• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasıklarda ağrı hamilelik belirtisimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
26
Selam kızlar yeni geldim lütfen yardımcı olurmusunuz hamile kalmak isteyenlerdenim 3 gün önce yunurtlama günümdü düzenli ilişkiye girdik bugün üzerinden üç gün geçti ve gece kasık ağrısıyla uyandım iğne batması gibi sağ kasığımda bütün gün boyunca ara ara kasık ağrısı yaşadım ara ara iğne batması gibi oluyo sizdede böyle olup hamile kaldığını öğrenen varmı acaba 🙄

Genelde psikolojik oluyor bende yaşadım ayni durUmu şuan adet oldum.Insaallh siz hamilesinizdir

Daha çok erken yumurtlamadan 3 gün sonra ben belirti yaşamadım şahsen. Vücudunuzu fazla dinlememeye çalışın çoğu belirti piskolojik.

Her kasık ağrısı gebelik belirtisi değildir ama evet gebelikte kasık ağrısı olur benim olmuştu . İlişkiye gireli 3 gün olmuş bu kadar kısa sürede gebelik belirtisi olmaz .

Yumurtlama gününden 3 gün sonra sanmam benim sag kasıgımda agrı oldu ama tam adet günü.

valla üşütmüş de olabilirsiniz.
inşallah hamile kalırsınız bir an önce.
benim kasık ağrım adet zamanımda oldu ama zaten adet ağrısı gibiydi niye sökülemiyorum acaba diye düşünmüştüm

valla üşütmüş de olabilirsiniz.
inşallah hamile kalırsınız bir an önce.
benim kasık ağrım adet zamanımda oldu ama zaten adet ağrısı gibiydi niye sökülemiyorum acaba diye düşünmüştüm
Ya bilmiyorum 1 yıldır evliyim hiç korunmadım ama hala bişey yok niye bilmiyorum adetlerimde düzenli ama ilk defa böyle bi ağrı hissettim inşallah öyledir Rabbim herkese nasip etsin sanada canım

Canım ben yumurtlamadan sonra yaşadım kasık ağrısı kimyasal gebelik olduğunu öğrendim inşallah seninki sağlıklı gebeliktir 💕

Ben de yumurtlamanın 4. 5. Gününden itibaren kasik ağrısı çekiyorum ara ara, bugün 9. Günü hala ağrı devam ediyor sağ kasıkta.. 2 ay öncede ağrılarım vardı adet olmuştum, psikolojik olabilir yani bunlar, inşallahö oyle değil-dir tabi🙏

Canım ben yumurtlamadan sonra yaşadım kasık ağrısı kimyasal gebelik olduğunu öğrendim inşallah seninki sağlıklı gebeliktir 💕
Amin ca
Ben de yumurtlamanın 4. 5. Gününden itibaren kasik ağrısı çekiyorum ara ara, bugün 9. Günü hala ağrı devam ediyor sağ kasıkta.. 2 ay öncede ağrılarım vardı adet olmuştum, psikolojik olabilir yani bunlar, inşallahö oyle değil-dir tabi🙏
Amin canım inşallah seninkide benimkide öyledir teşekkür ederim ☺️

Back