• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasılma ve yalanci sanci

Poncikponcik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
735
349
18
34
Merhaba arkadaslar. 34 haftalik hamileyim dün aniden sanci gibi bişey basladi ve kasilmalarla devam etti. Hemen doktora gittim ilk ultrasonla bebise baktı rahim agzina bakti acilma yok dedi. nst ye baglandim. Yalanci sanci ve kasilma ordada cikti. Kasilmayi onleyici dil alti bi ilac verdi ve eve gidince magnezyum ic dedi . Bugun cok şükür iyiyim. Ama erken dogum korkusu hala uzerimde kaldi gece hic uyuyamadim. Boyle bir durum yasayan var mi

Ilk gebelik olunca insan telaslaniyor. Nst dede sanci cikinca baya bi korktum. Su 1 ayi bi atlatsak sag salim
ilk gebeligimde hic sanci yasamadim.3 cm acilmis haberim yok.yuruye oynaya gittim.suni sanciyla dogum yaptim
Simdi devamli kasik agrisi sanci bel agrisi ne varsa cekiyorum masallah.gunu gelince ins kolay bir dogum olur.herkesin rabbim yardimcisi olsun

ilk gebeligimde hic sanci yasamadim.3 cm acilmis haberim yok.yuruye oynaya gittim.suni sanciyla dogum yaptim
Simdi devamli kasik agrisi sanci bel agrisi ne varsa cekiyorum masallah.gunu gelince ins kolay bir dogum olur.herkesin rabbim yardimcisi olsun

Bende farketmemekten korkuyorum:) bende acilma filan yok suan şükür. Ama sancin devam ederse baski yapar dedi doktor. Vaktinde gelsin yavrucaklar:)

CAnım 39 da Doğum sancım ve kasılmalarım başladı ilaçla kesildi açılmam olmadı şükür. Senin durumun iyi gözüküyor endişe yapma

CAnım 39 da Doğum sancım ve kasılmalarım başladı ilaçla kesildi açılmam olmadı şükür. Senin durumun iyi gözüküyor endişe yapma

39 da neden dogumu durdurmak istediniz ki saglikli olmuyor mu o hafta

Paedon ikinci mesaji gec gordum 29 mus

39 da neden dogumu durdurmak istediniz ki saglikli olmuyor mu o hafta

Paedon ikinci mesaji gec gordum 29 mus
Aynen Can'ım yanlış yazdım 29 da başladı malesef daha erken kasılmam vardı ama ilk gebelik anlayamadım kasılma olduğunu. 38+5 te sağlıklı Doğum yaptım şükür

Merhaba arkadaslar. 34 haftalik hamileyim dün aniden sanci gibi bişey basladi ve kasilmalarla devam etti. Hemen doktora gittim ilk ultrasonla bebise baktı rahim agzina bakti acilma yok dedi. nst ye baglandim. Yalanci sanci ve kasilma ordada cikti. Kasilmayi onleyici dil alti bi ilac verdi ve eve gidince magnezyum ic dedi . Bugun cok şükür iyiyim. Ama erken dogum korkusu hala uzerimde kaldi gece hic uyuyamadim. Boyle bir durum yasayan var mi
Bunun için progestan ve bi ilaç kullanıyorum. İlacın etkisi geçince hemen böyle top oluyor bebek karnımda ağrım başlıyor.

Bunun için progestan ve bi ilaç kullanıyorum. İlacın etkisi geçince hemen böyle top oluyor bebek karnımda ağrım başlıyor.

Progestani ilk 3 ay kullandim canm dis gebelik olmasin diye. Magnezyum mu kullandin onun yaninda. Dun doktor eve gidince magnezyum al dedi. Ama onada cok yuklenemiyoruz bobreklerimden rahatsizim bi yandan taşta var bobreklerimde

Hadi ya. Ne yapıyorsunuz peki o anda
belki doğum ağrısıdır diye kalkıp yürüyorum evin içinde.. eğilip kalkıyorum squat dedikleri şeyi yapıyorum.. 1 haftadır falan da pilates topunda zıplıyorum.. yani tetikleyici bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. 4-5 saat böyle geçiyor :( buna rağmen açılma bile yok.. yarın sabah 9 da randevum var.. dua edin valla artık bir şey olsun :D

Back