Bence de test yapın adet gününüz geçmişse çıkar zatenAdetime 3-4 gun kala kasiklarim agri basladi goguste siskinlik var ama adet olacakmsim gibi hissetiyorum olamadim 3 gun gecti. Yorgunluk yok, mide bulantiis yada koku hassasiyetimde yok. Sadece kasiklarim yumurtali bolgesinde sancilanma var ve yeni kasinti basladi o kadar acaba hamile olabilir miyim? Gecen gun 2 saat yuruyus yaptim hic bana misin demedim yorulmadim da.
Benimde gecdi gunum 3 eylüde adet başlangıcım 31 gun adet döngüm 3 ekimde olmam lazimdi olmadi tes yapitim negatif malesefAdetime 3-4 gun kala kasiklarim agri basladi goguste siskinlik var ama adet olacakmsim gibi hissetiyorum olamadim 3 gun gecti. Yorgunluk yok, mide bulantiis yada koku hassasiyetimde yok. Sadece kasiklarim yumurtali bolgesinde sancilanma var ve yeni kasinti basladi o kadar acaba hamile olabilir miyim? Gecen gun 2 saat yuruyus yaptim hic bana misin demedim yorulmadim da.
kasik agrin oluyormi ben adet olacakmiism gibi agrim var hersey adet olacakmisim gibi ama baska farklilik hissetmiyorummBenimde gecdi gunum 3 eylüde adet başlangıcım 31 gun adet döngüm 3 ekimde olmam lazimdi olmadi tes yapitim negatif malesef
Benimde belim agriyor hafif meme ucum aciyor bazen de adet olcak gibi kanim şişiyor bazen de sol kasıgım agriyorkasik agrin oluyormi ben adet olacakmiism gibi agrim var hersey adet olacakmisim gibi ama baska farklilik hissetmiyorumm
bende polikistik over var bu ağrıları ona bağlıyorum zaten oda adet ağrısıyla aynıBenim de arada kasıklarim agrıyo adet olucakmisim gibi daha bi hafta var. Göğüs agrım da hafif ve sadece sağ göğüste. Adet öncesi akıntım oluyo o da var ama ayrıca çok açık kahve turuncu değişik bi akıntım oldu parlak karamelize gibi ilk defa yaşadım bunu şüpheleniyorum ama umutlanmak da istemiyorum kızlar. Var mı böyle bi durumla karşılaşan
Adet kanamaları nasıl peki gecikme filan kanamada değişiklik. Ben 1 senedir evliyim korunmuyodum da ama malesef hamilelik yok geçen ay gittim adetimi beklemem lazımmis bu ay soğan kürü yaptım içtiğim sürede hicbi şekilde akıntım kanamam VS. olmadı. Bırakalı bi buçuk hafta oluyo ondan kaynaklanıyor olabilir mibende polikistik over var bu ağrıları ona bağlıyorum zaten oda adet ağrısıyla aynı
bende akinti yookk su an ama polikstik oldugumu sanmambende polikistik over var bu ağrıları ona bağlıyorum zaten oda adet ağrısıyla aynı
benimde ayni ama akintim yokkBenim de arada kasıklarim agrıyo adet olucakmisim gibi daha bi hafta var. Göğüs agrım da hafif ve sadece sağ göğüste. Adet öncesi akıntım oluyo o da var ama ayrıca çok açık kahve turuncu değişik bi akıntım oldu parlak karamelize gibi ilk defa yaşadım bunu şüpheleniyorum ama umutlanmak da istemiyorum kızlar. Var mı böyle bi durumla karşılaşan
Benm oluyo 5 6 aydır adet öncesi akinti geliyo işte geçen gün de sadece bi kereliğine mahsus değişik renkte görünce şaşırdım. Bakalım hayirlisi.. Allah herkese istediğini nasip etsin o güzel duyguyu tattirsin..benimde ayni ama akintim yokk
Benim adetim düzensizdi canim oda kisten kaynaklanıyor dokdor oyle söylemiştiAdet kanamaları nasıl peki gecikme filan kanamada değişiklik. Ben 1 senedir evliyim korunmuyodum da ama malesef hamilelik yok geçen ay gittim adetimi beklemem lazımmis bu ay soğan kürü yaptım içtiğim sürede hicbi şekilde akıntım kanamam VS. olmadı. Bırakalı bi buçuk hafta oluyo ondan kaynaklanıyor olabilir mi
Evet kan da net sonuc almak icin ama biraz bekleyim diye düşnüyorum cunkü hep böyle oluyor bazan adet döngüsü uzuyor hayırlısı bakalimGünün geçmiş. Kan testi net sonuç verir sanıyorum.
Döngün şaşabiliyorsa haklısın. Mevsim dönümü de etkileyebiliyor. Eğer istiyorsan inşallah vardır. Gönlüne göre sonuçlansınEvet kan da net sonuc almak icin ama biraz bekleyim diye düşnüyorum cunkü hep böyle oluyor bazan adet döngüsü uzuyor hayırlısı bakalim
Evet cok istiyorum ben 17 yıllık evliyim beş kere tüp bebek denedim hepside tutu düşdü ama artik oluruna birakdim bazen insan kaderine razi olmalıDöngün şaşabiliyorsa haklısın. Mevsim dönümü de etkileyebiliyor. Eğer istiyorsan inşallah vardır. Gönlüne göre sonuçlansın
akinti oluyormuydu bende akinti yok hatta vaj. mantar oldumEvet kan da net sonuc almak icin ama biraz bekleyim diye düşnüyorum cunkü hep böyle oluyor bazan adet döngüsü uzuyor hayırlısı bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?