Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 Mayıs adet günüm bir haftadır sürekli kasıkta batma oluyor ilk kez bu ay böle oluyor.10 aydır istiyorum inş hamileyimdir. bi yandanda bel agrısı var adet olacakmısım gibi. offf bu ay olsun istiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı
O zaman inşallah hamilesinizdir.
Bende hamile kaldigimda kasık agrısı yasdim. Ama hep adet sancisi gibiydi. Sadece bir gece kasik agrim oldu anlatilmaz yaşanir cok farkli birseydi. Zaten o zaman anlamistim degisik birsey oldugunu.
22 aydir zaten kasik.agrisi yasiyorum artik benim cok umrumda da degil yani cnku zaten hamile kalamiyorum
Hamile kaldıgınız anda mı oluyo batma yoksa adetr yakın mı acaba? 19nisanda oldum adeti sol kasıgımda batma ve gogsumde şişlk var yumurtlma donemndeym anlamdm ne zor işmiş bunlat boyle
Canim Yerleşme kanamasinin olduğu dönemde yani gebeligin ilk 2 haftasinda beyaz pelte pelte akinti ile kaşıntı olmasi mümkünmu yasadinmi hic boyle bisi
aaaa süper hamilesinnn :) çok sevindim canım... sağlıkla al inşallah kucağına :)) test alıp yapmana çok sevindim :) testten korkmamalı süpersin ay çok sevindimmm
5 Mayıs adet günüm bir haftadır sürekli kasıkta batma oluyor ilk kez bu ay böle oluyor.10 aydır istiyorum inş hamileyimdir. bi yandanda bel agrısı var adet olacakmısım gibi. offf bu ay olsun istiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı
Hamile kaldıgınız anda mı oluyo batma yoksa adetr yakın mı acaba? 19nisanda oldum adeti sol kasıgımda batma ve gogsumde şişlk var yumurtlma donemndeym anlamdm ne zor işmiş bunlat boyle
Benim bat a 6 gun var yumurtlamadan beri kasik agrim gecmedi ve bacagimla kasigim arasina bazi zamanlar bir kactane igne batirip cikariyorlarmis gibi anlik batmalar yasiyorum sizinki de oyle miydi? Tesekkurler...
ya kizlar reglim 5 gun gecikti ve sag kasigimda ara ara batma var ama akinti falan gelmedi carmi aranizda boyle olup hamile oldugunu ogrenen test yapmaya korkuyorum negatif cikar die 2 senwdir ugrasiyoruz ve sol yumurtam kapali