Kasılma ve adet gibi sancı

Hayırlı evlat etsin Rabbim , gelmek istediklerinde durdurulamıyor minikler
Amin cnm rabbim sana da saglikla kavusmayi nasip etsin icerdeki gelisimini tamamladikdan sora napsak durduramayiz demisti doktor çok şükür sağ salim kavuştum darısı bekleyen hamislere🤲

Az evvel yer elması yedim aman tanrım nasıl gaz yaptı kıvrandım resmen biyandan bebek tekmeliyor biyandan kramplar giriyor gaz sıkışması ecel terleri döktüm😂

Amin cnm rabbim sana da saglikla kavusmayi nasip etsin icerdeki gelisimini tamamladikdan sora napsak durduramayiz demisti doktor çok şükür sağ salim kavuştum darısı bekleyen hamislere🤲
Kesinlikle öyle şükürler olsun

Zaten nisan herkeste olmaz. Su da once patlamasi tercih edilen bir dogum ekli degil. En guzeli sanciyla baslayan ☺️ O yuzden cidden dogum baslamis olabilir 😅
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz tabi biz halk arasında olan şeylere alıştığımızdan gözümüz onları arıyor. Yarın kontrolum var böyle mesajları okuyunca çok daha çok heyecanlandım umarım bebeğim sağlıklı ve gelmeye hazırdır 🥰

Sağlıkla gelsin 🤲ben 3 doğum yaptım. Evde sancıda çektim ne suyum geldi ne de nişan. İlla bunlardan biri olacak diye birşey yok. Baktınız bu akşam sancılarınız geçmedi kalkıp acile gidin randevuyu beklemeyin.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz tabi biz halk arasında olan şeylere alıştığımızdan gözümüz onları arıyor. Yarın kontrolum var böyle mesajları okuyunca çok daha çok heyecanlandım umarım bebeğim sağlıklı ve gelmeye hazırdır 🥰
Bence gelmeye hazir, muhtemelen sabaha sancilariniz artmis olacak, saglikla kucaginiza alin 🙏🏻🌺

Sağlıkla gelsin 🤲ben 3 doğum yaptım. Evde sancıda çektim ne suyum geldi ne de nişan. İlla bunlardan biri olacak diye birşey yok. Baktınız bu akşam sancılarınız geçmedi kalkıp acile gidin randevuyu beklemeyin.
Teşekkür ederim dikkate alıcam dediğinizi 🙈 geceleri sancıdan ziyade kasılma var karnım sertleşiyor bi yerde toplanıyor

Son düzenleme:
X