Kasım 2013'de hamile kaldığını öğrenen anne adayları

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.Benim sizlere ufak bi sorum olacaktı test yaptırmadan önce ilk neler hissettiniz hamilelik belirtisi olarak.

18 kasımda dogum günümde öğrendim hayatımda aldığım en kutsal hediye Allahım hepimizin bebislerini korusun...

Herkeste oluyormu bilmiyorum ama bende goguslerde ağrı ilk belirtiydi sabahları ağzımda iğrenç bi tat oluyordu ve bulantı. Ve su çok tuhaf sanki hamile olduğumu hissetmiş gibi iş yaparken sürekli elimi karnima koymusum eşim farketmişti ve sen bu ay kesin hamilesin elini karnından cekmiyorsun demişti 2gun sonrada test yaptim zaten.

Merhaba kızlar bende 30 ekimde öğrendim 12 kasımda keseyi gördük bu ctesi gideceğiz inşallah bebeğimi ve kalp atışını duyarım çok heyecanlıyım. Bu hafta felaket mide yanması başladı sizde neler var ? bu arada bebeğimi kasık ağrımla öğrendım 2 hafta boyunca felaket kasık agrısı cektım meger hamişmişim:)))

6 kasımda adet gecikmeme 2 gün kala kan testinde öğrendim kesemizi geçen hafta gördük çok şükür,önümüzdekı haftada kalp atışı için gidicez

ben 29 ağustosta öğrendim hamile olduğumu ve kalp atışlarını duyduğumda ağlamıştım içten gelen yoğun bi duygu ile allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallh

gögüslerde agrı ve sıskınlık normalde adet oncesıde oluyor ama bu farklı cok acıyor, bende baska belırtı olmadı halende yok, sadece 2 kez adet sancısı gıbı agrı cektım gectı

gögüslerde agrı ve sıskınlık normalde adet oncesıde oluyor ama bu farklı cok acıyor, bende baska belırtı olmadı halende yok, sadece 2 kez adet sancısı gıbı agrı cektım gectı

canım benim göğsüm normalde adetten 4-5 gün önce ağrırdı bu ay 15 gün önce ağrımaya başladı şişti dokunamıyorum üzerine yatamıyorum ama ucu renk değiştirmedi damrlanmadı buda hamilelik belirtsi olabılırmı senn nasıldı

Hamiş arkadaşlar hepinizi tebrik ederim Allah ağlık sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah

İnşallah bende önümüzdeki günlerde .... kasımda öğrendim diye yazabilirim

Beni de katın aranıza.. Ben tam kasımın başında 1 kasımda öğrendim. 9+3'üm ve bebişimi bugün tekrar gördüm. Kalp atışlarını da dinledik. Allah herkese nasip etsin o pıtpıtları duymayı..

selam kızlar ben de 20 kasımda öğrendim hamile olduğumu ama haftaya gidicem doktora daha kalp atışlarını duymadık hala inanamıyorum hamile olduğuma o yüzden

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende dün öğrendim.sat a göre 6 hafta 2 günlük;ama ultrasona göre 5 hafta 2 günlük , bu ne demek Allah. Tüm hamileleri ve bebekleri korusun

Bu başlık çok iyi olmuş birbirimize destek olup morel verelim ,ben gebelikten çok korkuyorumkarnımda bir canlı nasıl büyüyecek diye ,doğumu zaten aklıma geldikçe korkudan ölüyorum ,sizlerde de bu var mı

bende bugün öğrendim SAT a gore 5 haftalık ama kalp atışlarını duymadan inanasım gelmiyor. salı günü tekrar dr gidecem biraz riskli olma ihtimali varmış. bol bol dinlenmem gerekiyormuş biraz korkuyorum yaa kalp atışlarını duyamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…