Kasıklarda ağrı idrarda kan kolonoskopi bakar mısınız lütfen

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
arkadaşlar babamın kasık tarafında sureklı bi agrı oluyo ozellıkle yemek yedıkten sonra cıkıyo :KK43: kusuyo karnı agrıyo falan :KK43: son 1 aydır ıyıce arttı ve ıdrarındamı buyuk tuvaletındemı bılmıyorum ama kan oluyomuş :KK43: doktora gıttı bugun.. yarın kolonoskopı yapacaklarmıs rektoskop dıye bıseyle.. boyle bı durum gecıren varmı kızlar bı bılgı verın nolur cok uzuluyorum

geçmiş olsun

pek bişey bilmiyorum bu konuyla ilgili
fakat idrarda yada dışkıda kan gelmesi önemsiz bi sebeplede olabiliyo onu biliyorum

benim eşimdede olmuştu
idrarı baya kan gibiydi
hiç bişey çımadı

babanızdada çıkmaz inşallah

ayrıca kolonoskopi çok zor bi işlem değil endişe etmeyin
bende endoskopi yaptırdım yaptırdığım yerde kolonoskopide yapıyolardı
yaşlı insanlarda vardı aralarında odada ne yaşadıklarını bilemiyorum ama
çıkarken hiç biri kötü görünmüyodu gayet rahat bi şekilde çıkıyolardı odadan

canım sağol.. çok korkuyorum kötü bişey çıkmaz inşallah başkalarının ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş dua et babam için bişey çıkmasın inşallah..

bu şikayetleri okupta tanısı konan yokmu :KK43:

canım sağol.. çok korkuyorum kötü bişey çıkmaz inşallah başkalarının ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş dua et babam için bişey çıkmasın inşallah..

tabiki dua ederim
inşallah babanda önemli bi sağlık sorunu çıkmaz
canım iyi şeyler düşün ki iyi olsun
lütfen aklına kötü şeyler getirme
allah yardımcınız olsun

arkadaşlar babamın kasık tarafında sureklı bi agrı oluyo ozellıkle yemek yedıkten sonra cıkıyo :KK43: kusuyo karnı agrıyo falan :KK43: son 1 aydır ıyıce arttı ve ıdrarındamı buyuk tuvaletındemı bılmıyorum ama kan oluyomuş :KK43: doktora gıttı bugun.. yarın kolonoskopı yapacaklarmıs rektoskop dıye bıseyle.. boyle bı durum gecıren varmı kızlar bı bılgı verın nolur cok uzuluyorum

babanızın durumunu merak ettimde
ne çıktı sonuç
inşallah kötü bişe yoktur

canım işte dün kolonoskopi yaptılar parça almışlar onun sonucuda taa 2 ekimde çıkacakmış... inşallah kötü birşey çıkmaz

inşallah allahın izniyle kötü bişey çıkmıcak

benim endoskopi sonucumda 14 ekimde çıkıcak
malesef pataloji sonuçları geç çıkıyo

" kesitlerde kolon mukozasında hafif muskularis mukozanın alt kısmına taşan tüm lamina propriayı kaplayan yogun plazma hücre infiltrasyonu ve yer yer eozinofil lökositlerin varlıgı dikkati cekmıs epitelyal alanda kritit ve goblet hücre kaybı gözlenmiştir. alınan lenf folliküllerinin olduğu alana gelmei nedeniyle kript morfolojisi saglıklı bır sekılde degerlendıreılımemıstır. bu nedenle enfeksiyöz kolitlerinde ekarte edilmesi önerilir. "

babam kokoloskopi oldu parca aldılar ıncelemeye.. sonuc olarak bu cıktı ve doktor tekrar kolonoskopıye gonderdı ıyı gorunmuyo anlasılmıyo bılmem ne dıye.. bu acıklamadan ne cıkarılabılır?? bagırsak ılhtıhabı olabılır demısler??

sanırım bazı şeyleri tam görememişler artık ne engel oldu görmelerine tam anlamadım ama
yeniden çektirin bakalım
inşallah kötü bişey çıkmaz iyi düşün iyi olsun
ayrıca geçmiş olsun

testin sonucunu başka doktorlarada gösterin bence bir doktorun dediğiyle kalmayın

X