Kasık ve bel agrisi,servikste enfeksiyon ve erozyonu

Anksiyeteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
2.300
1.782
39
Merhaba bayanlar yaklasik 1.5 aydir kasik ve bel agrilarim var.Gebelik yok, batin ultrasonu yapildim temiz cikti supheli duruma rastlanmadi.En sonunda kadin dogum uzmanina gittim ultrasonla(karin uzerinden yapildi vajinal degil) yumurtalik ve rahimde anormallik gorunmuyor dedi.Fakat pap smear istedi 4gun once yaptirdim suruntuyu alan hemsire yogun akintin ve enfeksiyonun ve rahim agzinda erozyon( yara ,tahris vb.) goruyorum dedi. Bu testin sonucu en erken 10 gun sonra cikiyormus zaten anksiyetem var tum bunlari yasayan va rmi? Adetim duzenli, ara kanamam yok,iliskide agrim olmuyor ,kokulu veya gri yesil kirmizi vb akintim yok cogu zaman renksiz veya avik sari ya da nadiren beyaz.Fakat bel ve kasik agrilqrim oluyor sanki adet olacakmis gibi hislerin aynisi. Yapacaginiz tum tecrube ve bilgi aktariminiza ihtiyacim var tesekkur ederim.

Öncelikle sakin olun. Herşeyin çözümü var bu hayatta. Her kadının başına gelebilir böyle şeyler. Elinizi kolunuzu bağlayan bir durum yok. Tedavi olursunuz. Ki sizi telaslandiracak kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş olsun

Mesajinizi yeni gordum. Insallah oyledir ya sonuclarin uzun surede cikmasi herseye tuz biber.Anksiyetem yuzunden normal insanlara gore cok daha evhamliyim her suphe veya negatiflige karsi.Siz de yasadiniz mi benzeri bir sey ?

Hayır yaşamadım. Benim durumum daha farklı. Siz gönlümüzü ferah tutun kötü bir şey olacağını düşünmüyorum

Aynı durumu yaşıyorum artık acıdan ölücem dayanamıyorum dontorunuz kimdi acaba benim bulunmuyor ama bağırsaklarda bile tüpte yapışıklık yapmış enfeksiyon

Mesajinizi yeni gordum. Insallah oyledir ya sonuclarin uzun surede cikmasi herseye tuz biber.Anksiyetem yuzunden normal insanlara gore cok daha evhamliyim her suphe veya negatiflige karsi.Siz de yasadiniz mi benzeri bir sey ?
Ben de de enfeksiyon vardı akintimda da koku vardı adet ağrılarım ara kanamalar ağrı sızı kaşıntı smear testi verdim bende ilaç kullandım geçti bazen akıntım oluyr bazen hiç olmuyr tedirgin olmayın bu arada belinizi karnınızı ve ayaklarınızı sıcak tutun idrar yolu enfeksiyonu ndan da oluyor kasık ve bel ağrısı genelde

Ben bayburtta yasiyorum.Doktorum cok detayli muayene yapmadi bence.Fakat hpv testini alan hemsire(ketem.de) oyle dedi.Enfeksiyonun cok ve erozyon var dedi.Sizde durum nedir tam olarak ?

Ben bayburtta yasiyorum.Doktorum cok detayli muayene yapmadi bence.Fakat hpv testini alan hemsire(ketem.de) oyle dedi.Enfeksiyonun cok ve erozyon var dedi.Sizde durum nedir tam olarak ?
Benım kasık bel agrısı ve karnımda cok batma kasıntı oluyor

Sizin dontorunuz kımdı acaba cok gecmıs olsun

Idrar enfeksiyonum vardi ama antibiyotik tedavisi gordum ve tahlilde artik bittigini gordum.Bulundugum nemleket cok soguk sabirim usutmek ciddi anlamda tetikledi bu sikayetlerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…