• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıkta ve boyunda şişlik

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
Merhaba kızlar benim iki seneden beri kasıgımda boyle bezelye gıbı sag tarafta 2 sol tarafta bezelyedende kucuk beze gıbı bıseyler var ve hıc bı sekılde buyume olmadı. Bu sabah uyandıgımda boynumda bezelye gıbı bı beze oldgnu farkettım acıkcası korktum :18: ama hıc agrı falan kızarıklık yok 2 gun once hafıf bı bogazlarımın sıstıgını hıssetmıstım sonra aynı gun ıcınde gectı ve bugunde boyle oldu. Yasım 19 ve yurtdısındayım doktora gıtme ımkanım yok suan cok korktum kızlar ya benım gıbı bezeleri olan varmı :43: :25:

Büyük ihtimal lenf bezlerin şişmiş.
Vücudunda iltihabi bi durum var ve vücudun savaşmaya çalışıyor.
Ultrason ile bakılması gerekiyor. Gene de aksatmamanı tavsiye ediyorum.
Sonuçta her hastalığın erken teşhis aşaması çok önemli.
Gidebilme ihtimalini zorla ve doktora git canım.
Büyük ihtimal zaten antibiyotik tedavisi uygulanır.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar benim iki seneden beri kasıgımda boyle bezelye gıbı sag tarafta 2 sol tarafta bezelyedende kucuk beze gıbı bıseyler var ve hıc bı sekılde buyume olmadı. Bu sabah uyandıgımda boynumda bezelye gıbı bı beze oldgnu farkettım acıkcası korktum :18: ama hıc agrı falan kızarıklık yok 2 gun once hafıf bı bogazlarımın sıstıgını hıssetmıstım sonra aynı gun ıcınde gectı ve bugunde boyle oldu. Yasım 19 ve yurtdısındayım doktora gıtme ımkanım yok suan cok korktum kızlar ya benım gıbı bezeleri olan varmı :43: :25:

Boğazındaki büyük ihtimal tonsillofarenjite bağlı bi şişlik, muhtemelen geçer kısa sürede.
Kasık bölgendeki bezelerin boyut artışı göstermemesi sevindirici muhtemelen bi hastalığa bağlı değildir ama mutlaka bir dr tarafından incelenmesi gerekir.
Geçmiş olsun.

Kızlar eklemeyi unuttum şuanda yüzümde alerji var kremden dolayı bunun bi etkisi olmuş olabilir mi ?

nödül olabilir doktora gitseniz iyi olur,emin olmak için.

şartlarınız nedir bilmiyorum ama mutlaka doktora gidilmeli
hafif bir şey olabilir tabi ki ama en azından içiniz rahatlar

-Diş ve dişeti hastalıkları
-Enfeksiyon kapılması
-Boğaz ağrıları

Nedenlerinden ötürü şişmiş olablir.
Yada ilaç kullanıyor isen yan etki olabilir.
Bir haftada kendiliğinden geçmiyorsa muhakkak doktora başvur.Nolur nolmaz ihmal etmemek gerek.

Geçmiş olsun.

Ya ben cıdden cok korkuyorum ne annem ne babam var yanmda yüzüm alerjili zaten bi uyandm dısardan bellı olmuyo ama ele gelen bı bezelye gibi bişey of allahım sen yardım et lutfen ya :43:

Back