• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013'de hamile kaldığını öğrenen anne adayları

nefes19

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
13
0
6
34
İstanbul
Hamile kaldığımı yeni öğrendim, tecrübelerimizi bu uzun süreçte yaşayacaklarımızı paylaşmak için buluşalım

bende 16 kasımda hamile olduğumu öğrendim,sabırla bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyorum.

30 kasım da olsa bu topiğe dahil olucam yaa bananeee ufffffff:27::27::2::2::2:

Bende ayın 19 da öğrendim hamile oldugumu hadi
Geri kalanları bekliyoruz

Selam kizlar bende 18 kasimda ogrendim bebisimi rabbim hepimize mutlu huzurlu sağlıklı neseli hamileliklet geçirmeyi nasip etsin inş kazasiz belasız inş

ben de dün öğrendim. 1.5 senelik uğraştan sonra, tüp bebege niyetlenmişken ve bir dünya ilaç iğne tedavisinden sonra. bu ay hiçbir tedavi görmeden bu mucizevi haberi aldık.hala ne eşim ne ben tam sevincimizi yaşayamadık.sanırım kalp atışını duyana kadar heyecanımı frenleyeceğim.

bende 15 kasımda hamile olduğumu öğrendim...20 kasımda da kesemizi gördük Allah'a şükürler olsun...kalp atışlarını duyduğumuz günleride göstersin bize inşallah...29 unda gidicem inşallah duyarım :)

selam canlarrr:52::52: 5 kasımda ogrendım hamılelıgımı. su an 6+3 um.kalp atışlarını gorduk bezelyemızın hersey yolunda cok sukur:24:

biz daha yeni başladık çalışmaya :) aslında biz çok yeni evliyiz henüz iki aylık. bende eşimde çok istiyoruz kasım 28de bat m umarım ALLAH ım hayırlı haberleri almamızı nasib eder hepimize :)

ben de dün öğrendim. 1.5 senelik uğraştan sonra, tüp bebege niyetlenmişken ve bir dünya ilaç iğne tedavisinden sonra. bu ay hiçbir tedavi görmeden bu mucizevi haberi aldık.hala ne eşim ne ben tam sevincimizi yaşayamadık.sanırım kalp atışını duyana kadar heyecanımı frenleyeceğim.

Ins duyariz canım kalp atislarinida bende heyecanla o gunu bekliyorum

merhaba kızlar gruba yeni katınlara hayırlı olsun ınsallah hayırlısı ıle bebeklerımızı kucagımıza alırız. bende buhafta 2 kez gece adet sancısı gıbı sancılar gırdı yarım saat kadar surdu gectı, bunu yasayan varmı çok endişeleniyorum

aradım doktorumu olabilir bazı hamileliklerde dedi hayırlısı bakalım ctesi gidiyoruz doktora
iyi haberler alırım inşallah:1:

Back