moraliniiz bozmayin her iste bir hayir vardir bazen gec oluyor ama guzel oluyor demekki herseyin bir zamani var stres etmeyin belki olur.Evet cok istiyorum ben 17 yıllık evliyim beş kere tüp bebek denedim hepside tutu düşdü ama artik oluruna birakdim bazen insan kaderine razi olmalı
Bendede akıntı yok hic bir belirti yok denecek kadar yokakinti oluyormuydu bende akinti yok hatta vaj. mantar oldum
hamile misiniz ben henuz bekliyorum test yapmadimBendede akıntı yok hic bir belirti yok denecek kadar yok
biraz daha durumu gozlemleyelim hayirlisi olsun insllahBendede akıntı yok hic bir belirti yok denecek kadar yok
bende adete yakin agrilar oluyor kasiklarimda ama akinti yok nide bulantiis olmadi. bu tarz belirtiler belli olmuyor bence biraz daha bekle test yine yaparsin en az 10 gun bekleyi diyorlar. tanidigim bir arkadasimda 10 gununde adet oldu bazen cinsel iliskide adet gecikmesi yapiyormuss.Arkadaslar benimde gecikti tam 6 gün oldu ne bir belirti var ne başka bişey adet gelmeden bir gün önce başım agrir kasıklarım ağrır bu sefer öyle biseyde yok sadece çok halsizim birde nefes darlığı test yaptım idrar ama sonuç negatif bir kaç gün daha bekleyip eğer gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum birde şey var sol kasigimda ara sıra batma oluyor sanki bıçak saplanır gibi anlam veremedim bir türlü kafam çok karışık
Bekliyorum bende işte her an gelecekmiş gibi akıntım çoğaldı bugün adet oldum diye tuvalete koşuyorumbende adete yakin agrilar oluyor kasiklarimda ama akinti yok nide bulantiis olmadi. bu tarz belirtiler belli olmuyor bence biraz daha bekle test yine yaparsin en az 10 gun bekleyi diyorlar. tanidigim bir arkadasimda 10 gununde adet oldu bazen cinsel iliskide adet gecikmesi yapiyormuss.
Yok hamile degilim bu gun beş gun oldu geceli adetim iki kere tes yaptim negatif malesefhamile misiniz ben henuz bekliyorum test yapmadim
Aminnnbiraz daha durumu gozlemleyelim hayirlisi olsun insllah
acele etme biraz daha gecsin test yap testin yanilma yapida varYok hamile degilim bu gun beş gun oldu geceli adetim iki kere tes yaptim negatif malesef
aynen bende oyleyimBekliyorum bende işte her an gelecekmiş gibi akıntım çoğaldı bugün adet oldum diye tuvalete koşuyorumbakıyorum yok
kistin etkisi olabilir her kadinda zaten kist varmis demekki belli donemlee cikiyor. bence biraz bekle 10 gun bekleyip adet olan var en az 1 hafta bekleyin diyorlar sobra test yap yada doktora git.Benim de adetim 4 gün gecikti. Hala adet olacakmisim gibi ağrım var kasıklarım yanıyor ve açıyor. Belimde çok ağrım var. Goguslerim sistiler. Ama hala adet olmadım. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Fakat şöyle bir sorunum var gecen ay da adetim gecikti doktor 2.5 cm kistim olduğunu söylemişti. Bu ayda acaba o yüzden mi gecikti diye düşünüyorum test yapmaya tedirginim
Ben de belki kisttendir diye bekliyorum. Karnım kasigim ağrıyor. Göğüslerim çok sis.halsizlikyorgunluk ve uyku hali varkistin etkisi olabilir her kadinda zaten kist varmis demekki belli donemlee cikiyor. bence biraz bekle 10 gun bekleyip adet olan var en az 1 hafta bekleyin diyorlar sobra test yap yada doktora git.
hamilede olabilirisin kistte yapabilir kist her kadinda var diye biliyorun eger kotu dgeilse sorun etme belli donemlerde kadinlarda kist cikiyormus bende halsizlik yok ama karnim agriyir o beni rahatsiz ediyor onun disinda koku hassasiyeti yok ama her kadinda ayni olmuyormus tum ozellikleei tasimayabiliriz.Ben de belki kisttendir diye bekliyorum. Karnım kasigim ağrıyor. Göğüslerim çok sis.halsizlikyorgunluk ve uyku hali var
Bende 2 ay önce doktora gittim 2cm kist var ama zararı yok gebeliğede engel değil dedi. Bu ay 13 gün gecikti yarın doktora gidecem iyi haberler alırız inşallah.Benim de adetim 4 gün gecikti. Hala adet olacakmisim gibi ağrım var kasıklarım yanıyor ve açıyor. Belimde çok ağrım var. Goguslerim sistiler. Ama hala adet olmadım. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Fakat şöyle bir sorunum var gecen ay da adetim gecikti doktor 2.5 cm kistim olduğunu söylemişti. Bu ayda acaba o yüzden mi gecikti diye düşünüyorum test yapmaya tedirginim
hayirli olsun bence guzel haberler gelecektirBende 2 ay önce doktora gittim 2cm kist var ama zararı yok gebeliğede engel değil dedi. Bu ay 13 gün gecikti yarın doktora gidecem iyi haberler alırız inşallah.
Benim de normalde akıntım adete bi iki gün kala olurdu. 5 6 aydır adet 10 gün kala başlıyor ben ondan da korktum iltihap filan vardır diye ama değil sadece adet öncesi oluyobenimde ayni ama akintim yokk
Benim de normalde akıntım adete bi iki gün kala olurdu. 5 6 aydır adet 10 gün kala başlıyor ben ondan da korktum iltihap filan vardır diye ama değil sadece adet öncesi oluyobenimde ayni ama akintim yokk
Sizde belirtiler var miBende 2 ay önce doktora gittim 2cm kist var ama zararı yok gebeliğede engel değil dedi. Bu ay 13 gün gecikti yarın doktora gidecem iyi haberler alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?