Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bata 5 gun var bir tane 5 aylik oglum var oda hemen olmadi 38 yasindayim bir asilama olmustum tutmamisti 15.ci ay hamile kaldim.yasimdan dolayi ikinci olsun istiyorum.sol tupum kapali.sagdan yumurtladigimda hamile kaliyom sagdan tutuyor.onceki hamileligimde adet oncesi tek belirtim sag kasigimdaki cok hafif agriydi.ama o kadar hafif oluyorki iyice dikkat etmem gerekiyor.simdide yine sag kasigimda cok cok hafif agrim arada hafif igne batmasi gibide oluyor.ne bileyim ya hamileyim yada sag yumurtaligimda bir sikinti varvar canım çok kişi.. kaç gün var bata ??
Bata 5 gun var bir tane 5 aylik oglum var oda hemen olmadi 38 yasindayim bir asilama olmustum tutmamisti 15.ci ay hamile kaldim.yasimdan dolayi ikinci olsun istiyorum.sol tupum kapali.sagdan yumurtladigimda hamile kaliyom sagdan tutuyor.onceki hamileligimde adet oncesi tek belirtim sag kasigimdaki cok hafif agriydi.ama o kadar hafif oluyorki iyice dikkat etmem gerekiyor.simdide yine sag kasigimda cok cok hafif agrim arada hafif igne batmasi gibide oluyor.ne bileyim ya hamileyim yada sag yumurtaligimda bir sikinti var
Amin canim.sen hamile kaldin cocugun varmi ikinci icinmi ugrasiyorsun.benimde dogumdan beri kasik agrim oluyor ama ne bileyim bu ay farkli gibi geliyor banaO zaman inşallah hamilesinizdir.
Bende hamile kaldigimda kasık agrısı yasdim. Ama hep adet sancisi gibiydi. Sadece bir gece kasik agrim oldu anlatilmaz yaşanir cok farkli birseydi. Zaten o zaman anlamistim degisik birsey oldugunu.
22 aydir zaten kasik.agrisi yasiyorum artik benim cok umrumda da degil yani cnku zaten hamile kalamiyorum
Yaa normalde adet gunumden once hic test yapmadim ama bugun nedense test alip yapasim var tek cizgi gormektende korkuyorum kararsiz kaldiminşallah hamilesindir canım :) test alıp yapabilirsin aslında.. çıkabilir testte.. çıkmazsa adet gününde tekrarlarsın testi :) diğer hamileliğinin üzerinden çok geçmemiş.. hissetme olanağın bana göre daha fazla :) benimkinin üzerinden 6 yıl geçti.. çok hatırladığım bir şey yok.. ama batmaların genelde hamilelik belirtisi olduğunu söylüyorlar.
Yaa normalde adet gunumden once hic test yapmadim ama bugun nedense test alip yapasim var tek cizgi gormektende korkuyorum kararsiz kaldim
Simdi aldim eczaneden eve gidince yapabilirim sabah yapamam calisiyorum esimle beraber cikiyoz evden simdi sonuc ne cikarsa ciksin esime belli ederim negatif cikarsa kendu kendime toparlamam lazim pozitif cikarsa ozel bir surpriz yapmam lazim.ayyy vallaha simdi heyecan basti.ama cok umudum yok bu kasik agrilaei kadinlari cok yaniltiyor pozitif cikarsa resmini koyarimyarın sabah ilk idrarla yap bence testi :) buraya koy fotosunu bakalım :)
Amin canim.sen hamile kaldin cocugun varmi ikinci icinmi ugrasiyorsun.benimde dogumdan beri kasik agrim oluyor ama ne bileyim bu ay farkli gibi geliyor bana
Simdi aldim eczaneden eve gidince yapabilirim sabah yapamam calisiyorum esimle beraber cikiyoz evden simdi sonuc ne cikarsa ciksin esime belli ederim negatif cikarsa kendu kendime toparlamam lazim pozitif cikarsa ozel bir surpriz yapmam lazim.ayyy vallaha simdi heyecan basti.ama cok umudum yok bu kasik agrilaei kadinlari cok yaniltiyor pozitif cikarsa resmini koyarim
Olayda orda iste o zaman rahatmissin simdi cok kafaya takiyon demekki.bende artik olmatacak dedigim ay oluruna biraktigim ay hamile kaldimHayir ben ilkine istemeden hamile kaldim supriz oldu. Olmadi zaten 6 haftalikken gitti. Sonra istedigimi anladim 2 senedir de olmuyor. O ay ne yaptimda hamile kaldim hic blmiyorum
Canim benim dun telastan haber veremedim galiba hamileyim.eve gittim test yaptim basta cikmadi 5 dk sonra silik cizgi cikti sonra gittikce koyulasti kan vereyim dedim cocugu bakicidan aldim hastanenin yolunu tuttum kanimi verdim iki saat sonra sonucu alacaktim esime surpriz yapacamya gittim esime gomlek aldim buarada sonucum cikti 119 tmm dedim hamileyim esime hediyesini verdim uzerine notumu yazdim okudu okudu anlamadi sonra anlayinca agladi.zaten kan sonucunu ogrenene kadar 9 oldu sonra yatmadan once wcye gittigimde camasirimda kahve leke vardi simdide druma geldim aslinda bir hafta 10 gun sonra gelecektim lekeyi gorunce geleyim dedim insallah bi sorun cikmazyarın sabah ilk idrarla yap bence testi :) buraya koy fotosunu bakalım :)
Canim benim dun telastan haber veremedim galiba hamileyim.eve gittim test yaptim basta cikmadi 5 dk sonra silik cizgi cikti sonra gittikce koyulasti kan vereyim dedim cocugu bakicidan aldim hastanenin yolunu tuttum kanimi verdim iki saat sonra sonucu alacaktim esime surpriz yapacamya gittim esime gomlek aldim buarada sonucum cikti 119 tmm dedim hamileyim esime hediyesini verdim uzerine notumu yazdim okudu okudu anlamadi sonra anlayinca agladi.zaten kan sonucunu ogrenene kadar 9 oldu sonra yatmadan once wcye gittigimde camasirimda kahve leke vardi simdide druma geldim aslinda bir hafta 10 gun sonra gelecektim lekeyi gorunce geleyim dedim insallah bi sorun cikmaz
Allah razi olsun canim insallah en kisa zamanda senin ve tum isteyenlerinde olsun.ya dun hamile oldugumu bilmiyordumya gunduz cok yorulmustum ustune cocukla hastaneye git uzerine esime hediye almaya git uzerine esimin is yerine git cok yoruldum ondan oldu galiba bugunde zaten hafif hafif bulantilar basladi.ayy çok sevindim canım :))) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. o lekelenme belki de rahim genişlemesinden kaynaklıdır.. değilse de korkma canım doktor sana ilaç verir ya da iğne yapar progestanağır kaldırma yukarı uzanma
![]()
Allah razi olsun canim insallah en kisa zamanda senin ve tum isteyenlerinde olsun.ya dun hamile oldugumu bilmiyordumya gunduz cok yorulmustum ustune cocukla hastaneye git uzerine esime hediye almaya git uzerine esimin is yerine git cok yoruldum ondan oldu galiba bugunde zaten hafif hafif bulantilar basladi.
Canim benim iyiki carsamba gunu seni dinlemusim test yapmisim.ogun aksami kahve lekem gelmisti adetime bes gun vardi test yapmasam nede olsa adet olacam diye dikkat etmiyecektim belki dusurecektim.senden Allah razi olsun insallah sende tez zamanda hamile kalirsin.diyeceksinki ne yaptimki senin bu yazindan sonra ben test almaya karar verdiminşallah hamilesindir canım :) test alıp yapabilirsin aslında.. çıkabilir testte.. çıkmazsa adet gününde tekrarlarsın testi :) diğer hamileliğinin üzerinden çok geçmemiş.. hissetme olanağın bana göre daha fazla :) benimkinin üzerinden 6 yıl geçti.. çok hatırladığım bir şey yok.. ama batmaların genelde hamilelik belirtisi olduğunu söylüyorlar.
Canim benim iyiki carsamba gunu seni dinlemusim test yapmisim.ogun aksami kahve lekem gelmisti adetime bes gun vardi test yapmasam nede olsa adet olacam diye dikkat etmiyecektim belki dusurecektim.senden Allah razi olsun insallah sende tez zamanda hamile kalirsin.diyeceksinki ne yaptimki senin bu yazindan sonra ben test almaya karar verdim
Canim benim iyiki carsamba gunu seni dinlemusim test yapmisim.ogun aksami kahve lekem gelmisti adetime bes gun vardi test yapmasam nede olsa adet olacam diye dikkat etmiyecektim belki dusurecektim.senden Allah razi olsun insallah sende tez zamanda hamile kalirsin.diyeceksinki ne yaptimki senin bu yazindan sonra ben test almaya karar verdim