Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatınızda değişiklik oldu mu?adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor neredeyse hergün sizde de oluyormu?nasıl besleniyorsunuz,spor yapıyormsuznuz,
Aynı korku feci şekilde bende de var bol bol uzanıyorum,işinde acayip stresli,daha önce 3kez düştü allahım bu kez kucağımı boş bırakmasın,kalp atışı için doktorlar vajinal diyor sizce yapılmalı mı ?
meraba arkadaslar aranızda yeniyim hamiş arkadaslarımızı tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi ben 29 kasımda idrar testinde öğrendim sonra 3 kere daha tekrarladım testi hala inanamıyorum :)) yarın kan vercem ancak öyle inancam hamiş olduğuma
Kan testinde görünce inanamıyodun ultrasonu bekliyorum ben 1 saate kadar giricem onu görğnce de kalp atışını bekletim o zaman inanıcsm galiba hala tuhaf geliyor
Hayırlı olsun bu arada
canım inş. bebeğin kesesne gelir.... bişey sorabilirmiyim keseyi ne zaman gördünz kan değerin ne kadardı hatırlayabiliyormusun? bende yeni öğrendim bebişi ama keseyi göremedik vajinadanda bakmadı doktor erken diye...KıLar ben hala bebeğimi göremedim hala sadece kese var 6+2 dik sizce bebek kesede yok mu/(
kaç haftalık CNm bebeğin yani ne kadar geçti gününcanım inş. bebeğin kesesne gelir.... bişey sorabilirmiyim keseyi ne zaman gördünz kan değerin ne kadardı hatırlayabiliyormusun? bende yeni öğrendim bebişi ama keseyi göremedik vajinadanda bakmadı doktor erken diye...
KıLar ben hala bebeğimi göremedim hala sadece kese var 6+2 dik sizce bebek kesede yok mu/(
kızlar ben 6. haftaya girdim de akıntısı olan var mı, bende 3-4 gündür oluyor ama ne tam sarı ne tam hahverengi
bende çok yoğun olmamakla birlikte akıntı devam ediyor, hamilelik öncesinde olduğu kadar, pek değişmedi.