- 28 Kasım 2020
- 290
- 226
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ne su var ne nişanEvde beklemeyin sonuçta zamanı gelmiş bir hastaneye görünseniz bebek strese girer Allah korusun
Kesinlikle,zaten nişanda yok su daBence düzenli olana kadar beklemeliyiz. Benim de var. Bu sabah da bıçak saplanır gibi ağrı oldu geçti.
Dün heyecanlandım ben de 15 dkda bir sancı oldu. Ama saydım seyreldi arası sonra geçti. Bu akşam yarım saatte bir oluyo mesela.Kesinlikle,zaten nişanda yok su da
Tamam ama nst ye bakılsın sancı sıklıkları nasıl arkadaşımda birebir yaşadık sancısı kasılması var ama o da ufak tefek sancı deyip gitmedi AllahAma ne su var ne nişan
Ayyy ilk sancı kasılma olduğunda gerçekten çok heyecanlanmıştım ve değişik bi stres mi korku mu desem o geliyor hastane çantamı daha yeni hazırladım bu yüzden baktım kızım gerçekten her an gelebilirDün heyecanlandım ben de 15 dkda bir sancı oldu. Ama saydım seyreldi arası sonra geçti. Bu akşam yarım saatte bir oluyo mesela.
Yarın doktorumda randevum var inanın banada aynısını diyecek gibi hissediyorum tek korkum suni sancı Şimdiden spor yapayım diyorumTamam ama nst ye bakılsın sancı sıklıkları nasıl arkadaşımda birebir yaşadık sancısı kasılması var ama o da ufak tefek sancı deyip gitmedi Allah
tan kontrol zamanıydı doktor hemen yatış verdi korkutmak istemem ama zamanı gelmiş sonuçta nst ye baktırın derim
Ay ben hazırlayalı yıl oldu Hayırla gelsinler inşallah.Ayyy ilk sancı kasılma olduğunda gerçekten çok heyecanlanmıştım ve değişik bi stres mi korku mu desem o geliyor hastane çantamı daha yeni hazırladım bu yüzden baktım kızım gerçekten her an gelebilir
Herşey aklımdaydı bi kenarda ama valize koymak zor geliyordu amin inşallah sizinki de mi kızAy ben hazırlayalı yıl oldu Hayırla gelsinler inşallah.
Sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin rabbim güzelliklerle gelsin inşallahYarın doktorumda randevum var inananın banada aynısını diyecek gibi hissediyorum tek korkum suni sancı Şimdiden spor yapayım diyorum
Allah razı olsun hepimize inşallahSağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin rabbim güzelliklerle gelsin inşallah
Bebeğinizin cinsiyeti neydi acabaNe su ne nişan vardi düzensiz agrilarim vardi 37+9 da hastaneneye gittik nst de sanci cikti serum verdiler bitaz daha dursun die yarim saat sora seruma ragmen sancilarim 8 dakka da bir olmaya basladi ve hala nisan sanci yokdu sonuc 1 saat içinde aldilar sezeryana o gece doğum oldu sancilarim cok yüksek di benim ve yürürken de otururkende gecmiyordu ikinci doğumum bu arada ilki de sezeryan oldu acilmam ilerlemedigi icin
Erkek cnmBebeğinizin cinsiyeti neydi acaba
Allah yardımcınız olsun ama zaten her hamilelik farklıdır Yormayın kendinizi dinlenin Rabbim korusun sizi25.haftadan beri var kasılma bazen doğurcam sanıyorum doktor normal dedi günde bazenn15 kere oluyor ilk hamileliğimde olmamıştı hiç
Hayırlı evlat etsin Rabbim , gelmek istediklerinde durdurulamıyor miniklerErkek cnm