Kasıklarda kitle

cherrywine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
42
112
Merhaba arkadaşlar, 22 yaşındayım ve 2 sene önce PCO başlangıcı teşhisi konmuştu. Yalnızca regl düzenim bozuktu ve beslenme bozukluğu + kansızlık olduğu için kan ilacı kullandım uzun bir süre, tavuk eti yemedim adetim düzene girdi o zamandan beri de sıkıntı yaşamadım fakat, bir kaç gündür kasıklarıma bastırdığım zaman elim küçük topçuklar geldiğini farkettim. sonra bunların yumurtalıklar olduğunu okudum fakat sağda ve solda iki tarafta da birer tane daha büyük topçuk var. ellerimi kasıklarıma koyup yürüdüğüm zaman bastırmasam bile çok net hissedebiliyorum. gözle farkedilmiyor dışarıdan ama endişelendim ve buraya yazmak istedim. Herhangi bir fikri olan var mı? Ağrı vs hiç bir şey yok.

bendede şiddetli kasık ağrıları var onlar yumurtalık değil canım bende dokunduğumda küçük kütleler hissediyorum.
bunun için genel cerrahi bölümüne gidicem..
ya lenf modülleridir yada kasık fıtığı.gerçi senin ağrın yokmu.benim dizime vuran ağrılarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…