• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasıklardaki baskı hissi ve ağrı..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz yeni bebek dusunmeye basladik gecen hafta kimyasal gebelik yasadim .En azindan hamile kalabildigimi gordum sukrediyorum .Her seyde var bir hayir.Esim su an yanımda degil sehir dışında haftaya dr a gidecegiz birsey kullanmadik simdiye kadar ama gelince keciboynuzu kuru dusunuyoruz
Anladım cnm hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun inşallah

:KK19:Tabiki http://www.nhsdirect.wales.nhs.uk/doityourself/pregnancy/OvulationCalculator/

Yalniz ingilizce yaziyor ama anlasilir zaten tarihleri giriyorsun "calculate your fertile dates"
Yazan yere tikla hemen altta tarihler cikar eger anlamazsam ben yardimci olurum canim ingilizcem tam :KK19: buraya resmi koyarsin senin icin yorumlarim ben

merhaba
size birşey danışmak istiyorum. bende 2buçuk yıllık evliyim artık denemeye başladık.bu ovulasyon testini yeni duydum. ama şunda kafam karıştı. benim bazı aylar reglim 28 bazen 29 bazende 30 günde 1 olmuş. ben şimdi nasıl hesaplayacağım. linki attığınız sitede denemek istiyorumda

Evet olabilir ama ben polikistik over sendromlu oldugum icin vucutta zaten lh yuksek ve test silik cikiyor surekli ovulasyon testlerinde guvenemiyorum bu yuzden :KK61::KK61:bir arkadasimin kullandigi dogruluk payi %100 olan yabanci bir siteden yumurtlama donemi icin test yaptim yazdigim tarihler cikti o su anda hamile bebegine bende denemek istedim ins tutar cevabin icin cok tesekkur ederim :cry:
Lh ztn silik cikarki herkeste.. benmde hep silikti ama 1 gun c den koyu oldu t ve o gun gerçekten yumurtlamisim. Bebisim o ay geldi. Onemli olan testin pik yapmasi.

Back