Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlarr bir sorum var yadimci olun 2 mart da adet oldum ( yanliz adet duzensizliyim var ) 18 mart da hafif kanamam oldu ve 21 de kahverengi kanamam oldu simdi kasiklarim da ara sira agri var ve belim arıyo ara sira ve sik toillete gitmeye basladim er bu ay da duzensiz deyilse 8 gun var adetime acaba HAMİLEMİYİMM
Kizlarr bir sorum var yadimci olun 2 mayis da adet oldum ( yanliz adet duzensizliyim var ) 18 mayis da hafif kanamam oldu ve 21 mayis de kahverengi kanamam oldu simdi kasiklarim da ara sira agri var ve belim arıyo ara sira ve sik toillete gitmeye basladim er bu ay da duzensiz deyilse 8 gun var adetime acaba HAMİLEMİYİMM
Kizlarr bir sorum var yadimci olun 2 mayis da adet oldum ( yanliz adet duzensizliyim var ) 18 mayis da hafif kanamam oldu ve 21 mayis de kahverengi kanamam oldu simdi kasiklarim da ara sira agri var ve belim arıyo ara sira ve sik toillete gitmeye basladim er bu ay da duzensiz deyilse 8 gun var adetime acaba HAMİLEMİYİMM
Bu arada bana bunu soyliyen 2.kisin insallah kotu birsey deyildir en kisa zamanda bi doctora gidim ilk kanamam oldun da doctora gittiyim de bana bebeyim tutunamadini soylemişti ama bu ay deyisik birsey
Bu arada bana bunu soyliyen 2.kisin insallah kotu birsey deyildir en kisa zamanda bi doctora gidim ilk kanamam oldun da doctora gittiyim de bana bebeyim tutunamadini soylemişti ama bu ay deyisik birsey
Yok canim deyilmiş dun doctora gittim hormonal bozuklari varmiş ondanmiş olsun hayırlısı olsun herzaman için en önemlisi sağlıklı ve hayırlısı olması .