Kasılma ve yalanci sanci

Can'ım durumun iyi demekki maşallah vb hastaneye adım attım benim yatışım yapılma işlemi yapılırken birinci doz ciğer geliştirici olmuştu bile. Moralini yüksek tut . Bebek 35 ten sonra kuveze girmiyor

Canim dunde idrar tahlili yaptirdim bu seferde protein cikti sabah aksam tansiyon olculcem.

Aynı haftada aynı durumu yaşadım ama benim 2 cm acimam olmuştu. Suni sancı yla 34.cu haftada doğurdum. Çok şükür ki bebeğim 1 gün sadece kuvezde kaldı sorun olmadı :)) hayırlı ve zamanında doğumlar dilerim :)

Ne guzel canm masallah. Demekki bebegin durumu iyimis. Allah hayırlı zamanlarda doğum nasip etsin hepimize

Ben anlayamadım yaa karın ağrısı diye doktora gittim meğer Doğum sancısıymış bebek Doğum kanalına yerleşmemişti sezeryan olmak zorunda kaldım ama çok şükür iyiyiz ☺

Aaa hadi yaa:) hayirli olsun canim ya sag salim yavrunu kucagina almışsın ya önemli olan o. Bende pazartesi doguma gircem Allahin izniyle

Aaa hadi yaa:) hayirli olsun canim ya sag salim yavrunu kucagina almışsın ya önemli olan o. Bende pazartesi doguma gircem Allahin izniyle
36.5 günlüktü 2 hafta oldu bile ☺ ayyy hadi hayırlısı olsun canım sağ Salim yavrunu kucağına al inŞAllah hayırlısıyla dualarım seninle ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…