Yani şöyle 5 dk ağrıdı ve geçti sonra bende araştırdım zaman birsürü hastalık cıktı hpv den korktum gonore yani bel soğukluğy imkansızdı hıv da öyleBu yoruma ithafen sordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani şöyle 5 dk ağrıdı ve geçti sonra bende araştırdım zaman birsürü hastalık cıktı hpv den korktum gonore yani bel soğukluğy imkansızdı hıv da öyleBu yoruma ithafen sordum.
Tabi ki olur. et ete değmiş. doktora gidin hemenMerhaba bugün erkek arkadaşımla cinsel anlamda yakınlaştık ve iç çamaşırı ile sürtme ilişkisi yaşadık. Acaba erkek kasık bölgesi ile kadın kasık bölgesi değerse hpv vb hastalıklar olabilirmiyim lutfen yardım.
Erkek arkadaşımı ben zorladım biraz o biliyordu böyle hastalıkların olcağını zaten hemen çekildi üstümden 17 yaşındaydık ve reşitliğe az kalmıştı bende böyle bir hataya düştüm ne yapayımSadece çok gençsin böyle şeyler neden yapıyorsunuz demek istiyorum... Her şey zamanında yaşanırsa güzel.. Böyle deneme yanılma ayy oral artık zevk vermiyor, hadi sürtünme ,,ayy oda artık zevk vermiyor hadi daha ilerisi derken hoppp bir bakmışsın reglim gecikti hamile miyim... Aman acaba hastalık kapmış mıyım diye stres yaşamak...Sevgilin de seninle aynı yaşlardaysa daha sorumluluk alamayacaksınız zaten artık yaşayacak bir heyecan da kalmayacak muhtemelen seni bırakır.. Sen de ilerisi için sıkıntı değil ailem ve ben moderniz der her sevgili ile cinsellik yaşarsın.. Ya da ailem öğrenirse mahfolurum diye kendini hırpalarsın.. Gerçekten çok üzülüyorum.. Kesinlikle geri kafalı değilim ama biraz olgunlaşıp ,insan yaptıklarının sorumluluğunu her yönü ile taşıyabilecek kafaya ve imkanlara ulaşınca istediği hayatı yaşamalı..
18 yaşında olunca birden büyümüyor insan.. Heyecanlısın belli ki merak ediyorsun ve erkek arkadaşını seviyorsun onunla bir şeyler paylaşmak istiyorsun.. Ama hatanın neresinden dönsen kardır.. Daha da zorlama bence.. Yani ihtimal varsa hastalık kapana kadar da uğraşma...Erkek arkadaşımı ben zorladım biraz o biliyordu böyle hastalıkların olcağını zaten hemen çekildi üstümden 17 yaşındaydık ve reşitliğe az kalmıştı bende böyle bir hataya düştüm ne yapayım
Bir hataya düştüm bir dahada yapmam18 yaşında olunca birden büyümüyor insan.. Heyecanlısın belli ki merak ediyorsun ve erkek arkadaşını seviyorsun onunla bir şeyler paylaşmak istiyorsun.. Ama hatanın neresinden dönsen kardır.. Daha da zorlama bence.. Yani ihtimal varsa hastalık kapana kadar da uğraşma...
- 4 yıldır da birşeyler yaşıyoruz dediniz bir de değil mi17 yaşındayım reşit sayılmıyorum sorsam sıkıntı çıkar
şuan konu tüm gerçekliğini yitirdi gözümde ya alemsinizBir hataya düştüm bir dahada yapmam
Aynı fikirdeyim.. Yorum yaparken de sahte konu yazma dediysem de kendimi durduramadım :))şuan konu tüm gerçekliğini yitirdi gözümde ya alemsiniz
Sahte değil? Wattpad mi burasıAynı fikirdeyim.. Yorum yaparken de sahte konu yazma dediysem de kendimi durduramadım :))
Aynen o hale geldi.. Her gün sizin gibi birileri hayal dünyasını yarıştırıyor bu forumda...Sahte değil? Wattpad mi burası
Haklısın abla şurda benle dalga geçmeyen bi tek sen varsın insan meraka kapılıyor ne yapayım erkek arkadaşımın sucu yok ben yaptım , vücut salgısı olmadı boşalmadık yaniCanım benim daha çoook küçüksün bak senin yaşında kardeşim var benim. Önceki konunda da söyledim.
Vücut salgıları değdikten sonra her türlü hastalığı kapabilirsin hpv de kaparsın hiv de. Bunları kapman için illaki penetrasyon gerekmiyor.
Yaşadığın merakı anlıyorum ama şu an cinsellik için küçüksün. Önce bir üniversiteye geç, reşit ol bakalım bunları zaten yaşayacaksın ilerde.
Bir kez daha yazıyorum eğer erkek arkadaşın doğru söylüyorsa ve ilkiysen hiçbir şey olmamıştır büyük ihtimalle. Ama bir daha hazır olana kadar böyle bir şey yaşama bak sonra stresten kaçtır konu açıyorsun, bütün gün bunu düşündüğüne eminim ne gerek var kendine günleri zehir etmeye?
Bir de abla tavsiyesi, ilerde bir erkekle bir şey yaşayacağın zaman önce test iste. Hatta gidin birlikte olun. Ve mutlaka prezervatif kullanın oral yaparken bile.
Dediğim gibi bunları dert edecek yaşta değilsin. Zamanını bekle.
Düşünce sadece ikimizde bakire bireyizHasta olduğu düşüncesi mi var yoksa gerçekten HPV mi
Evet bu ilişki türünde de ihtimal varMerhaba bugün erkek arkadaşımla cinsel anlamda yakınlaştık ve iç çamaşırı ile sürtme ilişkisi yaşadık. Acaba erkek kasık bölgesi ile kadın kasık bölgesi değerse hpv vb hastalıklar olabilirmiyim lutfen yardım.
Kimseye dokunmamış biri nasıl HPV olsun. Yaşınız küçük yazmış herkes lütfen kendinize bunu yapmayın . Bu cinsellik illaki yaşanacak bu kadar erken yapmayın. Küçük bedeninize bunu yapmayın lütfen.Düşünce sadece ikimizde bakire bireyiz
anlık heyecanla olduKimseye dokunmamış biri nasıl HPV olsun. Yaşınız küçük yazmış herkes lütfen kendinize bunu yapmayın . Bu cinsellik illaki yaşanacak bu kadar erken yapmayın. Küçük bedeninize bunu yapmayın lütfen.
sizi anlamakta zorlanıyorum 4 senedir sürüyor ilişki çok şey yaşadık dedinizanlık heyecanla oldu