Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasık ve bel agrisi,servikste enfeksiyon ve erozyonu
Ayrica kasiginiz agriyorsa idrar tahlili de yaptirmanizi tavsiye ederim ben daha onceleri idrar enfeksiyonunun kasik agrisi yapabilrcegini hic dusunmemistim.
Korkmanizi anliyorum ama sakin olun hpv sonucunuz pozitif bile gelse bu kanser oldugunuz anlamina gelmiyor ben de bu testi arastirinca ogrendim.Ilerde olusabilecek kanser riskine karsi onlem saglayan, kanser oncusu lezyonlari tespit etmek amacliymis yani Allah korusun kötu huylu hucreler varsa bile bunu onceden bilmeni ve bunlarin ilerlemesini engellemeni sagliyormus.
Kasik agrim kalmadi sikayetlerim ciddi anlamda azaldi enfeksiyonu hamilelik basindann bu yana tiksintiden dolayi su icemedigim icin orta seviyede yasiyorum o da biraz usume halsizlik yapiyordu ama bu aralar su icmeyi artirmaya baslayinca hafiflettim ,fakat sadece su ile degil bir iki hafta arayla verilen monurol şase destegiyle.