Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olurMerhaba bugün erkek arkadaşımla cinsel anlamda yakınlaştık ve iç çamaşırı ile sürtme ilişkisi yaşadık. Acaba erkek kasık bölgesi ile kadın kasık bölgesi değerse hpv vb hastalıklar olabilirmiyim lutfen yardım.
1- Güvenmediğiniz biriyle ilişkiye girmeyin. İçim rahat etsin diyorsanız test isteyin, yaptırmıyorsa sevişmezsiniz olur biter.Merhaba bugün erkek arkadaşımla cinsel anlamda yakınlaştık ve iç çamaşırı ile sürtme ilişkisi yaşadık. Acaba erkek kasık bölgesi ile kadın kasık bölgesi değerse hpv vb hastalıklar olabilirmiyim lutfen yardım.
1- Onun ilkiyim o da benim ilkim1- Güvenmediğiniz biriyle ilişkiye girmeyin. İçim rahat etsin diyorsanız test isteyin, yaptırmıyorsa sevişmezsiniz olur biter.
2- Lütfen sevişmeden evvel cinsel yolla bulaşan hastalıkları bir araştırın, öğrenin. Madem bu kadar sağlığınızı önemsiyorsunuz gereken özeni gösterin.
3- Evet, bulaşır. Ten teması ile bulaşır hpv. Zaten kuluçka süresi var, yarın siğillenme başlamaz hemen. Beklemeniz gerek bulaştı mı bulaşmadı mı diye anlamak için. Hiv için de vücut salgısı gerekir.
Kısa sürdü ve tam da temas etmedi hala bulaşma ihtimali varmıEvet bulaşabilir.
Ten tene temas olmuş.
Bulaşabilir.Merhaba bugün erkek arkadaşımla cinsel anlamda yakınlaştık ve iç çamaşırı ile sürtme ilişkisi yaşadık. Acaba erkek kasık bölgesi ile kadın kasık bölgesi değerse hpv vb hastalıklar olabilirmiyim lutfen yardım.
Uzun kısa ne fark eder?Kısa sürdü ve tam da temas etmedi hala bulaşma ihtimali varmı
İç çamaşırından yaptık fakat kasıklarda tam değmedi sadecd iç çamaşrıBulaşır evet. Siğil tarzı şeyler mesela kasıklarda bile oluyor bildiğim kadarıyla.
Yani olayı görmedim tam çıkarım yapamam. Bulaşabilir ama onu biliyorum. Normalde olmayan bir şey fark ederseniz vücudunuzda doktora gidersiniz , şimdilik başka yolu yok.İç çamaşırından yaptık fakat kasıklarda tam değmedi sadecd iç çamaşrı
Peki ikimizinde ilkiyiz yani ilk deneyimi ve ilk ilşkisi, siğiller başka biriyle temas edersen ve diğerine aktararak olmuyorumYani olayı görmedim tam çıkarım yapamam. Bulaşabilir ama onu biliyorum. Normalde olmayan bir şey fark ederseniz vücudunuzda doktora gidersiniz , şimdilik başka yolu yok.
Zaten o oral konusunu yazmamla aynı anda gerçekleştisenin iş oraldan kasığa kasıktan başka yere gidecek dikkat et reşit değilsin meraklısın anladık ama
ilerde pişman olacağın işlere girme
Tabiki.Kısa sürdü ve tam da temas etmedi hala bulaşma ihtimali varmı
İlkiysen neden korkuyorsun anlamadım.Peki ikimizinde ilkiyiz yani ilk deneyimi ve ilk ilşkisi, siğiller başka biriyle temas edersen ve diğerine aktararak olmuyorum
Erken yaşta yaptık birazİlkiysen neden korkuyorsun anlamadım.
Kısası uzununu bilemem, hekim değilim. Ama viral yük denen bir şey de yok değil tabi. En nihayetinde temas var mı var. Kapma ihtimaliniz var, cinsel hayatı olan her birey bu riski alıyor zaten. Aşısı vs. de var tabi ama onlar da belli türlere karşı koruyormuş. Madem bu kadar korkuyorsunuz, başka kadınlara sormak yerine bir uzmana danışın, yol haritası çıkarın. Eğer cinsel olarak aktif olacaksanız içiniz rahat eder.1- Onun ilkiyim o da benim ilkim
2-Sadece emin olmak İcin bu soruyu attım
3- Ten teması uzun sürmedi kısa sürdü ve ikimizde temizken yaptık
Bu ihtimallere bakılırsa hala cinsel hastalık kapabilirmiyşm peki