- 28 Kasım 2020
- 290
- 226
Kesinlikle öyle zaten artık çok ağırlaştım32 haftaılığım ben..dediğim gibi doktor yalancı sancı bunlar normal dedi bazen günde 3,4 kere oluyor çok yorgunluk artırıyor bilginiz olsun yayın dinlenin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyle zaten artık çok ağırlaştım32 haftaılığım ben..dediğim gibi doktor yalancı sancı bunlar normal dedi bazen günde 3,4 kere oluyor çok yorgunluk artırıyor bilginiz olsun yayın dinlenin..
Amin cnm rabbim sana da saglikla kavusmayi nasip etsin icerdeki gelisimini tamamladikdan sora napsak durduramayiz demisti doktor çok şükür sağ salim kavuştum darısı bekleyen hamislereHayırlı evlat etsin Rabbim , gelmek istediklerinde durdurulamıyor minikler
Evet kızHerşey aklımdaydı bi kenarda ama valize koymak zor geliyordu amin inşallah sizinki de mi kız
Kesinlikle öyle şükürler olsunAmin cnm rabbim sana da saglikla kavusmayi nasip etsin icerdeki gelisimini tamamladikdan sora napsak durduramayiz demisti doktor çok şükür sağ salim kavuştum darısı bekleyen hamislere
Gaz bitiriyor ya bazen cidden çok zorlayici oluyo tekme kombinasyonuylaAz evvel yer elması yedim aman tanrım nasıl gaz yaptı kıvrandım resmen biyandan bebek tekmeliyor biyandan kramplar giriyor gaz sıkışması ecel terleri döktüm
Zaten nisan herkeste olmaz. Su da once patlamasi tercih edilen bir dogum ekli degil. En guzeli sanciyla baslayan O yuzden cidden dogum baslamis olabilirAma ne su var ne nişan
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz tabi biz halk arasında olan şeylere alıştığımızdan gözümüz onları arıyor. Yarın kontrolum var böyle mesajları okuyunca çok daha çok heyecanlandım umarım bebeğim sağlıklı ve gelmeye hazırdırZaten nisan herkeste olmaz. Su da once patlamasi tercih edilen bir dogum ekli degil. En guzeli sanciyla baslayan O yuzden cidden dogum baslamis olabilir
Bakalım ne zaman gelecekler sağlıklı bir şekilde hayırlısıylaEvet kız
Bence gelmeye hazir, muhtemelen sabaha sancilariniz artmis olacak, saglikla kucaginiza alinKesinlikle doğru söylüyorsunuz tabi biz halk arasında olan şeylere alıştığımızdan gözümüz onları arıyor. Yarın kontrolum var böyle mesajları okuyunca çok daha çok heyecanlandım umarım bebeğim sağlıklı ve gelmeye hazırdır
Teşekkür ederim dikkate alıcam dediğinizi geceleri sancıdan ziyade kasılma var karnım sertleşiyor bi yerde toplanıyorSağlıkla gelsin ben 3 doğum yaptım. Evde sancıda çektim ne suyum geldi ne de nişan. İlla bunlardan biri olacak diye birşey yok. Baktınız bu akşam sancılarınız geçmedi kalkıp acile gidin randevuyu beklemeyin.
Heyecanlandım çok fazla Ah Allahım aminnBence gelmeye hazir, muhtemelen sabaha sancilariniz artmis olacak, saglikla kucaginiza alin
Hahahaha ya okuyunca birden çok heyecanlandım , hayır hala miniğimle beraberiz doktor bunların normal olduğunu doğum sancısını beklemem gerektiğini söylediDoğurdun mu?
Doğurdun mu?
Siz ikiniz ayni gun dogurun bari Ayeaye kontrole gitmekle iyi etmissinizHahahaha ya okuyunca birden çok heyecanlandım , hayır hala miniğimle beraberiz doktor bunların normal olduğunu doğum sancısını beklemem gerektiğini söyledi
Bende onu düşündüm kesinlikle zaten haftalık kontrolümdüSiz ikiniz ayni gun dogurun bari Ayeaye kontrole gitmekle iyi etmissiniz
Su ya da nisan beklememeniz gerektigini ogrendiniz sanirim artikBende onu düşündüm kesinlikle zaten haftalık kontrolümdü
Zaten o kadar sancım olsa ne su beklerim ne nişan akıl kârı değilSu ya da nisan beklememeniz gerektigini ogrendiniz sanirim artik
O halde agri esiginiz yuksek degildir umarimZaten o kadar sancım olsa ne su beklerim ne nişan akıl kârı değil