyim keseyi ne zaman gördünz kan değerin ne kadardı hatırlayabiliyormusun? bende yeni öğrendim bebişi ama keseyi göremedik vajinadanda bakmadı doktor erken diye...

Canım ben tam5+2 de gidip gördüm ilk kontrolümdü,kan testi değerimi unuttum ,ilginç olan kağıdımda hastanede kalmış o telaşla,kesede bebek derken kese içine bebek olmuyormu?şu anda sadece kese var ve de köşesinde açık renkli bili dokurum işte hayat bulursa burda olacak dedi ama ben çok korkuyorum

canım inş. bebeğin kesesne gelir.... bişey sorabilirmiyim keseyi ne zaman gördünz kan değerin ne kadardı hatırlayabiliyormusun? bende yeni öğrendim bebişi ama keseyi göremedik vajinadanda bakmadı doktor erken diye...
kaç haftalık CNm bebeğin yani ne kadar geçti günün

Back