Kasıkta batma gebelik belirtisimi

smileesra

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
89
11
8
32
Selam kızlar
Yumurtlama günümü değerlendirdim
Belirtiler söyle
Sol alt kasik ta batma hissi var ama sürekli özellikle gece yatağa geçince daha belirgin. Sanki orada bir yumru var.
Göğüslerim hassastı yumurtlamadan sonra günden güne azaldı.
Istahta artış
Ve ozellikle gündüz aniden gelen uyuma isteği.
Adete 1 gün var.
Tüm belirtiler bir yana o yumru gibi olan kasik batması beni umutlandiriyor
🌸 değerli görüşlerinizi deneyimlerinizi merak ediyorum.
Bu şekilde olup gebe olduğunu anlayan var mı 🌸💐

bende de rahmimde doluluk hissi vardı ama batma sağ tarafımdaydı. benim uyku hali 8.haftadan sonra başladı. ama iştah da ilk belirtilerimden biriydi. ama ben o dönem bunları normal regl öncesi değişimlere bağlayıp gebelikten süphelenmemistim. beni süphelendiren göğüs ağrımdı cünkü regl dönemlerinden çok daha farklı bir ağrıydı. ondan süphelenip test yapmistim ben. bence siz de erken gebelik testi yapın. bu belirtiler zaten gebelik yüzündense testte çıkar

bende de rahmimde doluluk hissi vardı ama batma sağ tarafımdaydı. benim uyku hali 8.haftadan sonra başladı. ama iştah da ilk belirtilerimden biriydi. ama ben o dönem bunları normal regl öncesi değişimlere bağlayıp gebelikten süphelenmemistim. beni süphelendiren göğüs ağrımdı cünkü regl dönemlerinden çok daha farklı bir ağrıydı. ondan süphelenip test yapmistim ben. bence siz de erken gebelik testi yapın. bu belirtiler zaten gebelik yüzündense testte çıkar
Yarın yapacağım testi adet günüm çünkü. Birde sabahları kalktığımda midem de yanma oluyor bakalım inşallah rabbim nasip etsin bana da sizlere de 🌸

Kızlar erken gebelik testi yaptım sonuc böyle. Hiç bir adet belirtisi yok yarın regl gunum

Belirgin silik cizgi cikti sonra kayboldu 29 haziran yumurtlama gunumdu cok kucuk diye cikmamis olabilirmi 20240710_192912.jpg

Kızlar 2. Test ilkin daha silikti bir kaç saat sonra böyle oldu bat içindeyim şuan . Bu kuruma çizgisi mi acaba yoksa silik çizgi mi.
Hala hafif kramp dışında hiçbir regl belirtim yok

Eklentiler

• 17207435225323704523988870815919.jpg
    17207435225323704523988870815919.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 122
Gebelik testlerinin cok azinda kuruma izi oluyo artik yapa yapa dahi olduk 😁 bence var gibi ama varsa saat saat degilde gunden gune daha da belirginlesir ilk idrarla yapmakta onemli😇 umarim vardir bebisiniz ve saglikla kucaklarsiniz. Bizi de haberdar edin hep birlikte sevinelim🥰

Selam kızlar
Belirtiler söyle
Sol alt kasik ta batma hissi var ama sürekli özellikle gece yatağa geçince daha belirgin. Sanki orada bir yumru var.
Istahta artış
Adete 1 gün var.
Hamilemisin acaba

Selam kızlar
Belirtiler söyle
Istahta artış
Adete 1 gün var.
Bu şekilde olup gebe olduğunu anlayan var mı bu

Bu belirtiler bazen regl olacağın içinde oluyor. Bendede oldu aşırı uyku sonra miyde bulantı göğüs ağrısı sadece gecikirsen eger hamile kalmana işaretdir bende hep regl zamanında önce oluyordu bi gün gecikdiyimde hamile olduğumu anladım. İki oğlum var 3 cuye hamileyim. Bende kista olduğu için soğan suyu içtim soğan suyu kistayı nasıl temizledise hamile kaldım koruna koruna. Aldırmadım kıyamadım.

Selam kızlar
Belirtiler söyle
Istahta artış
Adete 1 gün var.
Kızlar acil bakabilirmisiniz regl 7 gün geçti beta verdim cuma günü sonuc yansımadı daha e nabiza . Sabah ilk idrarla normal test alıp yyaptımboyle oldu

Eklentiler

• 20240818_130314.jpg
    20240818_130314.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu belirtiler bazen regl olacağın içinde oluyor. Bendede oldu aşırı uyku sonra miyde bulantı göğüs ağrısı sadece gecikirsen eger hamile kalmana işaretdir bende hep regl zamanında önce oluyordu bi gün gecikdiyimde hamile olduğumu anladım. İki oğlum var 3 cuye hamileyim. Bende kista olduğu için soğan suyu içtim soğan suyu kistayı nasıl temizledise hamile kaldım koruna koruna. Aldırmadım kıyamadım.
Cnm bugün 7.gun oldu geciktim . Normal test yaptım sabah erken bakarmisin varmi sence

Eklentiler

• 20240818_130314.jpg
    20240818_130314.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 62
Beta 3 gün oldu vereli dusuk çıktı hamilelik belirtileri devam ettiği için bir iki gün bekleyip beta yenileyecegim

13.gun beta yükselmedi testte negatife döndü muhtemelen kimyasal gebelik oldu. 13 gün regl oldum kizlar

Merhaba ovulasyon testi ile pik görünce ard arda değerlendirdik. 30 agustos 2-3 eylül olarak değerlendirdik 1 eylülde test pike çok yakındı sonrasında silikleşmeye başladı. Dün kremsi yogun beyaz akıntım geldi bir defalık. Reglim düzensizdir ovulasyonla yumurtluyormuyum diye ilk defa denedim açıkcası. Düb gece de dahil değerlendirdik bugün karnımın alt tarafında dolgunluk mevcut ve bazen sol daha çok sağ kasıkta iğne batması hissediyorum. Acaba yumurta tutmuş anlamına mı geliyor bir bilginiz var mı ilk defa yaşıyorum bu şekilde tahmini regli günüm 14 eylül

Back