İDRAR TESTİ NEGATİF KAN TESTİ POZİTİF ÇIKANLAR VE ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ???

Merhaba dün hamile oldugumu öğrendim bende hiçbir belirti yoktu adet günümdü kaset teste koyu 2 çizgiyi gördüm bugün ka
İnşallah kanda pozitifi görürsün ben dün akşam gecikmenin 3. Günü akşamı evde test yaptın negatif gecikmenin 4. Günü bugün kan versem kesin sonuç belli olur mu acaba

İnşallah kanda pozitifi görürsün ben dün akşam gecikmenin 3. Günü akşamı evde test yaptın negatif gecikmenin 4. Günü bugün kan versem kesin sonuç belli olur mu acaba
Kan da kesin olur ben 3 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim ondada değer 78 olmasına rağmen adet 3.gunu evde test yapıp silik çizgi ile öğrenmiştim insallah sizde hamilesinizdir

Verdim gecikmenin 4.gunu
Çıkabilir canım kanda, kan verecek misin peki? İdrarda çıkmasını da bekleyebilirsin. Sürekli gidip kan vermek de zorluyor insanı
Çıkabilir canım kanda, kan verecek misin peki? İdrarda çıkmasını da bekleyebilirsin. Sürekli gidip kan vermek de zorluyor insanı
Çıkabilir canım kanda, kan verecek misin peki? İdrarda çıkmasını da bekleyebilirsin. Sürekli gidip kan vermek de zorluyor insan
Verdim gecikmenin 4.gunu 2.39 yükselebilir mı acaba ama her kan verişinde değerim 2.39hic değişmedi ama bu sefer gecikmem var adet te olamadım ya

X