• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıklarımda ağrı var korkuyorum

hayal383838

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
52
36
8
32
Adetime 8 gün var. 3 gündür Yumurta akı gibi beyaz sumuksu akıntım oldu 3 gün sonra geçti.Şimdi ise Kasıgımda ağrı var Ama adet sancımdan daha farklı gaz sancısı gibi anlayamıyorum . 4 aylık evliyim henüz hiç korunmadık . Sizce bu durum hamilelik belirtisimi. ? Bu Arada erken gebelik testı alsam belli olur mu acaba ?

Adetime 8 gün var. 3 gündür Yumurta akı gibi beyaz sumuksu akıntım oldu 3 gün sonra geçti.Şimdi ise Kasıgımda ağrı var Ama adet sancımdan daha farklı gaz sancısı gibi anlayamıyorum . 4 aylık evliyim henüz hiç korunmadık . Sizce bu durum hamilelik belirtisimi. ? Bu Arada erken gebelik testı alsam belli olur mu acaba ?
Erken gebelik testinde belli olur evet

Bende de var o

Adetine 8 gun varmis, acaba hangi gebelik testi muhtemel dollenmeden ortalama 6 gun sonra beta hcg olcebilir? Bebek varsa daha yeni yeni rahime yerlesiyordur
Erken gebelik testi 1 yada 2 haftadan sonrasını çıkartıyor zaten silik çıkmış büyük ihtimalle yeni dedim

Benimde bugun kasiklarim agridi batma gbi bi histi agri dedigimde adetime daha 2 hafta vr nerdeyse dun benimde şeffaf akintim oldu bilmiyorum neden bnce daha cok erken test yapma derim

Erken gebelik testi 1 yada 2 haftadan sonrasını çıkartıyor zaten silik çıkmış büyük ihtimalle yeni dedim
Yooo silik falan cikmamis, daha test bile yapmamis konu sahibi. Adetine 8 gun varsa, yumurtlamadan 6 gun gecmistir. Bu durumda hicbir test gostermez gebelik varsa bile. İnsanlari yanlis yonlendirmeyin

Yooo silik falan cikmamis, daha test bile yapmamis konu sahibi. Adetine 8 gun varsa, yumurtlamadan 6 gun gecmistir. Bu durumda hicbir test gostermez gebelik varsa bile. İnsanlari yanlis yonlendirmeyin
Pardon test yapan başka birisi idi ama erken gebelik testi boşu boşuna yok dimi

Ayrıca ben kendim eczacı ile konuştum erken gebelik testi en fazla 1 yada 1 buçuk haftalık gebeliği çıkartır dedi yalan mı söyledi yani

Ayrıca ben kendim eczacı ile konuştum erken gebelik testi en fazla 1 yada 1 buçuk haftalık gebeliği çıkartır dedi yalan mı söyledi yani
Yooo dogru soyliyor iste hesap 1-2 gun degisiklikle ayni oluyor. 1 haftalik gebelikte adete 7 gun, 1,5 haftalik gebelikte de adete 2-3 gun var demektir

Bu direkt yumurtlama belirtisi zaten. 2 hafta kala yumurtlama olur.
Seffat bi akintim geldi tuvalete grdimde hafif kasik agrim vrdi bugude agrim cogaldi batma gibi bi agriydi ama bi kac saat sonra agrim gitti dun sabah ve bu sabahta esimle iliskiye girdim ama

Geç yumurtlama olmuş bu dediklerin yumurtlama belirtisi gebelik değil bence sümüksü akıntı yumurta çatlayıncaya oluyo

Erken gebelik testi almamak için kendimi zor tutuyorum. Hepınıze teşekkür ederım yanıtlarınız için. Allah bekleyen herkese hayırlısıyla çocuğunu kucağına almayı nasıp etsin inşallah . Sanırım bugün test alacağım dayanamıyorum :(

Evet onu duymuştum. Fakat Ablam hamile. Hamileliğini idrar testinde öğrenmeden önce bu akıntısının fazla olduğunu söyledi. Benimde kafam karıştı 🤯
internete bakarsaniz eger cok cesitli akinti tipi var. ve bu kisiye gore de degisir. ben mesela afedersiniz gunluk pedsiz duramam. yapi olarak cok akintim olur. bu sebeple yumrutlama akintisini nadiren ayirt edebilirim. bazen enfeksiyondan akinti oluyor, bazen usutmekten, gebelikten, ovu'dan.. en guzeli acele etmemek bu surecte. her nasip vaktinde gelecek cunku ne once ne sonra.. acele etmek stres yaptiriyor. stres de en buyuk dusman aslinda bizim icin.

Bende de aynı belirtiler var

Back