- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
- Konu Sahibi minikkoalamm
Ney transferi kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki bende erken hasta olurum karnımda tuhaf agrı varo da dogru bakalim sabah ola hayr ola
Neden mutsuzsunuz2 gün var adetime bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım buğün de kontrole gittim doktor o kadar pozitif ki 3 gelişmiş yumurtam vardı ikisi koybolmuş birisi duruyo dedi ikiz gebelik şansım yüksekmiş rahim duvarın çok kalınlanmış gebelik şansın yüzde 50 .60 dedi. Ama ben hiç umutlu degilim![]()
1 yıl hiç çift çizgi göremedim belkide ondan umutsuzumNeden mutsuzsunuz![]()
Benim 5.senem.... Sakin kalmakta fayda var1 yıl hiç çift çizgi göremedim belkide ondan umutsuzum
1 yıl hiç çift çizgi göremedim belkide ondan umutsuzum
Erken gebelik testi yaptım bir saat önce inanmıyorum çizgi var gibiBenim 5.senem.... Sakin kalmakta fayda var![]()
At bakalım resmiErken gebelik testi yaptım bir saat önce inanmıyorum çizgi var gibi
Yea resimde belli olmuyo çektim ama belirgin olan varsa atayım zaten çok ince bir çizgiAt bakalım resmi![]()
At bakalım resmi![]()
Yea resimde belli olmuyo çektim ama belirgin olan varsa atayım zaten çok ince bir çizgi
Evet 14. Günüm ama ben kan vermeden inanamıcam galiba yarını beklemem lazım onun için deE var burda işte14.gün değil mi bugün
![]()
Evet 14. Günüm ama ben kan vermeden inanamıcam galiba yarını beklemem lazım onun için de
[/QUOTHayırlı haberlerle gel burayada yaz mutlakaEvet 14. Günüm ama ben kan vermeden inanamıcam galiba yarını beklemem lazım onun için de![]()
dua edelim
![]()
insallah olmayiz canim herseyin hayirlisiBelki bende erken hasta olurum karnımda tuhaf agrı var
Yarın vericem bakalım çok heyecanlıyım
inanirim canim kesinlikle haber ver bizedeYarın vericem bakalım çok heyecanlıyım![]()
Atarım kesin sonucumu canım unutmaminanirim canim kesinlikle haber ver bizede